Najbolje web agencije za izradu web stranica

Neznam da li su najbolji, ali jako dobro rade svoj posao, inače, frendovi drže tu firmu:
:)

Trikoder :)

Da, decki iz trikodera su dobri. Takodjer preporuka web.burze , samo budi spreman na ozbiljne iznose.

A gle, nemaš nigdje popis "najboljih".
Zna se tko dobro radi, a ukusi su nešto drugo.
Dečki su ti već dali par firmi, s time da mislim da treba dodati i Revoluciju www.revolucija.hr .

Možeš li mi molimte onda rećio tko sve dobro radi?

Pišu ti gore neke najpoznatije web dev firme.

infinum.co. Topla preporuka.

Ova stranica osim zakupa reklame nudit ce i produkciju www.adport.eu
Stravično. Ako će produkcija biti kao i kod Vas, onda zaobilazim u širokom luku. Ovakve stranice je radio moj nećak, tamo 2005. doduše za par nijansi bolje.

Svima koji će raditi web stranice želim skrenuti pažnju da nikako ne kontaktiraju firmu virtus dizajn iz Zagreba jer će imati samo loša iskustva. Vlasnik firme Davor Blaguški smješka se kad mu dajete novce, a kasnije vam se
neće javiti na telefon, samo obećava i laže. Naravno traži vas novce unaprijed i onda počinje noćna mora. Kad mu date novce gotovo je poslovanje i više ne želi kontaktirati s vama. Radije da vam odradi posao neki pošteni student nego virtus dizajn.

Upravo to. Virtus dizajn je dno neprofesionalizma i fušeraja, znam još dvoje ljudi koji su poslovali sa njima i ni u jednom slučaju nije projekt doveden do kraja.
Ako već morate poslovati sa njima, barem nemojte uplaćivati sav iznos unaprijed jer će vam se dogoditi gornji scenarij.

Preporučujem Blagonic Brothers. Među ostalim radili su i web od portala Netokracija

_

Pozdrav,
Virtus dizajn nam je radio dvije stranice, sve je bilo ok i bez greske.
Ok komuniciraju, javljaju se na telefone, a na mailove i nakon radnog vremena.
Ja ih osobno preporucam.

1
Pozdrav,
Radim i jednoj firmi i planiramo radit novu web stranicu, pa me zanima koje su agencije u hrvatskoj najbolje u tom poslu.
Ako nije dopušteno pisati imena agencija, molim vas u PM.
Hvala