Windows Vista language change?

Pozdrav svima, ja sam nov ovdje i vjerovatno se ne razumijem u compove kao većina vas, ali bi molio za pomoć ako je ikako moguća!
Ovako, kupio sam MSI laptop u Hrvatskoj, sve vrhunski funkcionira i radi, samo sto mi je windows na Srpski podešen :), probao sam svašta, ali nisam uspio staviti na hrvatski, moj OS je Vista Home Premium...
Molim bilo koga da mi u koracima objasni kako da promjenim jezik na hrvatski...
Hvala!
Napoleon Bonparte

Pa što onda, srpski je skoro potpuno sličan hrvatskom, samo što oni imaju ekavicu, a mi ijekavicu.
P.S. Možda imaš negdje na internetu za skinut hrvatski jezik za vistu.

Pozdrav svima, ja sam nov ovdje i vjerovatno se ne razumijem u compove kao većina vas, ali bi molio za pomoć ako je ikako moguća!
Ovako, kupio sam MSI laptop u Hrvatskoj, sve vrhunski funkcionira i radi, samo sto mi je windows na Srpski podešen :), probao sam svašta, ali nisam uspio staviti na hrvatski, moj OS je Vista Home Premium...
Hvala!
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
RAM: 2 x 1024MB @ 800MHz
Hard Drive: 320 GB Total
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 256 GDDR3
Monitor: SyncMaster 920N 1280x1024
Operating System: Windows XP Professional Service Pack 2

Pa što onda, srpski je skoro potpuno sličan hrvatskom, samo što oni imaju ekavicu, a mi ijekavicu.

Hvala vam svima na odgovorima :)
Srpski je užasno iritantan i neda mi se privikavat, nikako nemogu naci LIP DOwnload za vistu, molio bih link stranice sa koje mogu dl LIP... Hvala unaprijed

Ne razumijem kako da pogledam na listu jezika? sve mi je stavljeno na croatian, i keyboard i ostalo, ali u start menu i ovim glavnim programima mi je i dalje srpski.

sve mi je stavljeno na croatian, i keyboard i ostalo, ali u start menu i ovim glavnim programima mi je i dalje srpski.

Vista na Hrvatskom (koju sam vidio) jako dobro je lokalizirana. Puno bolje nego je to bio XP.
A stavljanje na "Croatian" keyboarda i regionalnih postavki nema nikakve veze s lokalizacijom, pa je i logično da je tu i dalje srpski.

Hvala vam svima na odgovorima :)
Srpski je užasno iritantan i neda mi se privikavat, nikako nemogu naci LIP DOwnload za vistu, molio bih link stranice sa koje mogu dl LIP... Hvala unaprijed

Probao sam instalirati Vista ultimate... ali pairat version, imam ju instalirano na pcu, no kad je na laptopu dosla instalacija na 90% odjednom samo stane i nejde dalje, probao sam 3 puta... neznam u cemu je stvar.

Sumnjam da ćeš na 0800 300 300 dobiti podršku za tu verziju :)
Hvala!