Razni softverski problemi

Torent klijenti i konfiguriranje

wasp čet 10.7.2014 11:39

Imam  problem sa u torentom promjenio sam matičnu i procesor a ostao mi je stari hard i sada kada hoću skinuti torent javlja mi ovu grešku slika u prilogu.Isprobao sam dvije, tri verzije u torent i uvjek isto.Ima li ko kakvu ideju hvala.

AF139 pon 2.4.2018 11:15

Evo gledam po forumima još se i danas koriste torenti

Ja ga ima deset godina nisam stavljao na PC ...uz ovako brz internet nemam potrebe a sve što mi treba se skine brzo i bez njega.

Filmove pogledam na nekoj web stranici ili sa KODI ...bar danas to nije problem.

....ispada da torenti služe samo za bolju prodaju HDD koje korisnici bezveze pune .

Dica su mi to davno koristila i kad je ponestalo prostora na disku pekli CD/DVD sa Divx-ima a prije par mjeseci našli kutiju na tavanu sa njima pa sve bacili u smeće ...danas je to loša kvaliteta.

Sad im je poluprazan uz SDD(OS) i HDD od 500GB na njihovim PC

roby27 uto 3.4.2018 01:15

je je danas je kodi bez RD neupotreljiv za ozbiljniji kvalitetu, a ovo da gledas preko raznih web stranica koje su to da imaju dobar a/v stream? 

i da se moze preko audio resivera dobit 5.1 dd dts zvuk?

AF139 uto 3.4.2018 10:09

... je je danas za normalnog čovjeka je dovoljna za naše stanove sa 3m udaljenosti 32' FHD smart TV sa stereo zvukom i stream FHD ili HD, pa nisu svi excentrici pa trebaju kupovat triput skuplje 4K i 5.1 zvuk i još te diskove za torente