Samsung

Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]

CrossDeath uto 28.1.2025 09:19
Kile84 kaže...

Eto netko gore je stavio kod 20%. Kupiti s25+ za 959€ ili čekati Xiaomi 15? Jest da ima i boljih od ta dva ali ova dva su mi u užem izboru primarno zbog veličine...

ciji god ti softver vise odgovara

Gale92 uto 28.1.2025 11:20
Jole-Ri kaže...

HT mi je danas javio da se ispricavaju, da dobavljac kasni sa isporukom uredjaja te da se ceka malo duze.

Drugi dan nakon predstavljanja sam naručio uredaj preko njih.

Ja prvu večer odmah nakon predstavljana naručio. 

Jučer dobio poruku da  će HP danas dostaviti... ali moba nema 

MatijaT30 uto 28.1.2025 12:16

To na njuskalu su navlakuše, vidi se da lik iz zagreba i lik iz trilja imaju istu sliku skinutu s neta, naravno da nemaju broj mobitela u oglasu da ga se može kontaktirati. Uostalom nema nikakve logike da netko uzme uređaj koji uz najjeftiniju kombinaciju dodje 1300 eura, i ide ga prodavat ispod te cijene, a uređaj nije još niti u prodaji...

assassin.st uto 28.1.2025 15:17

Ja sam prednarucio preko Samsung DE vanilla S25, tamo je 512GB islo po cijeni od 959€ (256GB je bio 899€).

Jos sam uspio rjesiti N12 i N93 kodove (150€ popust i onda jos 100€ za 20€ preko mydealza) tako da je cijena bila 709€.. 

S obzirom na muke po memoriji na S23 baznom modelu, mislim da je isplativ upgrade.. 

Klik na ponudu

Moglo je ici jos -100€ da nisam placao HR karticom jer za DE billing adrese je mogao ici 100€ popust uz obavezu slanje bilo kakvog smartphonea njihovom partneru. 

bik uto 28.1.2025 19:28
assassin.st kaže...

Ja sam prednarucio preko Samsung DE vanilla S25, tamo je 512GB islo po cijeni od 959€ (256GB je bio 899€).

Jos sam uspio rjesiti N12 i N93 kodove (150€ popust i onda jos 100€ za 20€ preko mydealza) tako da je cijena bila 709€.. 

S obzirom na muke po memoriji na S23 baznom modelu, mislim da je isplativ upgrade.. 

Klik na ponudu

Moglo je ici jos -100€ da nisam placao HR karticom jer za DE billing adrese je mogao ici 100€ popust uz obavezu slanje bilo kakvog smartphonea njihovom partneru. 

Mogao si Trade-inat taj S23 kao ja svoj pa dobiti S25 256 za 392Eur ako je u mint stanju ;)

Mislim da je ta akcija prosla jer je negdje pisalo organiceno na 6k ili 8k primjeraka.

Itekako isplativ upgrade, pogledaj bench testove na yt, s25 unistava ove godine i iphone.

https://youtu.be/TsRWA3M2_vU?si=yWHkw5jivYV40x4A

Cryogenic uto 28.1.2025 21:50

Danas žena i ja pogledali s25 ultra i nismo se baš oduševili, mislili smo ga uzet preko tarifa ali mob nažalost nama bar ne izgleda nekako premium, veličina ekrana na oko ista, mislili smo da je uvelike širi display od s24 ultra, usporedili smo mob do moba, ali nije baš. Zaobljeni rubovi ekrana i sama izrada materijala ne daju dojam neke bolje klase mobitela, liči nam na neki mid rejnđer, šteta baš smo bili nabrijani da ga uzmemo, s24 ultra nam i dalje bolje izgleda. Our 2 cents.

Svrzic uto 28.1.2025 23:15

Jucer 27.01. ugovorio novu pretplatu preko HTa.

Danas u 7 ujutro stigao SMS da mob stize sutra, kasnije stize SMS da stize ipak danas :)

Trenutno najveci problem mi je sta se trenutno ne moze sakriviti navigation bar tipke preko navstara link, a za ostale stvari cemo vidjet.

Nemrem nac mail za registraciju za samsung unpacked, tako da sam vjv popusio punjac :(

zvonac sri 29.1.2025 07:42

Samsunga spasava OneUI, al nece ni to dugo, hardverski stagniraju dobrano a o kamerama da ne pricam, tu su kinezi daleko ispred s i bome po pitanju samog OSa se priblizavaju. Lojalni fanovi samsunga ce se ubrzo pitat "a sto mene drzi na samsungu" potonji nis ne nudi a OneUI vise ne daje woow faktor kao kod pocetnog odusevljenja, zato kaj konkurencija ne spava.

Ove godine je ekipa postedjena dizanja cijena, al zato druge godine cijena ide gore uz zanemarivi upgrade, a za samsung ce se baza lojalnih fanova smanjivat, mada on to nece osjetit, al ce zato bivsi korisnici osjetit u novcaniku i na novijem hardveru ukoliko se odluce otici na drugog proizvodjaca smartfona.

Neko je spominjao saomi, skidam im kapu, cijena kao kod samsunga al saomi nudi kudikamo vise od samsunga, potonji nudi AI gluposti i sepuri se famoznim OneUI, bas me zanima kolko ce se jos ljudi drzat OneUIa dok vide da zapravo samsung nis ekstra ne nudi osim velike cijene, konkurencija zna bit zeznuta stvar.

