Zdravac ned 12.2.2012 11:37
majdo kaže...

Dali neko slucajno zna koliko košta poziv kada se preko skypa nazove recimo u Ameriku.. Imao sam problema na ebayu, i nazvao sam njihov onaj call centar, pricao sa jednom od njihovih agentica preko 40 minuta, dok problem nije otklonjen, pozdravili se i svako svojim putem.. Sad mene zanima kako ce mi se obracunati to vrijeme koje sam proveo razgovarajuci, dali se to dodatno nesto naplacuje ili sta, da li netko slucajno zna nesto vise o tome?

Evo ti pa slušaj...

 

 

mario1990 sri 11.4.2012 23:27
scenesports kaže...

Ne bih želio da sam vidljiv online svim kontaktima, već samo nekoliko osoba....

Ne znam kako staviti offline za pojedine kontakte ali možeš te određene osobe blokirati (desni klik na njih pa block this person)

-  tako te neće vidjeti online.

126 pet 13.4.2012 22:35

:D pa neces nista placat kad si vec prico da se treba nesto placat onda prvo se plati kredit sa skype i onda mozes da trosis i kad nesto na internetu treba da se plati prvo im platis pa onda uzimas to sto oces naprimer neki program tako da slobodno skidas sa neta sta oces nista se naplacuje sve sto mozes skinut to je besplatno i ako pise naprimer 29,99$ i dole pise download trial i pocne skidat a ako bude pisalo da se registrujes i kucas neki kod od neke kartice naprimer visa,master card onda tu nemoj to se placa i tako ti je i na skype ako si razumeo?Nemoze ti sad naprimer ti skines nesto sto se placa i da ti posle taj iznos za placanje dodje na racun od interneta znaci slobodni skidas i ako ima da se registrjes bez tog zip koda i to je besplatno..{#}

EDIT:Ovo je pisano za majdu :D

Trustek sub 14.4.2012 15:29

ozdrav svima, sto se tice telefonije neuk sam, imam skype vec dugi niz godina ali samo sam ga koristio za igranje igrica, , stoga imam pitanje, mislio sam u kucu uvest umjesto fiksong telefona skype, dosta razgovaram sa inozmenstvom, tako i unutar zemlje, ali jako puno razgovaram i veliki su racuni, sada mi nije jasno isplati li mi se uzet telefon koji radi preko interneta imam flat i bi li to utjecalo na razgovor i cijenu razgovora i kad uzmem pretplatu moram li još dodatno placati pozive (minutazu i spajanje?, i mogu li recimo uzeti pretplatu za hrvatsku + pretplata još zemlje sa kojom razgovaram ali nije navedena u unlimited europe. Moze li mi netko pojasniti mislim uzeti neki telefon od njih da ne moram kopjuter stalno raditi.


Hvala unaprijed :D

aton ned 29.4.2012 18:12
Suddenly Psychotic kaže...
otkad sam instalirao skype, imam problema sa zvukovima. jedino razgovori idu preko slusalica, sve drugo preko zvucnika(nova poruka, poziv, paljenje). zna li netko ovo rjesiti? lp

imam isti problem igru čujem preko slušalica a na zvučnike ekipu sa skypa

roki pet 18.1.2013 11:08

poz. ekipi

imam problem sa skypom,naime u prozoru od kamere trenutna slika mi je isprekidana na tri linije

kada se poslikam sa kamerom slika izađe  punom formatu kao da je sve uredu

samo u live modu mije isprekidana

driveri novi,čak sam sve deinstalirao i ponovo instalirao ali opet isto

u live centru(mali program od kamere) sa slikom i rezolucijom je sve uredu postavke su po defultu

 u sve i jednom modu jedino u skypu nešto hebe

prešao sam sa XP-a na WIN 7 i od tada nešto zeza

Miaa sub 26.1.2013 20:50

Kad želim otić na skype na neki način je minimiziran,odnosno kad stisnem skype na taskbar-u na ekranu mi se pojavi mala "sličica" i piše mi Skype,Alati,Pomoči,i naravno gore u prozoru mi je X(Zatvori) i piše Skype..
Can somebody help me? {#} 

Meee pon 17.3.2014 19:55

Kad otvorim Skype, pojavi mi se samo plavi prozor, bez onih prozorcica za username i password. Ne znam da li ima veze system restore s tim, ili nesto u vezi konekcije, ali molim za pomoc ako neko zna.

Miki_16 uto 29.4.2014 20:45

pa ja bih sada poludila....kad udem u skype aplikaciju trazi mi microsoft konto medutim ja sam prije ulazila na skype normalno preko net.hr emaila i sad neznam kako doci do mogucnosti da ulazim ko prije a ne ovo g..... help hitno...