Samsung Galaxy S24/S24+/S24 Ultra [Rasprava]

Kad se sjedim cyanogen moda još na oneplus 2 nema šta nisi mogao...tko god uzme telefon pita kakav je ovo sustav.
ovo sve je ok, ali opet si strašno limitiran.
u svakom slučaju bude neki novi update baterija na staro i opet wow eto izmjene top promjene puno smo radili na toj izmjeni

Ustvari, kod mene se je dogodilo porezanimljivo ćudo
!!!!!
Obzirom imam ANKER punjač i AUKEY kabel, dok nismo dobili update ja sam imao srednji mod punjenja, ovisno o onoj zelenoj boji!
Otkada imamo SumaMed kapsulu, primjetio sam da mi puni onaj desni turbo mod, od recimo 25% do 85% za dvadeset minuta!
Dali je to do kabela/punjača (vjerujem da nije jer sam i do sada punio sa njim/a) ili se je nešto dolaskom novog SWa bitno izmjenilo?!
Nabolje ovog puta!

!!!!!
Obzirom imam ANKER punjač i AUKEY kabel, dok nismo dobili update ja sam imao srednji mod punjenja, ovisno o onoj zelenoj boji!
Otkada imamo SumaMed kapsulu, primjetio sam da mi puni onaj desni turbo mod, od recimo 25% do 85% za dvadeset minuta!
Dali je to do kabela/punjača (vjerujem da nije jer sam i do sada punio sa njim/a) ili se je nešto dolaskom novog SWa bitno izmjenilo?!
Nabolje ovog puta!
da ti se nisu postavke punjenja samo promjenile jer imaš razine punjenja tamo fast i ultra fast i fast wireless?
u svakom slučaju super. Ja sam probao sad gan od 65w i isporučuje maks 25, odustao sam, dosta je 25 ali očito nema kruha nego skupi samsung shit punjac i tjt.

!!!!!
Nabolje ovog puta!
da ti se nisu postavke punjenja samo promjenile jer imaš razine punjenja tamo fast i ultra fast i fast wireless?
u svakom slučaju super. Ja sam probao sad gan od 65w i isporučuje maks 25, odustao sam, dosta je 25 ali očito nema kruha nego skupi samsung shit punjac i tjt.
Budem provjerio večeras, dok ga budem stavljao na punjenje, makar nekako sumnjam da se je samo od sebe, obzirom sam provjeravao dok sam uzeo komplet u postavkama i kazalo mi je ako imate mogućnost, onda će vam puniti tom snagom/brzinom! Jednostavno mi nije dozvolilo izabrati onaj desni turbo mod!

!!!!!
Nabolje ovog puta!
Ne, tako je i kod original 45W punjača.

Prije svega Sretan Uskrs svima.
Od jutros mi se dešava sljedeće, kad hoću otključati zaslon otiskom prsta, čim se otključa otvori mi YouTube. To se do danas nije nikad dešavalo. Dali sam ja nešta slučajno uključio ili? Kako da to ugasim?

Sill Deny.
Pogledaj ovaj video i onda vidi kakve postavke imaš.

stigao novi update - trebali bi biti samo neki popravci

@ patakmeister Zasad nikako, nadamo se da će omogućiti ovo u novijim verzijama HomeUp modula.
Ostaje da se nadamo da će QuickStar da evoluira za potpunu kontrolu nad status barom.