Razni softverski problemi
TotalVirus PC Scan trojan

Pokusaj uci u safe mode i iz njega skeniraj sa mbam ili nekim drugim anti malware programom.

Vec ucinjeno, nista nađeno.

Pokusaj sa nekim programom pronaci path do .exe od tog Totalvirusa pa ga izbrisi.

Evo rijeseno.
Velike zahvale Marku :D na brzoj pomoći. Preko teamviewera rijesija stvar.
Za buduće probleme s Totalvirus pc scan trojanom potrazite star.exe i ugasite ga. Star.exe je u registry ubacio ključ koji onemogucuje task manager pa i njega treba izbirsat. Njega nađete preko emsisoft emergency kit-a.
Naravno izbrisite i skenirajte nakon komp.
Jucer dok sam trazija neki hack za Heroes of Dragon age, instalira sam neki program. Naravno nakon pokretanja trazija je aktivacijski kljuc koji je moguce dobit samo preko onih glupih surveya. Nakon sta san vidija koju glupost san ucinija, izbrisa sam sve i komp je radija normalno.
Ujutro se budim, palim komp, ulazi u windows i prije svih procesa se pali taj TotalVirus PC scan govoreci da ima neki virus u systemu32. Najveci je problem sta neda doc do task menađera.
Kaspersky nije nista nasa ( full verzija ), malvare nista. Gleda sam u kasperskom koji procesi rade, nasa ih u temp i izbrisa. Ali dalje ne mogu u task menađer.
Zatim san radija po ovim upustvima http://www.tweakandtrick.com/2011/07/enable-task-manager-windows-virus.html , ali ni to nije uspilo.
Ima ko kakvu ideju sta radit ?
Kad stisnem remove virus redirekta me na survey i trazi aktivacijski key. Google nema nikakvih podataka o ovome "virusu".