Trake za spajanje 18650 baterija

Samo guglaj "niklovana traka" i trebalo bi ti izbaciti nešto

Jesam, dobijem jedan link na Njuškalo oglas koji je istekao 2020, dobijem linkove na hrpu haknutih stranica koje vode na Aliexpress i to je to.
Zato i pitam tu na forumu jer sam siguran da ima ljudi koji su imali iskustva sa nabavom istih.

vidi jel ima toga na nkon.nl - kod njih se inače mogu kupiti baterije s tim trakama već gore pa možda imaju i same trake posebno (nisam nikad kupovao, ali obične baterije jesam)
jedino im poštarina nije baš jeftina, ali dođe brže nego s alije (ovisno o odabranoj poštarini naravno)
edit - evo, ako je to to:
https://eu.nkon.nl/accessories/packaccessoires/battery-solder-strip.html

Ma tamo sam uzeo baterije, al sam, konjina, uzeo bez stripova i sad se mislim kako ih spojit.
Ne da mi se čekati opet tjedan-dva dana, računao sam da to mogu uzet negdi u HR

ajbt, još kod kupovine imaš opciju birati da li hoćeš te trakice na njima ili ne :)
fakat zez... sretno

Kao što rekoh - glupa konjina!

Pitaj ove koji se bave reparacijom baterija za aku bušilice ili laptope da ti prodaju komad trake koliko ti treba.
Neznam odakle si, ali ima ih svuda po HR.

Pitaj ove koji se bave reparacijom baterija za aku bušilice ili laptope da ti prodaju komad trake koliko ti treba.
Neznam odakle si, ali ima ih svuda po HR.
Izgleda da je Split šupak svijeta. Ne nalazim ni jedan servis koji to radi.
Ništa, čekam Ali da stigne. Valjda će brzo.

koliko baterija spajas?
8 komada, 4x dvije u paralelu pa sve u seriju + 4 izvoda za BMS

Pretpostavljam jedno pola metra za sve.
Di u HR mogu kupiti nikal trake za spajanje Li-Ion baterija (18650) kao i one papirnate izolatore? Guglao sam, tražio po webshopu chipoteke, ne nalazim nigdi. Mogu eventualno naručit sa Alija, ali ne da mi se čekat toliko...