Xfire i cod 4 online

Skidaju se modovi sa servera, svaki ima svoj, pogotovo u danasnje vrijeme kad imaju i skinove, custom mape, fontove i ostale djidje midje

a jbt.....kako glupšo, ali neče mi se od 1000 servera neče da mi se nijedna upalit tome je stvar.....

a jbt.....kako glupšo, ali neče mi se od 1000 servera neče da mi se nijedna upalit tome je stvar.....
Isključi da ti skida modove.TA opcija postoji u COD2,mislim da ima i u COD4.

kako to uradit....

kako to uradit....
Trebalo bi biti u opcijama Auto Downloading,to stavi na No.

...i onda ce ga bacat sa servera s porukom da igra ne moze nista skinuti i da mu fale fajlovi pa se nece joinat. treba sve skinuti da mozes na server.

zasto mi se cod4 server ne pojavljuje pod all servers? hvala.

A da pojasniš kakav server, hosting itd ...

diabolic hosting i bub server od clana

pub*

jesi se probo uopce spojit na server (preko konzole), jel server online?
ako je online mora ga pokazivat na xfireu, osim ako nisi nesto u filteru stavio kaj server nema
daj ip ovdje

Otidji u CP i provjeri da li je server online .. To ti je sva mudrost, ako je online onda pitaj support od diabolic servera.

213.202.106.133:28970

otiđi u folder gde si instalirao COD 4, te onda otvori MAIN folder, i izbriši SVE fileove koji počinju sa "z"
to bi trebalo da izbriše većinu modova, te bi onda trebao da igraš normalno
I nisi nam reko da li je COD 4 kupljen ili crackovan.

kakve to veze ima s tim sto nema servera na xfireu?

lol, sorry, valjda brzam :S
imam jedno pitanje, instalirao sam cod 4 i xfire, sve uredno se registriram i sve to i kad hoču da uđem u bilo koji server, kad se pojavi ono join game nakon toga počne da skida pustim da skine i posve nekaj drugo bude, neznam kak da objasnim nebude mapa original igrice nego nezzz, zapravo tako slika prikazuje i onda se server sruši ili kaj već......a kad se sruši kad odem nazad menu od igrice je potpunooooo drugačije:: slika pozadine menu-a, slova:npr: join game, single player itd....da nenabrajam, prije par god sam igrao i kad je nešto tako skidao brzo je skinuo i pokrene se normalno igrica i igram sad je posve nešto drugo nekužim zaštooo....i nije mi za svaki server skidao, skidalo mi je za svaki 10-15, a ovdje koji god upalim skida.....i to dosta puta prvo nešto skine od 250 kb napr, pa onda 15 mb, 17mb, 25 mb, nekužim, možete mi reč kako da to riješim a nemogu nikako da prekinem to skidanje jedino ctrl-alt-delete
mislim neka skida ali hoču da mi bude normalna igrica i što je najvažnije neka se upali da mogu igrat