Benam čet 12.4.2012 22:18

Evo vec 2 dana se mucim ne mogu smisliti ime domene... Pa ako imate neki prijedlog postajte. Radi se o sajtu slicnom show.hr... uglavnom slike (npr. posteri) i klipovi ce biti na njemu.

Molio bi neko jednostavno i kratko ime.

Hvala {#}

rooswelt1991 pet 13.4.2012 11:45
OriginalEXE kaže...

Mislim da je kod ovakvog tipa stranice važnije pamtljivo ime jer je konkurencija ogromna tako da će biti teško doći odmah na prvu stranu Google-a.

Pa baš i nije, mislim da je najvažnije da je stranica brza i jednostavna za koristiti.

Pogledaj na primjer 9gag...

OriginalEXE pet 13.4.2012 11:47
rooswelt1991 kaže...
OriginalEXE kaže...

Mislim da je kod ovakvog tipa stranice važnije pamtljivo ime jer je konkurencija ogromna tako da će biti teško doći odmah na prvu stranu Google-a.

Pa baš i nije, mislim da je najvažnije da je stranica brza i jednostavna za koristiti.

Pogledaj na primjer 9gag...

Moj je komentar bio na kolegu koji kaže da treba staviti ključne riječi u naziv domene.

NoorMomento pet 13.4.2012 12:28

Nisam reko da treba, al je korisno radi SEO ako već može. Dao sam mu prijedlog tak sam ja jednu domenu složio malo kobinacija sa stranim rijećima malo kobinacija sa kljućnim rijećima i domena supać.

Neda se meni sa time glavu razbijat sam sam mu dao prijedlog za mislit. svaka stavka je bitna za SEO đaba tebi sve ostalo ak nemreš dovuć ljude na stranicu, nije više SEO <meta keywords="..."> i mozak napašu to tako više nejde tražilice negledaju više to baš zbog toga kaj su ljudi to zloupotrebljavali do bola

No definitivno mora bit neš lako pamtljivo i upečatljivo i jednostavno, a ako su kljućne rijeći još nutra bu tražilice bile sretnije.