deus-ex resolution pon 30.1.2012 18:20

imam jedno pitanje, instalirao sam cod 4 i xfire, sve uredno se registriram i sve to i kad hoču da uđem u bilo koji server, kad se pojavi ono join game nakon toga počne da skida pustim da skine i posve nekaj drugo bude, neznam kak da objasnim nebude mapa original igrice nego nezzz, zapravo tako slika prikazuje i onda se server sruši ili kaj već......a kad se sruši kad odem nazad menu od igrice je potpunooooo drugačije:: slika pozadine menu-a, slova:npr: join game, single player itd....da nenabrajam, prije par god sam igrao i kad je nešto tako skidao brzo je skinuo i pokrene se normalno igrica i igram sad je posve nešto drugo nekužim zaštooo....i nije mi za svaki server skidao, skidalo mi je za svaki 10-15, a ovdje koji god upalim skida.....i to dosta puta prvo nešto skine od 250 kb napr, pa onda 15 mb, 17mb, 25 mb, nekužim, možete mi reč kako da to riješim a nemogu nikako da prekinem to skidanje jedino ctrl-alt-delete

mislim neka skida ali hoču da mi bude normalna igrica i što je najvažnije neka se upali da mogu igrat

deus-ex resolution pon 30.1.2012 20:27
donator_bubrega kaže...
deus-ex resolution kaže...

a jbt.....kako glupšo, ali neče mi se od 1000 servera neče da mi se nijedna upalit tome je stvar.....

Isključi da ti skida modove.TA opcija postoji u COD2,mislim da ima i u COD4.

kako to uradit....

donator_bubrega pon 30.1.2012 20:31
donator_bubrega kaže...

a jbt.....kako glupšo, ali neče mi se od 1000 servera neče da mi se nijedna upalit tome je stvar.....

Isključi da ti skida modove.TA opcija postoji u COD2,mislim da ima i u COD4.

kako to uradit....

Trebalo bi biti u opcijama Auto Downloading,to stavi na No.

b00 sub 30.3.2013 10:38

jesi se probo uopce spojit na server (preko konzole), jel server online? 

ako je online mora ga pokazivat na xfireu, osim ako nisi nesto u filteru stavio kaj server nema

daj ip ovdje

Krtislav1 sri 3.4.2013 09:28

otiđi u folder gde si instalirao COD 4, te onda otvori MAIN folder, i izbriši SVE fileove koji počinju sa "z"

to bi trebalo da izbriše većinu modova, te bi onda trebao da igraš normalno

I nisi nam reko da li je COD 4 kupljen ili crackovan.