Samsung Galaxy S8/S8+

Na Note7 se u određenim situacijama moglo primjetit probijanje svetla sa strane prema aluminiju, ali samo ako baš nagneš mob i gledaš i tražiš (i to u mraku).
Iskreno, što se dizajna tiče, iako djeluju slično, razlika u kako leži u ruci između N7 i S7E je bila ogromna, stim da N7 nije imao problem sa slučajnim dodirima po ekranu kao S7E.
Nije mi smetalo to malo svjetla koje bi prošlo, nebi ni skužio da dežurni dušebriznici nisu počeli grintat po XDAu, nebi se čudio da se to i tu dogodi jer je u pitanju efekt refrakcije kod stakla (osim ako nisu uvukli rub ekrana ispod okvira moba ili nešto na tu foru).

Da da to sam i ja skuzio isto jos kad sam s6 edge imao i rijetko ko primjeti ali vidi se i malo zivcira mene recimo..zato me zanima dali se vidi i na s8..ovi koji ga imaju vec nek provjere bas

Idem danas po S8 pa javim kad stignem, al iskreno nebi se previše zamarao time na tvom mjestu, nije deal braker sigurno, bar meni nije...

Boze cime se vi zamarate....

Hvala ti 👍Ko kaze da se zamaram samo me zanima dal je i dalje tako haha

Nije to zamaranje, nego smetnja. Još kad znaš koliko si ga platio, ond te još više smeta.

Mene bode u oci..

stigla pila

wtf??
na s6e to nisam primjetio, a nisam bas ni zagledao, a i kratko ga imao, sad gledam na s7e i ne vidim nista slicno, ugasim sva svjetla, pojacam do kraja brightness.. nista.. pa kad malo bolje razmislim, da se vidi svjetlo to bi znacilo da ima lufta i da nije vodootporan i da je najvjerojatnije uzrok tome napuhana baterija...
N7 nije imao problem sa slučajnim dodirima po ekranu kao S7E.
tog vise nema od nougat updatea

Znam za taj problem i fala Bogu nemam to dok kolega koje je kupio isto day one
Ima ali su mu u servisu na licu mjesta zamjenili jer su bili upoznati sa problemom...

Ja koj ssm god s6 edge isprobao il s7 edge na svakom je to bilo..i na svakom i je nego neko zagleda a neko ne..to je sto posto na svakome i ne prrdstavlja nikakav problem osim kome vizualno smeta..najbolje se vidi kad ekran gasi i pali u mraku..

https://m.youtube.com/watch?v=w_dTXKhFWtE Ja nemam nikakvih problema sa probijanjem svijetla, kao sto i covjek u videu kaze, sada je staklo ugurano u aluminijski okvir umjesto da lezi na njemu(istu stvar su napravili i na G6) pa bi zbog toga i sami uredjaj trebao biti nesto cvrsci.

Odlicno svida mi se 👍👍👍 hvala na provjeri

Nema probijanja na S8 ili S8+.

Kako vam baterija drzi na mobu?? Razmisljam jednog od ta dva kupiti, medutim baterija mi je jako bitna...

Vjerovatno slicno ko s7..sve ti je to oko dana..

Baterija je sasvim ok, evo danas mi je ostalo oko 15% na kraju dana uz solidnu uporabu.

mislim da sam skuzio o kakvom "prodiranju svjetla izmedu ekrana i okvira" pricate.. (na s6e i s7e) to nije prodriranje svjetla izmedu, da je tako mob nebi bio vodootporan ili otporan na prasinu, za dva dana bi imao prasine unutar ekrana, jer bi to znacilo da ima rupu! ono wtf?
to sto se vidi kada se gleda skoro pa odozada na rub prednjeg stakla je svjetlost koju prenosi prednje staklo na rub tog stakla, a posto je tako napravljen da se staklo ne podvlaci pod okvir nego se naslanja na njega, i posto je okvir takvog oblika, dobijes taj odsjaj koji je normalna pojava u tom slucaju

Kako vam baterija drzi na mobu?? Razmisljam jednog od ta dva kupiti, medutim baterija mi je jako bitna...
Meni za ovo prvo punjenje trenutno 1dan i 9sati, uz SoT 4 sata i 14min s time da imam još 15% baterije. Nisam još pročačkao sve postavke, jedino kaj sam još uvijek na FHD+ rezi. Ja početak ja zadovoljan :) Cijelo vrijeme uključen Wi-fi/mobilni net. Zaslon na nekih 50% osvjetljenja. To je više manje to.

