Web stranica za pisanje teksta i spremanje istog

Naravno da je izvedivo...

Želio bi da napravim web stranicu, gdje bi se mogao pisati tekst i spremati tj. downloadovati pod raznim extenzijama (pdf, doc..)
Zanima me dali je to izvedivo, svaka pomoć je dobro došla.
Izvedivo je sigurno
Bilo bi dobro da napravis da se mogu raditi biljeske i pohranjivati ih na toj stranici :)

Odakle da krenem, može neki link sa nekim tutorijalom?

Krenes od pocetka, ucis sto je web stranica i kako radi, pa onda biras tehnologiju kojom ces to radit, pa se na tom podrucju vise obrazujes, zakupis server i domenu i picis...

Znam sve napravit, osim kako spremiti tekst pod određenom ekstenzijom?

Pogledas dokumentaciju koju su napravili oni koji su donjeli te "standarde" i formate...

Za svaku ekstanziju osim .txt ti treba ili neko gotovo rješenje za kreiranje fileova s tom ekstenzijom ili sati i sati proučavanja specifikacije formata i implementacije svog rješenja.
Primjer za pdf korištenje FDPF-a: http://answers.oreilly.com/topic/1414-how-to-generate-a-pdf-with-php/

Mislim da nije baš tako lako, nisam siguran koliko su MS i Adobe formati javni. Drugo, nameravaš da se takmičiš sa Google Docsom - Sizifov posao.

Moj savjet je ak zelis da ovo uspije, keep it simple i dobro se promoviraj...
Želio bi da napravim web stranicu, gdje bi se mogao pisati tekst i spremati tj. downloadovati pod raznim extenzijama (pdf, doc..)
Zanima me dali je to izvedivo, svaka pomoć je dobro došla.