X3DAudio1_7.dll is missing --> update na DX11

Koje windowse imas?

Skini ODAVDE taj .dll file i stavi ga u system32. Mislim da bi to trebalo riješiti problem.

Win 7 x64 imam.
Koliko sam skuzio, nije bas dobro stavljati tako dll-ove.

Zašto ne? Tako sam riješio xy problema s dll file-ovima..
To bi trebalo riješit problem..

reinstaliraj directx

Al mene zanima kako ce funkcionirati DX11, driveri i fraficka?

Tako što ti u winsima piše DX11, jer ga winsi podržavaju, ali se on ne koristi zbog toga što ga ne podržava grafa. Samo ti stavi onaj dll file i problem riješen..

Ma ne stavljaj nikakve dll file-ove nigdi nego samo instaliraj directx koji si dobio sa igrom i problem rijesen.

Znači, neće biti problema sa starim driverima i novim DX11?
Trazio sam po Microsoftovoj stranici, i nemogu naći download za DX11?

Reinstaliraj directx, ali bilo koji jer ionako winsi 7 imaju to već instalirano čim ih instaliraš.

Ok, moze. Ali da nesto install, trebam imat neki install file. Di to je?

Ima DirectX11 u folderu u igri, i kada ga pokrenem, samo kaže da je DX11 već prisutan i bok, mogu samo kliknut "OK".

A zašto sve jednostavno ne riješiš ovim dll-om?

Upravo tako. Ao ismopiras neki file sta se moze desiti? Explodirati komp? Ubaci taj file i rijesi i nas i sebe muka.

Treba sve sto je u install folderu u folderu igre na disku instalirati. Tamo je i Nvidiin PhysX i jos nesto.
Samo stavljanje DLL file od DirectX-a je lose rijesenje. Nije dll file ukras da ga se samo tako stavlja ili mice.

Zamisli mozes. Samo iskopiras i radi.

nema to veze s grafičkom već sa directX-om.
ja imam HD 5850 pa se isto desilo a ta kartica JE dx11.
to se i meni desilo s tom igrom, našao sam taj dll, "bacio" ga u sys 32 i bome "proradilo", nije bilo boom.

evo kako ćeš rješiti taj problem
u folderu od igre imaš folder install C:\Program Files\THQ\Metro 2033\install
instaliraj sve iz tog foldera i miran si (a možeš samo dx)

nema to veze s grafičkom već sa directX-om.
Nisam ni rekao da ima veze s grafičkom. Pročitaj još jednom na što sam odgovorio.
to se i meni desilo s tom igrom, našao sam taj dll, "bacio" ga u sys 32 i bome "proradilo", nije bilo boom.
Pa normalno..ne znam u čemu je problem. Mogao je to već rješiti 300 puta do sada..
Nakon instalacije i pokušaja pokretanja igre Metro 2033 javi mi poruku da fali: metro 2033 X3DAudio1_7.dll is missing
Malo sam guglao i ljudi kažu da Metro baca tu poruku kada mu fali neki dll iz DirectX 11.
Ja imam grafičku 4850 koja podržava DirectX 10.1.
Kako mogu updateati DirectX i dali trebam?
Hoću li morati stavljati i nove Ati drivere? Imam verziju koja nema podršku za directX 11, jer mi nije bilo potrebno, a ovi zadnji koji su gurali 10.1 su mi super.