Razni softverski problemi

Reinstaliran windows 7 bez drivera

programer123 sub 4.1.2014 19:10

Pozdrav,

imam laptop Samsung np350e7c-s02hr , kupio sam ga sa windows 8 , ali sam na njega stavio windows7, i ja onako sav sretan kad je sve zavrsilo ali vidim da ne spaja na wifi, skuzio sam da nema drivere. e sad otisao sam na drugi komp i potrazio drivere za moj laptop ali nema ih nego ima samo sw update program za skinut koji automatski skida drivere i sve sto treba.
Prebacio sam na usb pa na laptop i instalirao, ali on opce nemoze uc u taj SW Update jer nema internetske veze...
NEZNAM ŠTO DA RADIM?
Ako netko ima kakvu ideju, HVALA ! 

footballer sub 4.1.2014 20:04

Probaj ići u Control Panel -> Network and Sharing center i tamo lijevo u postavkama na change adapter settings. 

Imao sam takav slučaj da mi nije prepoznavao Wifi karticu na PC-u pa sam tamo išao i morao je Enable-at.

Mislim da isto možeš i preko Device Managera 

Nello sub 4.1.2014 21:41
programer123 kaže...

evo probao sam, instalirao sam ali nisam siguran jel se opce dobro instaliralo, samo se setup za 2 sekunde napunio i to je to, ako se je dobro install ne radi, nista se nije promjenilo...

Ako si instalirao trebaš napravit restart pa vidi u device manager ako stoji upitnik ili uskličnik.

bunkermax sub 4.1.2014 21:51

Na bilo kojem kompu pokreni onaj samsungov program, u njega ručno upisi tocan tvornicki broj svog Samsunga tj serijski broj, odaberi za koji os i on ce ti na taj komp drugi downloadati sve drajvere koje onda prebaci na samsungs i instaliraj jednog po jednog...

programer123 sub 4.1.2014 23:28

pogledao sam u device menager , nema nikakvog usklicnika ni upitnika...
skinuo sam ovaj samsungov SW Update na drugi komp i nasao svoj model np350e7c-s02hr i odabrao lan wireles drivere ali je samo izbacilo neki error,crash..
mozda je do kompa, jel moze netko probati na svome to, znaci moj laptop je ovo np350e7c-s02hr ,windows 7 onda to izvadit samo za wi-fi drivere i nekako poslat , HVALA