Samsung

Samsung Galaxy S24/S24+/S24 Ultra [Rasprava]

Nescafe pet 4.4.2025 11:37

na sve treba biti spreman u životu, tako i na mobitel u džepu:D Al da, vec sam dva stakla zastitna strgal, imas i garanciju na lom pa jednog dana kada kada poprave premaz bude opet nosio bez zastitnog stakla. Narucil bum si vise komada i mijenam ih po potrebi, il stavim hidrogel. AL mob kao mob nisam nijedan spigao ni strgal u dzežu, dok mi je ipad doma zaobljen već. Želim još veću ultru nekad, makar 7.0-7.1" ekran

fila2208 čet 10.4.2025 21:00

lagani visual overhaul, status bar i notification bar sam odmah na stari vratio.
pola stvari ionako imam složeno preko goodlock.

Nisam testirao 50 i 200mpix.

sve u svemu koliko plakanja ajme, na kraju ono običan update niš posebno nisam primjetio,

fila2208 čet 10.4.2025 21:26
ATJLučko kaže...

Upravo pokrenuo start downloadinga, za kojih pola ure, budem malo valjda pametniji kao sretniji, je sletio je i do nas  !

Ma ja danas skinuo, 5gb sletjelo za ono minutu skoro pošto sam doma na gigi, no kažem koliko plača drame posvuda ajme kad će kad će...ono šta je novo idem u settings i piše whats new, i piše cannot connect lol

wataef tak da ono gledam šta ima novo no nema puno toga, audio eraser, malo kamera, ai puno i tjt.

ionako sam na novoj launcher tak da nisam ni osjetio home revamp, ostalo imam sa goodlock tak da kažem ništa novo

Tomy Lee jučer 09:38

Moram se složiti sa kolegom Fila. Osobno update ništa posebno. Ima tu stvari koje su izmjenjali, ali ništa da bi me ostavilo wow, za sada. Čak sam i razočaran sa nekim stvarima, recimo sa notifications ikonama kad je zaslon zaključan.

Prije bi mi ikone bile ispod sata kada je zaslon zaključan a sada ih nema. ( može biti, ali ti prikaze poruku na zaslonu, a to ne zelim)

Jučer na poslu čujem da sam primio poruku i kasnije pogledam zaslon i ikone nema. Kasnije sam skuzio da su od sada ikone u gornjem lijevom kutu kad je zaslon zakljucan. Glupost. Sad se moram naučiti na ovaj downgrade.

Ako itko zna kako to vratiti da bude ispod sata javite.

fila2208 jučer 09:46
Tomy Lee kaže...

Moram se složiti sa kolegom Fila. Osobno update ništa posebno. Ima tu stvari koje su izmjenjali, ali ništa da bi me ostavilo wow, za sada. Čak sam i razočaran sa nekim stvarima, recimo sa notifications ikonama kad je zaslon zaključan.

Prije bi mi ikone bile ispod sata kada je zaslon zaključan a sada ih nema. ( može biti, ali ti prikaze poruku na zaslonu, a to ne zelim)

Jučer na poslu čujem da sam primio poruku i kasnije pogledam zaslon i ikone nema. Kasnije sam skuzio da su od sada ikone u gornjem lijevom kutu kad je zaslon zakljucan. Glupost. Sad se moram naučiti na ovaj downgrade.

Ako itko zna kako to vratiti da bude ispod sata javite.

Jedino da prbaš sa goodlockom imzneit si lock screen.

meni su notifikacije i cijeli status pull bar loše, odmah sam vratio na staro realno.

ne treba mi nij musi player ni sim manager ni pola toga.

downgrade za dosta stvari ij xiaomi like tema, niš više.

ATJLučko jučer 09:56

U prošlih koliko, dvanaest sati sam uočio nekoliko sitnih promjena, ali respozivnost je (moje skromno subjektivno viđenje) puno brža, zvuk iz zvučnika čišći i jači, ali ipak jedna  tlaka! 
U donjem task baru, ikone su mi OGROMNE, a ja bih volio sitno sitnije! Kako ih smanjiti, uopće neznam kuda pogledati, i mogu li staviti 5 u donji taskbar ikona/funkcija?!?! 

fila2208 jučer 10:05

nova launcher i sve probleme si riješio, puno više funkcija i opcija

možda trunku brži no meni je opet upalilo skaliranje animacije na x1 pa sam smanjio to i opet djeluje agilnije.

jel tko probao malo kameru, ono što gledam 12 50 i 200 su sad identični barem na ekranu telefona i to je nešto ozubirom da je 200 bilo užas