Unknown device

dakle,kupio sam si novi miš-MS Donut W.I kada ukopcam u usb otvori mi se poruka zelim li instalirati drivere za Unknown device i kliknem da.Nakon cekanja pise da nije bilo moguce naci drivere ili a je ready to use, ali i kada je rady to use ne radi.Probao sam i device doctor i unknown device indetifier,ali nista.Miš je ispravan jer mi radi na drugom pc-u!
Molim vas pomoć!
win7?
ubaci cd on njega unutra i instaliraj onda odi na devices i na unknown device desni klik properties onda tamo change nesto (ako imas win7) i onda imas update driver i odaberes mapu gdje si instaliro s cd-a i onda ce valjda isntalat

nemam win7,imam vistu...i probao sam staviti drivere sa cda na šc i opet nis...jer on trazi drivere za unknown device a ne za mis

Pa mis je Unknown Device(Nepoznati uredjaj) za tvoj racunar sa vistom.
Ja sam imao problem jer mi je hard disk prepoznavao kao Unknown Device nakon sto sam reinstalirao windows sve je bilo ko pre

Probaj mu Update driver, i rucno navedi put do drivera, pa vidi hoce li se instalirati

Probaj mu Update driver, i rucno navedi put do drivera, pa vidi hoce li se instalirati
to sam tocno ja reko, mislim nemoj se uvrijedit ni nista samo napomena :D

Probaj ti taj mish na neki drugi komp spojiti (ili na neki drugi USB port ako vec nisi). Meni to smrdi na neispravni mish. Imao sam prije par godina takav problem sa USB zvucnom karticom i ispalo je da ona nije bila ispravna.

Probaj ti taj mish na neki drugi komp spojiti (ili na neki drugi USB port ako vec nisi). Meni to smrdi na neispravni mish. Imao sam prije par godina takav problem sa USB zvucnom karticom i ispalo je da ona nije bila ispravna.
Procitaj prvu poruku!
dakle,kupio sam si novi miš-MS Donut W.I kada ukopcam u usb otvori mi se poruka zelim li instalirati drivere za Unknown device i kliknem da.Nakon cekanja pise da nije bilo moguce naci drivere ili a je ready to use, ali i kada je rady to use ne radi.Probao sam i device doctor i unknown device indetifier,ali nista.Miš je ispravan jer mi radi na drugom pc-u!
Molim vas pomoć!
sry dmaz nisam skuzio.

A dio (ili na neki drugi USB port ako vec nisi)?

A dio (ili na neki drugi USB port ako vec nisi)?
Pa moguce je da je to
ja sam bio ustekao web kameru u lijevi USB port ono ka naglasi kao Unknown device
ja prebaci na desni ono radi

probo sam sva 3 porta
Molim vas pomoć!