Samsung

Non stop restart mobitela

GRDI-146 sri 7.8.2024 10:20

Pozdrav, imam ultrafrustraciju sa kostantim restartanjem Samsung A72.

Mob se ispraznio do kraja, stavio sam ga preko noci na punjac, ujutro ga upalim, normalno se boota koristim ga minutu i restarta se.
Nakon toga se cijeli dan restarta nakon 45sek do 60sek.

Probao:
- drzat ga na punjacu
- safe mode
- clear cache iz recoverya
- ispraznio bateriju na mrtvo ostavio ga preko noci ujutro napunio na 20%
- spajanje na komp
- izvadio sim karticu
- ispuhao utore za punjac, slusalice

Mob nikad nije bio u vodi

I nema pomaka... sljedece sto mi svi tutorijali nalazu je factory reset a posto imam 120GB slika i datoteka koje nemam u backupu tazim jos neku opciju... makar da spasim podatke...

Hvala

robogo sri 7.8.2024 11:08

Spasi od podataka što se da spasiti, i onda pravac servis.

Stisni i drži tipku za stišavanje i paljenje/gašenje par sekundi dok se ne pojavi izbornik.

Stisni na opciju za gašenje. Ako si dobro odradio, pojavit će ti se opcija za Safe Mode.

Ako ti se nastavi rebootati i dalje, spasi podatke koliko god možeš, i onda skini Odin i ROM za mob i pokušaj flashati softver. Ako ni to ne pomogne, pravac servis.

NB: flashanje Odinom ne poništava garanciju, tako da nemaš brige.

GRDI-146 čet 8.8.2024 13:39

Hvala na pomoći!

Pomoglo je flashanje.
Zadnji put sam flashao Galaxy S1 pa sam se morao učiti ponovo:
Tražio sam firmware da je isti Android 12 i isti UI UI4 a da je noviji od moje aktualne verzije, naravno regija HR. Našao, skinuo sa Sammobile.Com
U Odinu 3.14.1 učitao sam BL AP CP a pod CSC sam učitao Home_CSC file u nadi da će mi ostati svi podaci.

Tako je i bilo, flash je uredno napravljen i Mob vise nije u bootloopu i svi podaci i aplikacije su ostali sačuvani.

robogo čet 8.8.2024 17:07
GRDI-146 kaže...
Hvala na pomoći!

Pomoglo je flashanje.
Zadnji put sam flashao Galaxy S1 pa sam se morao učiti ponovo:
Tražio sam firmware da je isti Android 12 i isti UI UI4 a da je noviji od moje aktualne verzije, naravno regija HR. Našao, skinuo sa Sammobile.Com
U Odinu 3.14.1 učitao sam BL AP CP a pod CSC sam učitao Home_CSC file u nadi da će mi ostati svi podaci.

Tako je i bilo, flash je uredno napravljen i Mob vise nije u bootloopu i svi podaci i aplikacije su ostali očuvani.

Odlično! Svaka čast na spašavanju situacije