cola777 čet 11.8.2011 17:55

Ima li itko zainteresiran tko bi skupa samnom ušao u investiciju da otvorimo jedan PTC sajt, ako netko želi sudjelovat, ali bi varao i ne bi isplaćivo ljudima zarađenu siću bolje da se ni ne javlja u temu

cola777 čet 11.8.2011 18:15
Random. kaže...

Pitam iz radoznalosti - znaš li koliko tvrtke / web stranice koje se žele reklamirati plaćaju vlasniku stranice po kliku na njihovu reklamu?

ovisi o broju pregleda, ali to su sve male svote

Random. čet 11.8.2011 18:21
cola777 kaže...
Random. kaže...

Pitam iz radoznalosti - znaš li koliko tvrtke / web stranice koje se žele reklamirati plaćaju vlasniku stranice po kliku na njihovu reklamu?

ovisi o broju pregleda, ali to su sve male svote

Koliko u stvari znaš o tome? To jest, imaš li ikakvog iskustva sa oglašivačima?

Pitam jer bi po tome vidio koliko maksimalno po kliku može "zaraditi" osoba koja klikne na reklamu.

Random. čet 11.8.2011 18:53
cola777 kaže...

a neznam puno o ptc, jer nisam do sada imao svoj ptc sajt, ali javilo mi se par ljudi i neki zaista znaju sve o ptcovima, tako da je zarada moguća

Jesu li neki od tih ljudi ikada imali posla sa oglašivačima?

Ne možeš jednostavno očekivati da će ti se tvrtke samo početi javljati sa zahtjevima da stavljaš njihove reklame na svoju stranicu.

cola777 čet 11.8.2011 18:56
Random. kaže...
cola777 kaže...

a neznam puno o ptc, jer nisam do sada imao svoj ptc sajt, ali javilo mi se par ljudi i neki zaista znaju sve o ptcovima, tako da je zarada moguća

Jesu li neki od tih ljudi ikada imali posla sa oglašivačima?

Ne možeš jednostavno očekivati da će ti se tvrtke samo početi javljati sa zahtjevima da stavljaš njihove reklame na svoju stranicu.

jesu imali su posla sa oglašivačima i marketingom, ali ovo je tek ideja, ne počinjemo sutra, prvo da vidimo šta sve treba i da li se na kraju isplati ili ne, a sad pogotovo što se ja još nisam bavio sa tim, neznam da li je to pravi potez, pa možda od svega toga ne bude ništa

k1c0 sub 13.8.2011 00:37
cola777 kaže...

A jesi li imao kakav drugi  (ozbiljan) sajt?