cubasa čet 6.9.2012 20:54

Dobar dan. Evo ja sam dobia svoj komp prije 2 tjedna, i sada kada pokusam instalirati neku igru uvijek mi izbaci error koji uglavnom zavrsava: "the medium from which you are running the setup may be corrupted contact your software vendor". Pokrenuo san program AIDA64 Extreme edition i pronaso sam ovo neznan da li je vazno: "Sistemska memorija    [ TRIAL VERSION ]" i "DIMM3: G Skill F3-10600CL9-2GBNT    [ TRIAL VERSION ]". Ja sam nazvao tog covjeka koji mi je radio komp i on je rekao da je sve u redu sa komp-om. Pokuso sam reinstallat Windowse ali ni to mi i to nece instalirat isto mi tako izbaci error.

Molim vas neznam sto cu napraviti

zeleni čet 6.9.2012 20:57

Pa trial aide uvije pokazuje da je trial i sakriva vaznu informaciju. 

Mada, da je do memorije, dobijao bi one plave ekrane.

Mozda je do dvd drajva. 

Ja ga nemam nikako, nego koristim virtual clone drive i skidam iso fajlove od igri sa torrenta.

cubasa pet 7.9.2012 07:38
zeleni kaže...

Ja ga nemam nikako, nego koristim virtual clone drive i skidam iso fajlove od igri sa torrenta.

Ja jedino tako mogu instalirati igrice preko iso fajlova, ali kad ih instaliran uvijek mi fajla patch-at npr. LoL, HoN, WoT itd..

A sto se tice pokvarenog cd-ea ili downloda moj brat moze sve lipo instalirati.

Mungos:P čet 11.10.2012 18:30

Imam problem kod instalacije Call of Duty 2  igrao sam ga prije 1 god sve normalno... ali mi je nakomp doslo puno virusa pa sam ga morao ocisti... dok se vratijo sa popravka ja sam htio ponovo instalirat cod 2 al mi stalno dolazi ERROR i nista vise jel ima ko kakov prijedlog st da ucinim ?????
pomocc