Samsung

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

arnes_king sri 22.3.2017 08:43
bambi kaže...

Pozdrav svima, molim vas ako netko zna koliko bi koštao nvi touch screen za s7. pao mi je i sad ne radi, a staklo nije razbijeno. i dali se isplati nosit u smartson sevis? hvala.

Ne moze se raditi zamjena samo digitizera, nego se mijenja komplet display, zato i jest tako skupo. U obicnih (bez zakrivljenih display) je to bilo moguce ali je rijetko ko to radio jer to nije napravljeno da se odvaja pa se radilo metodom koja je bila veoma rizicna, ali na edge ne vjerujem da moze ikako jer kako provuci zicu izmedju digitizera i stakla na zaobljenom djelu a da nista ne osteti ...

R36 sri 22.3.2017 09:55
arnes_king kaže...
bambi kaže...

Pozdrav svima, molim vas ako netko zna koliko bi koštao nvi touch screen za s7. pao mi je i sad ne radi, a staklo nije razbijeno. i dali se isplati nosit u smartson sevis? hvala.

Ne moze se raditi zamjena samo digitizera, nego se mijenja komplet display, zato i jest tako skupo. U obicnih (bez zakrivljenih display) je to bilo moguce ali je rijetko ko to radio jer to nije napravljeno da se odvaja pa se radilo metodom koja je bila veoma rizicna, ali na edge ne vjerujem da moze ikako jer kako provuci zicu izmedju digitizera i stakla na zaobljenom djelu a da nista ne osteti ...

Mjenja se kompletni display + baterija. Meni su mjenjali pa znam. Meni sam od sebe ekran crko tj neke crte su bile po ekranu., pa mi je zamjenjeno u garantnom roku. Popravak trajao 2 dana.

5220 sri 22.3.2017 16:09

Ja sam im poslao upit u vezi putnog paketa prije tjedan dana. Pise da odgovaraju u roku od 24h.
Ne znam jel ikako moguce sudjelovati ako je mobitel kupljen preko firme. U pravilima nista ne pise.

arnes_king čet 23.3.2017 10:04

Raja, zanima me koji nacini postoje kako bih mogao ekran sa moba (S7 Edge, nije rootovan, android N) da vidim na racunaru (Windows 8). Takodjer mi je potrebno da mogu direktno preko racunara i tog virtuelnog ekrana upravljati mobitelom, npr otvarati aplikacije, odgovarati na poruke i slicno.

Znate li neki nacin i sta bi preporucili?

arnes_king čet 23.3.2017 11:09
Torent kaže...
Team viewer?

Teamviewer bi mi drzao konstantno upaljen display na mobitelu, tako da mi takvo nesto ne dolazi u obzir, meni treba nesto sto ce mi biti aktivno u toku dana od 8h do 16h i neki tip remote kontrola koji ne zahtjeva paljenje displaya na mobitelu direktno. Ili ako takvo nesto ne postoji onda barem da nije konstantno upaljen nego samo kada radim nesto na mobu preko tog programa a kada ne radim da se gasi kao u normalnoj upotrebi.

Torent čet 23.3.2017 12:39
arnes_king kaže...
Torent kaže...
Team viewer?

Teamviewer bi mi drzao konstantno upaljen display na mobitelu, tako da mi takvo nesto ne dolazi u obzir, meni treba nesto sto ce mi biti aktivno u toku dana od 8h do 16h i neki tip remote kontrola koji ne zahtjeva paljenje displaya na mobitelu direktno. Ili ako takvo nesto ne postoji onda barem da nije konstantno upaljen nego samo kada radim nesto na mobu preko tog programa a kada ne radim da se gasi kao u normalnoj upotrebi.

