boxer uto 28.7.2009 08:48

Imao sam ja taj Registry Booster zajedno sa paketom SpeedUpMyPc 3

Dosta agresivan alat za čišćenje registrija.

Inače je radio ok, ali mi je pravio probleme u Xfireu jer mi je nakon njegovog korištenja nestajao opis servera, kao i podaci o njima i igračima koji se otvaraju u desnom prozoru.

rambox uto 28.7.2009 19:06

Registry Booster je smece od programa i kod dosta ljudi je zeznuo stvar, zapravo prikazuje vise gresaka nego kaj ih ima pa  mislis da je nekaj napravil dobroga ali zapravo nijie napravil nista posteno. Taj program je Fraud Tool zapravo i treba ga zaobilazit u vrlo sirolom luku jer ne valja nista. Evo kaj o njemu kazu korisnici na vrlo popularnom i poznatom Wot-u tj za glavnu stranicu tog programa ko zna engleski ne treba komentar nikakav samo dole citjate komentare ljudi i sve bude odma jasno koliko je stranica relevantna i vrijedna povjerenja skupa sa svojim nist koristi programima. Ko hoce kvalitetno i dobro pocistit  Registry i besplatno normalno tu je Glary Utilites i  sve prisutni CCleaner za opcenito ciscenje windowsa i to je to ne treba nikom nista bolje i efikasnije uopce to se odavno vec zna ali ocito ne znaju svi!Cool

http://www.mywot.com/en/scorecard/liutilities.com

Sint1 uto 28.7.2009 19:43

Ja mislim da su opcenito svi ti registry cleaneri i slicni ubrzaj-mi-windowse programi cista prevara.

Nikad ja neku razilku u bilo cemu nisam osjetio nakon koristenja bilo kojih svih tih slicnih programa.

Niti mi je OS brze radio nakon navodnog redovnog odrzavanja OS-a tim u biti prevarama, niti stabilnije, a boga mi se nije nikad niti uspia oporaviti od neke greske u registry-u.

Po meni mozes to koristiti, ali koristi apsolutno nikakve od njih imati neces.

BugHacker uto 28.7.2009 22:24

gledajte.TuneUp vas sigurno nece nikad zeznut.Cak i da krene nesto krivo,uvijek radi registri backup,sto je dobro.Sto se tice CCleanera,on moze malo mozda neka zeznut nesto,al on napomene prije svega da postoji mogucnost da mozete nesto zeznut i dal zelite napravit backup.Istina,nemozete ciscenjem registrija ubrzat sistem bas,al to nije ni primarna svrha Tuneupu registry.Za ubrzanje su mu tu gasenje servica,onemogucavanje startup programa,defragmenter,registry defragmenter itd.

jurluk uto 28.7.2009 22:44

ja više ne vjerujem ni tuneup utilitiesu. sad sam ga neki dan instalirao onako iz zezancije, tek toliko da mi bude instaliran. pa ja ajd ak je već instaliran da ga malo i iskoristim. nisam htio ništa drugo nego sam očistiti ragistry. baš sam htio vidjeti koliko će biti grešaka, jer mislim da ne bi trebalo biti previše jer ga redovito čistim sa glary utilitiesom i ccleanerom, kad ono mislim oko 600 grešaka. pa ja lud kliknem da on to sve lijepo očisti. tek sam dan-dva kasnije skužio da je negdje oko 15-ak programa promjenjem datum instalacije, što se vidi u revo uninstalleru, i bilo je još drugih nuspojava. tako da odsad što se tiče čišćenja registra vjerujem samo glaryu i cclenaeru

rambox uto 28.7.2009 23:08
jurluk kaže...

ja više ne vjerujem ni tuneup utilitiesu. sad sam ga neki dan instalirao onako iz zezancije, tek toliko da mi bude instaliran. pa ja ajd ak je već instaliran da ga malo i iskoristim. nisam htio ništa drugo nego sam očistiti ragistry. baš sam htio vidjeti koliko će biti grešaka, jer mislim da ne bi trebalo biti previše jer ga redovito čistim sa glary utilitiesom i ccleanerom, kad ono mislim oko 600 grešaka. pa ja lud kliknem da on to sve lijepo očisti. tek sam dan-dva kasnije skužio da je negdje oko 15-ak programa promjenjem datum instalacije, što se vidi u revo uninstalleru, i bilo je još drugih nuspojava. tako da odsad što se tiče čišćenja registra vjerujem samo glaryu i cclenaeru

Moze se rec da si mi uzeo misao recimo i uz to jos Tune Up Utilites stavlja svoje procese i servise na startap windowsa.To mi se uopce ne sviđa jer za to uopce nema potrebe jer to kod drugih slicnih programa uopce nije slucaj recimo besplatnih i odlicnih Glary Utilites i CCleaner koje i sam koristim i nemam razloga mjenjat uopce jer svoj posao rade odlicno!Cool