MatejCro čet 18.2.2010 15:20

ovako. prije sam igro gta sve normalno radilo ... sada stavio nove windowse instaliram igru, udem , stisnem load game,sve ljepo ude, i kad trebo krenit igrat on meni stavi sliku crnu,dole mi je sve crno a gore se vidi nebo i sunce,vidim radar,novce itd. uglavnom nevidim lika i sve predmete oko sebe. neznam zasto. prije mi je s tim istim cd sve dobro radilo. HVALA

Dompa ned 21.2.2010 11:46
MatejCro kaže...

Windows XP

AMD Sempron 2300+

1.59ghz,1.00 GB

Radeon 9550

ja kod frenda postavljo tu igru sa sličnim performansama i jedva mu je radilo na 12+ fps s tim da ima procesor 2ghz....

hacker-goran ned 21.2.2010 12:30
Dompa kaže...
MatejCro kaže...

Windows XP

AMD Sempron 2300+

1.59ghz,1.00 GB

Radeon 9550

ja kod frenda postavljo tu igru sa sličnim performansama i jedva mu je radilo na 12+ fps s tim da ima procesor 2ghz....

Performanse su mu sasvim dobre, trebalo bi mu raditi!!! Performanse za GTA San Andreas :

1GHz Intel Pentium III or AMD Athlon Processor
256 MB of RAM
8 speed DVD-ROM Drive
3.6 GB of free Hard Disk space for a minimal install
64 MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers
  ("GeForce3" or better)
DirectX 9 compatible Stereo Sound Card
Keyboard
Mouse

Te operativni sustavi koje podržava:

Windows 2000 Professional (Workstation) (plus Service Pack 1 or higher)
  plus DirectX 9

Windows XP (Home and Professional) (plus Service Pack 1 or higher)
  plus DirectX 9

matoSh uto 23.2.2010 14:48

Može bit i do jave npr. ja kad sam igro CoD 4 i java mi je bila ukljucena, ja uso u cod i odjednom slika je bila čudna mutna, slova su se jedva vidjela.

Probaj opet instalirat igru tak da nista ne radis na računalu kad se extracta ili instalirava.

Probaj stavit novi crack.

I mislim da ti neće radit na W7 jer je GTA: SA stara igra.

Probaj opet instalirat windows.

Gremlin144 čet 25.2.2010 13:11

trebaš instalirati service pack 1 kod viste , directx najnoviji , Microsoft Visual  C++ (većinom je to već instalirano s windowsom) , drivere za grafićku i drivere za zvuk to bi bilo sve ako misliš samo igrati igrice :)

MatejCro pon 5.4.2010 16:17

ja sam sredio problem. imam ati radeon 9550 i kad sam rusio windowse instaliro najnovije drivere za graficku ver. 10.2.nijedna mi igra nije radila. onda sam nanovo srusio windowse i namjerno instaliro starije drivere za graficku! i sve radi. dok mi je bila najnovija verzija drivera ni cod2 ni gta nista mi nije radilo.

MatejCro pon 5.4.2010 16:19
tonny-11 kaže...

I ja isto imam problem. Uđem u gta san andreas i hoću igrati save game, a komp mi izbaci iz igre. Tako mi izbaci i kad idem igrati new game. Šta da radim?????

odi u my documents i obrisi mapu GTA San Andreas User Files. udi u igru namjesti si grafiku i kontrole i radit ce ti ali neces imati svoj stari save game.

dpauro uto 6.4.2010 02:37
MatejCro kaže...

ovako. prije sam igro gta sve normalno radilo ... sada stavio nove windowse instaliram igru, udem , stisnem load game,sve ljepo ude, i kad trebo krenit igrat on meni stavi sliku crnu,dole mi je sve crno a gore se vidi nebo i sunce,vidim radar,novce itd. uglavnom nevidim lika i sve predmete oko sebe. neznam zasto. prije mi je s tim istim cd sve dobro radilo. HVALA

I kako si to rješio??? Ja imam isti problem,ovo me več izluđuje,sve sam probao :((

MatejCro uto 6.4.2010 12:01
dpauro kaže...
MatejCro kaže...

I kako si to rješio??? Ja imam isti problem,ovo me več izluđuje,sve sam probao :((

instaliro starije drivere od graficke.

CrazyMan sri 8.9.2010 15:20

Pozdrav, instalirao danas GTA San Andreas na Windows 7 32bit... Konfiguracija je AMD Phenom X4 3.0Ghz, 4 GB RAM, grafička ATI Radeon HD5500 1GB...

No igra mi nekako šteka, tj. kao da potrzava, štuca... Sve fino lijepo izgleda, detalji na maks ali baš se čudno nekako ponaša... Probao sam i smanjiti detalje ali isto, tako da vjerojatno nije do toga... DirectX instaliran, najnoviji driveri isto, sve windows zakrpe... stavio compatibily mode Windows XP SP 3.. Pa ako netko može pomoći, ako se susreo možda sa nekim sličnim problemom...