Dosta toga mozes preko airdroida ili myphoneexplorera. Ne vidim poentu pokretanja aplikacija bez paljenja ekrana....Ja recimo podesim da na odredjenoj wifi mrezi ili bt konekciji prema lapu telefon se uopste ne zakljucava pa mi je sve na dohvat ruke bez petljanja sa otiskom prsta ili paswordima za otkljucavanje....

arnes_king čet 23.3.2017 12:52
Torent kaže...
arnes_king kaže...
Torent kaže...
Team viewer?

Dosta toga mozes preko airdroida ili myphoneexplorera. Ne vidim poentu pokretanja aplikacija bez paljenja ekrana....Ja recimo podesim da na odredjenoj wifi mrezi ili bt konekciji prema lapu telefon se uopste ne zakljucava pa mi je sve na dohvat ruke bez petljanja sa otiskom prsta ili paswordima za otkljucavanje....

Eh vidis Airdroid je to sto ja trazim, samo sto u ovom slucaju ne mogu koristiti wifi mrezu, nego mi je potrebno da povezem mob i PC kablom ali mislim da svakako airdoid ima alternative. Tako da hvala ti.

A trazim bez paljenja ekrana zbog potrosnje baterije.

EDIT: evo na xda su mi preporucili sidesync (samsung aplikacija) pa cu i nju probati, neka imate info ako kome treba ali izgleda da je to bas ono sto mi treba. Za ovo sto je meni potrebno je optimalan ovaj Sidesync, pa eto kome bude trebalo, programcic je vrh i tacno ono sto sam trazio. Znaci mobitel mi je ugasen (display) a na kompu ga koristim normala, te imam pristup svemu, notifikacije poruke itd kao na tel, a baterija se stedi jer mi je kablom povezan (a moze i wifi).

Torent čet 23.3.2017 13:28
arnes_king kaže...

Eh vidis Airdroid je to sto ja trazim, samo sto u ovom slucaju ne mogu koristiti wifi mrezu, nego mi je potrebno da povezem mob i PC kablom ali mislim da svakako airdoid ima alternative. Tako da hvala ti.

A trazim bez paljenja ekrana zbog potrosnje baterije.

EDIT: evo na xda su mi preporucili sidesync (samsung aplikacija) pa cu i nju probati, neka imate info ako kome treba ali izgleda da je to bas ono sto mi treba.

Zasto ne mozes?

arnes_king čet 23.3.2017 13:30

Jer sam na lokaciji gdje je wifi mreza ogranicena i blokira mnogo stvari koje su mi potrebne, tako da koristim mobilnu mrezu na mob.

A evo pisao sam u editu iznad posta da sam nasao rijesenje, Sidesync, topla preporuka svima.

krtola čet 23.3.2017 21:10

Imam ja. Isao sam na opciju forget network i ponovno se spojio. Sad se puno rjede odspaja s mreze. I nemogu se sjetit, ali cini mi se da se iskljucuje samo na mojem kućnom wifiju, ali prije nougata nije bilo tih problema

digitall čet 23.3.2017 21:22
tony89 kaže...
Ima li itko problem na Nougatu da se mob sam odspaja sa wifi mreze? Odradjen hard reset .

krtola kaže...
Imam ja. Isao sam na opciju forget network i ponovno se spojio. Sad se puno rjede odspaja s mreze. I nemogu se sjetit, ali cini mi se da se iskljucuje samo na mojem kućnom wifiju, ali prije nougata nije bilo tih problema

probajte u opcije, veze, wifi, napredno, i opcija neka wifi ostane ukljucen u stanju mirovanja uvijek

ja nikakav problem nemam sa odspajanjem

a mozda koristite neku opciju stednje bakterije?

manipulator pon 27.3.2017 10:55

Ja imam problem taj da mi je vibro prestao odjednom raditi. 

Mobitel je jos pod garancijom ali mi se neda nositi jer cu cekati 2 mjeseca... 

Probao sam i clear cache i one kodove da udjem u secret meni da napravim test vibracije ali ne radi. 

Jel moguce da sam ga nekako blokirao preko one aplikacije disabler? Tj proces da sam taj disejblao?