Zatvaranje programa u pozadini

da radi isto tako i zatvara programe u pozadini koje ne koristite a svejedno su uključeni..
Ne kužim kako to misliš. Ali sve programe (procese) koji rade u pozadini možeš zatvoriti preko task managera, i one koji se dižu sa sistemom preko msconfiga - upišeš u start search: msconfig i pod startup.

ma kada ne koristiš programe taj Tune up ti ih ugasi i kada ih želiš pokrenut on ih samo ponovo pokrene nemoraš niš preko task managera svaki posebno program.neznam kako bi ti bolje pojasni :S..
uvijek je neki program upaljen a tko će sada sve gledat svaki put u task manageru..ovo ostaje i kada ugasiš komp i ponovo upališ

Onda ne znam baš takve programe. Eventualno pogledaj advanced systemcare da li podržava to.

evo ako ovako kužiš: http://www.youtube.com/watch?v=U5urz8zv1R4

ma kada ne koristiš programe taj Tune up ti ih ugasi i kada ih želiš pokrenut on ih samo ponovo pokrene nemoraš niš preko task managera svaki posebno program.neznam kako bi ti bolje pojasni :S..
uvijek je neki program upaljen a tko će sada sve gledat svaki put u task manageru..ovo ostaje i kada ugasiš komp i ponovo upališ
-kranje nepotrebno (glupo)... svi utilsi imaju opciju npr pokretanje s windowsima (npr skype) ako to nije potrebno (većinom nije) u opcijama programa se to podesi. (i točka).
-doatak, npr printer driveri, (omiljeni HP-mastadont software) natrpaju više smeća nego kolekcija malvarea-virusa, razni supportovi, online narudžbe boje i sl. Potreban je samo driver, sve ostalo se može ukloniti ili ne instalirati.
Razni 'optimizatori' ne rade ništa pametniji posao, samo ono što bi korisnik trebao sam trebao napraviti. I 'optimizator' je dodatak, može se i bez njega. (osim ako je početniku to toliko nerazumljivo, tad 'odobravam' upotrebu.). btw, MSov startup utils, je običan utils, ne instalira se i radi upravo to, isključuje ili uključuje (isključenu) app iz starta.. ponekad (virusi i sl) je praktičan.

Supruga ima facebook profil registriran preko mog profila i kada netko njoj pošalje poruku ona dođe meni, dali netko zna kako mogu obrisati njen fejs i da ga ponovo registriram samostalno na istom računalu.

Supruga ima facebook profil registriran preko mog profila i kada netko njoj pošalje poruku ona dođe meni, dali netko zna kako mogu obrisati njen fejs i da ga ponovo registriram samostalno na istom računalu.
Dali možda znate neki program sličan: http://www.tune-up.com/products/tuneup-utilities/features/tuneup-program-deactivator/ da radi isto tako i zatvara programe u pozadini koje ne koristite a svejedno su uključeni..