Torent klijenti i konfiguriranje

Hvala stari budem probao s tim.

gledao sam neka videa na youtube-u kako ubrzati torrent i too sam pokušao bili mi je negdje oko 100 kb/s a sad je nula pa ako netko zna kako da vratim postavke

Imam problem sa u torentom promjenio sam matičnu i procesor a ostao mi je stari hard i sada kada hoću skinuti torent javlja mi ovu grešku slika u prilogu.Isprobao sam dvije, tri verzije u torent i uvjek isto.Ima li ko kakvu ideju hvala.

Probaj ponovno u postavama Utorrenta odabrati lokaciju gdje on skida.

Sad sam i reinstalirao Windowse i opet neče

Ako želite ubrzati download torenta probajte s Cheat Engine programom. Ja sam imao brzinu oko 500 kb/s ,a s Cheat Enginom dobijem više od 5 mb/s. Guglajte malo. Meni je radilo na uTorentu , ne znam za BitTorent.

Ma miljardu odmah a i optiku taj program uvede...

zasto na sluzbenom situ nema portable verzija qbitorrenta? ili ja ne gledam dobro..

Evo gledam po forumima još se i danas koriste torenti
Ja ga ima deset godina nisam stavljao na PC ...uz ovako brz internet nemam potrebe a sve što mi treba se skine brzo i bez njega.
Filmove pogledam na nekoj web stranici ili sa KODI ...bar danas to nije problem.
....ispada da torenti služe samo za bolju prodaju HDD koje korisnici bezveze pune .
Dica su mi to davno koristila i kad je ponestalo prostora na disku pekli CD/DVD sa Divx-ima a prije par mjeseci našli kutiju na tavanu sa njima pa sve bacili u smeće ...danas je to loša kvaliteta.
Sad im je poluprazan uz SDD(OS) i HDD od 500GB na njihovim PC

je je danas je kodi bez RD neupotreljiv za ozbiljniji kvalitetu, a ovo da gledas preko raznih web stranica koje su to da imaju dobar a/v stream?
i da se moze preko audio resivera dobit 5.1 dd dts zvuk?

... je je danas za normalnog čovjeka je dovoljna za naše stanove sa 3m udaljenosti 32' FHD smart TV sa stereo zvukom i stream FHD ili HD, pa nisu svi excentrici pa trebaju kupovat triput skuplje 4K i 5.1 zvuk i još te diskove za torente

Pa dobro ako si ti u krletki onda ti je i 32 previse.
Ja osobno koristim ove, isto imam t-com:
195.29.150.3 i 195.29.150.4
Nikada nisam imao nikakvih problema, možeš si stavit i od google-a, evo: 8.8.8.8 i 8.8.4.4, po meni su ovi od googla možda i bolji.