Evo glavnih, vrlo općenitih dojmova za S8 (u odnosu na Note7 koji spava u negdje u Aziji :) ):
- ekran veći, mobitel manji, bolje leži u ruci
- čitać otiska prsta je definitivno nešto što ima krivulju učenja, nije bed jer se već navikavam, vjerovatno će bit bolje kad stigne maska - nije za nestrpljive definitivno
- brzina je vrlina :)
- najveće razočaranje (u ovom trenu, navodno update stiže) je Iris Scanner - sporo i neučinkovito - na N7 je radilo višestruko brže i to do razine da se nije ni kužilo da je skenirao oči - na S8 je to sporo čak i u idealnim uvjetima, traži poravnavanje, svašta nešto, nadam se da će ispeglati to jer mi je osobno to super feature kad su mi ruke zauzete (ili za$rane od nečega :Đ )
- omjer ekrana - super stvar, nemam problem sa crnim trakama kod videa jer se radi o OLED ekranu (ali ionako ne gledam videe duže od par minuta na mobu, so there's that)
Ostalo super (i u skladu sa dostupnim recenzijama), nisam bio siguran dal da uzmem S8 ili + varijantu, ali sad mi je drago da nisam uzeo + jer mi je ovo taman za hendlanje a prikazuje više sadržaja (od 16:9)...
EDIT: zadnja rečenica - (od 16:9)

jedina 2 minusa za sada su mi ova....
-kad dobijem poruku na whatsapp,ne svijetli mi nikakva lampica pod notification kad je ekran iskljucen..iako stoji tamo da treba gorit bijela lampica...jel i kod vas tako? (kod messengera normalno gori zelena,a kod fejsa plava)
-nisam dobio nikakav default music player kakav je bio uvijek
kako rijesit oboje :D ? za ovo drugo,koji je najbolji music player za skinit?

jedina 2 minusa za sada su mi ova....
-kad dobijem poruku na whatsapp,ne svijetli mi nikakva lampica pod notification kad je ekran iskljucen..iako stoji tamo da treba gorit bijela lampica...jel i kod vas tako? (kod messengera normalno gori zelena,a kod fejsa plava)
-nisam dobio nikakav default music player kakav je bio uvijek
kako rijesit oboje :D ? za ovo drugo,koji je najbolji music player za skinit?
za whatsapp probaj pogledat u postavkama whatsapp-a pod obavijesti, ali i u postavkama mob-a po obavijesti-napredno
a za music player pogledaj u samsung store (galaxy apps), zove se glazba. isto je na s7 na nougat, moras od tamo skinut, nema po defaultu.. usput skines video editor, jako je dobar.. ovi drugi na play store imaju vise opcija ali ovaj ima super output, kvalitetan i gladak video, za razliku od drugih koje sam probao i koji su dali trzuckav video..

Da ni meni ne radi LED za Whastapp, ali radi za gmail, vjr je negdje u postavkama moba zatrpano (jer je u appu definirano defoult bijelo).
Ako netko nađe nek javi.
BTW, sjeo novi update, Iris scanner radi puno brže sad i može se koristiti normalno

i mene to zanima za whatsapp pa eto ako netko skuzi u cem je problem nek javi...
mozda negdje neka druga aplikacija ili nesto koristi bijelu boju,pa onda whatsapp neprepoznaje jer je vec necem drugom dodjeljeno...
jel ima igdje nekakav popis ili lista sta sve koristi koju boju da tamo provjerim...

Ja te led lampice gasim..izgleda mi previse cheap

Ne vjerujem da je problem u tome da neki drugi app koristi istu boju...
Mislim da je to problem do njihovog Nougat updatea (il kojeg već) jer se i S7 korisnici žale na to...

sta onda trebam stalno palit ekran i gledat u mob da vidim jel ima kakva poruka?
Ne vjerujem da je problem u tome da neki drugi app koristi istu boju...
Mislim da je to problem do njihovog Nougat updatea (il kojeg već) jer se i S7 korisnici žale na to...
jel ima onda nacin za to rijesit?

inace koji music player preporucate da se skine?
skinio neki samsungov ''music''
Haha, prvi put to čujem. Telefon od 5000kn+ ima tako loše napravljen ekran?