Problem sa Windows licencom

Kaj nije da ako u aktivaciji ukuca ključ od home-a windows će sam prebaciti sa pro na home ????
neće, to je downgrade, a on ne ide bez reinstalacije ili po uputama koje sam ranije napisao. upgrade ide bez problema, recimo sa home na pro, tu je dovoljno ukucati ključ od pro verzije.
-da + ..
-moguće, no spada pod 'hackove' tj ms ne daje blagoslov.. i službeno to nije dozvoljeno, obrnuto upgrade ide..
-još blentavije je s promjenom jezika, može.. i nije 'zabranjeno' jedino što ms o tome ne razmišlja pa je nepotrebno komplicirano s ručnim editiranjem reg-hex oznake države-jezika..
.. jedino ne može 32-64 bitno, to mora od nule.
-zato je kod instala potrebno paziti koju verziju izabrati ili snimiti samo potrebnu.. a koliko sam primijetio nije isto legacy-uefi, kao da neke stvari uefi preskoči no možda slučajnost-greška.. pa nema izbora verzije i sl.
-u ovom primjeru to nije uzrok problema nego majstor ima svoju ent.verziju koja naravno ne može biti aktivirana reatail-oem keyom za home-pro licencu tj to je u srži drugačija aktivacija, vremenska-serverska vs juzerska-jednokratna ... dok posotje i keyevi za to no teže dostupni ili poziv ms-tel..
Kaj nije da ako u aktivaciji ukuca ključ od home-a windows će sam prebaciti sa pro na home ????
neće, to je downgrade, a on ne ide bez reinstalacije ili po uputama koje sam ranije napisao. upgrade ide bez problema, recimo sa home na pro, tu je dovoljno ukucati ključ od pro verzije.