Uz OneUI koji je ono woooow kak neki vele, kamera bi trebala bit na vrhu, al, gle cuda, ona to nije, zakaj? Softverski kiksa i to vec dugi niz godina, ulazu u OS al softver za kameru je veliki meh a i takvi su krajnji rezultati kod fotkanja. Samsung ima odlicne fotke dok se ne usporedjuje s drugim smartfonima, al kad krene usporedba, e onda se vidi pravo stanje a koje je prosjecno, ispod prosjecno a nerijetko i razocaravajuce, da se razumijemo, kamera nije smece, al s obzirom na samo ime samsung i razvoj softvera, rezultati bi trebali bit daleko bolji i to zapravo puno bolji.

Ocito se samsung vadi na to "dobit cete OneUI i to vam je dost". Na kraju ce se postavit pitanje, "kolko ce dugo samsung mazat oci ljudima", 

assassin.st sri 29.1.2025 08:49
bik kaže...
assassin.st kaže...

Ja sam prednarucio preko Samsung DE vanilla S25 , tamo je 512GB islo po cijeni od 959€ (256GB je bio 899€).

Klik na ponudu

Mogao si Trade-inat taj S23 kao ja svoj pa dobiti S25 256 za 392Eur ako je u mint stanju ;)

Mislim da je ta akcija prosla jer je negdje pisalo organiceno na 6k ili 8k primjeraka.

Itekako isplativ upgrade, pogledaj bench testove na yt, s25 unistava ove godine i iphone.

https://youtu.be/TsRWA3M2_vU?si=yWHkw5jivYV40x4A

Mogao sam ali onda bih morao moliti nekoga iz DE da mi plati (ja narucujem iz HR i placam nasom karticom), nije dozvoljavalo trade-in s non-DE billing adresom. 

maks0806 sri 29.1.2025 09:37

Ja sam na Samsungu isključivo zbog S-Pena, OS-a i navike. Kako su svi mobiteli danas dosadni i nude minimalno razlike, nemam nikakvu inicijativu za šaltanjem i prebacivanjem svega. Slažem se da gadno stagniraju, ali zbog svega navedenog su mi postali totalno sekundarna stvar. Da ne radim posao koji radim, imao bih neki foldable a da nije Samsung jer imaju debilno uzak ekran

Jole-Ri sri 29.1.2025 10:22
Mr. Right 1808 kaže...
Pozdrav, zanima me ova akcija u HT vezana za donosenje starog uredaja. Ako sam dobro shvatio ja dobivam 120€ popusta na novi uređaj i još mi isplaćuju vrijednost starog uređaja u mom slučaju 285€ za s23+?

Tako je, ali ti tek naknadno isplate vrijednost starog uređaja nakon njihove procjene

Nescafe sri 29.1.2025 10:29

mozda zgleda losije i s pen je slabiji ali mob je bolji u svakom pogledu po malo.

I pogotovo soft za kameru, mislim da je to jedino sta ih drzi jer hardware je zaostao. Dok ih kinezi uredno redom deru sa 1" senzorom koji ima ogromnu prednost pogotovo navečer, samsung pumpa te pixele i softverom to nekako gura. Da ubace pravu kameru napravili bi show. 

Kakve maske ste uzeli za 25icu?

Kile84 sri 29.1.2025 10:35
Svrzic kaže...

Nemrem nac mail za registraciju za samsung unpacked, tako da sam vjv popusio punjac :(

Također ni meni nije došao mail za registraciju samsung unpacked dgađaja, premda je pisalo na ekranu da je registracija uspješno obavljena...

Sada gedam uvjete promocije: *Pravo na poklon ostvaruje se uz uvjet registracije za praćenje Galaxy Unpacked događaja, kupnje uređaja koji su predmet ove promocije i registracije u Samsung Members aplikaciji do 7.3.2025. 

Ja nemam Samsung Members app, da li ju mogu instalirati na trenutni Xiaomi mobitel ili baš treba biti neki samsung mobač iz promocije?

ivicask sri 29.1.2025 11:14

Evo koristim s25 ultra par dana, uspram starog s23 ultra mogu reć da je upgrade u skoro svakom pogledu, evo onak brzinski par stvari:

Osjetno brži, otvaranje aplikacija, animacije, kamera (shutter lag) ne postojeći skoro.

Video snimanje sada može prebacivati između svih leći i nebitno iz koje se pokrene snimanje.

Ekran je fantastičan i taj anti refleksivni sloj je čudo, pogotovo za korištenje telefona vani pod suncem ili u uredu pod led rasvjetom.

Zvuk je bolji na pozivima i na zvučniku (dubina basa, čišći zvuk).

Zaobljeni rubovi mi bolje pašu jel na starom oštri rubovi so doslovno derali hlače sa vremenom.

Nešto je lakši i bolje leži u ruci i nije tolko skliski.

Baterija fantatična za sada, po dva dana ga netrebam puniti.

Jedina zamjerka mi je što original CRNA Samsung maska nema veze sa crnom bojom(siva je), netko u Samsung je daltonista.

Nescafe sri 29.1.2025 12:02

cek nakon kupnje u prenadrzžbi, kad stigne mob moramo se registrirat na members s tim mailom prek kojeg smo se zabiljezili za gledanje unpacking.. sd vidim da je mi je na sadasnjem mobu drugi samsung account, pa trebam promjenit to na novom.

@ivicask koja je to maskica? https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-s25-ultra/accessories/ ova kindsuit? kao fejk koza? kakav je grip, nije debela a stiti dovoljno?

zaboravio sam naruciti odmah na stranici s popustom, al budem onda za bodove iskoritio ako sjedaju brzo. mozda i ovu grip, ali ta mi je nakak predebela bila i unistila mi se brzo na s24ulti pa...