Reinstaliran windows 7 bez drivera

Probaj ići u Control Panel -> Network and Sharing center i tamo lijevo u postavkama na change adapter settings.
Imao sam takav slučaj da mi nije prepoznavao Wifi karticu na PC-u pa sam tamo išao i morao je Enable-at.
Mislim da isto možeš i preko Device Managera

tamo imam samo za bluetooth?

http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp52001-52500/sp52212.exe
Probaj ovo skinuti, to je Realtek Wifi Lan driver za win7 pa javi dali je proradilo.

evo probao sam, instalirao sam ali nisam siguran jel se opce dobro instaliralo, samo se setup za 2 sekunde napunio i to je to, ako se je dobro install ne radi, nista se nije promjenilo...

evo probao sam, instalirao sam ali nisam siguran jel se opce dobro instaliralo, samo se setup za 2 sekunde napunio i to je to, ako se je dobro install ne radi, nista se nije promjenilo...
Ako si instalirao trebaš napravit restart pa vidi u device manager ako stoji upitnik ili uskličnik.

Kupio si ga sa original Windowsima?
Windows 7 je original?
Probaj si tim programom, ali si uključi Lan kabal ( Možda nebide htjelo jer možda i za njega treba driver )

Na bilo kojem kompu pokreni onaj samsungov program, u njega ručno upisi tocan tvornicki broj svog Samsunga tj serijski broj, odaberi za koji os i on ce ti na taj komp drugi downloadati sve drajvere koje onda prebaci na samsungs i instaliraj jednog po jednog...

pogledao sam u device menager , nema nikakvog usklicnika ni upitnika...
skinuo sam ovaj samsungov SW Update na drugi komp i nasao svoj model np350e7c-s02hr i odabrao lan wireles drivere ali je samo izbacilo neki error,crash..
mozda je do kompa, jel moze netko probati na svome to, znaci moj laptop je ovo np350e7c-s02hr ,windows 7 onda to izvadit samo za wi-fi drivere i nekako poslat , HVALA

ima tko ideju??

ima tko ideju??
Možeš li se žično spojiti, na taj Gygabite lan?

Rjesio sam problem uz korisnika La Roca , hvala mu :)
Pozdrav,
imam laptop Samsung np350e7c-s02hr , kupio sam ga sa windows 8 , ali sam na njega stavio windows7, i ja onako sav sretan kad je sve zavrsilo ali vidim da ne spaja na wifi, skuzio sam da nema drivere. e sad otisao sam na drugi komp i potrazio drivere za moj laptop ali nema ih nego ima samo sw update program za skinut koji automatski skida drivere i sve sto treba.
Prebacio sam na usb pa na laptop i instalirao, ali on opce nemoze uc u taj SW Update jer nema internetske veze...
NEZNAM ŠTO DA RADIM?
Ako netko ima kakvu ideju, HVALA !