Outlook gmail tcom

Kako misliš ne ide?
Ja imam 2 gmail računa postavljena na 4 outlooka i sve radi kako treba već par godina.
U početku sam koristio pop3 protokol, ali sam se prebacio na imap čim je to gmail omogućio.
Daj malo više informacija pa ćemo riješiti.

Prije svega, u Gmailu moraš uključiti POP.
To ćeš napraviti pod Settings -> Forwarding and POP -> Enable POP.
Odmah ispod toga imaš - Configuration instructions, tamo ti sve piše.

Lakše je instalirati Mozillu Thunderbird, on nudi gmail profil odma čim
ga instaliraš, samo treba napisati Korisničko ime i lozinku i to je to.

Evo
incoming server pop.gmail.com
outgoing smtp.gmail.com
account name... upisem
password... upicem
ja to tamo sve ljepo upisem i Your POP3 server has not responded in 60 second....
Mozda da postavim taj IMAP.... samo to ne znam... imam outlook 6

Ovo dodje...
Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'pop.gmail.com', Server: 'pop.gmail.com', Protocol: POP3, Port: 995, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F

Neznam dali mislis na obican outlook ili msov, tu su ti rijesenja za oba.

Da biste koristili svoj Gmail račun e-pošte u Outlooku, prvo morate provjeriti je li u Gmailu omogućena POP3 podrška, a zatim ga možete dodati Outlooku.
1. Prijavite se na svoj Gmail račun pomoću Opere, Firefoxa, Internet Explorera ili nekog drugog preglednika.
2. Na vrhu bilo koje Gmail stranice, kliknite Postavke (Settings).
3. U prozoru Postavke pošte (Mail Settings) kliknite Prosljeđivanje i POP (Forwarding and POP).
4. U odjeljku POP preuzimanje (POP Download), odaberite Omogući POP ili svu poštu (Enable POP or all mail) ili Omogući POP samo za poštu koja stigne od sada nadalje (Enable POP only for mail that arrives from now on).
5. Kliknite Spremi postavke (Save Settings).
6. U Outlooku, na izborniku Alati (Tools), kliknite Računi e-pošte (E-mail Accounts).
7. Kliknite Dodaj nov račun e-pošte (Add a new e-mail account), a zatim kliknite Dalje (Next).
8. Kliknite POP3, a zatim kliknite Dalje (Next).
9. Ispod Korisničke informacije (User Information) učinite sljedeće:U okvir Vaše ime (Your Name) upišite svoje puno ime koje želite da drugi ljudi vide. U okvir Adresa e-pošte (E-mail Address) upišite svoje korisničko ime za e-poštu i iza njega @gmail.com.
10. Ispod Informacije o poslužitelju (Server Information) učinite sljedeće: U okviru Poslužitelj dolazne pošte (Incoming mail server) (POP3), upišite pop.gmail.com. U okviru Poslužitelj izlazne pošte (Outgoing mail server) (SMTP), upišite smtp.Gmail.com.
11. Ispod Informacije za prijavu (Logon Information) učinite sljedeće: U okvir Korisničko ime (User Name ) upišite svoju punu adresu e-pošte, uključujući @gmail.com. U okvir Lozinka (Password) upišite svoju lozinku. Uključite potvrdni okvir Zapamti lozinku (Remember password).
12. Kliknite Više postavki (More Settings).
13. Na kartici Općenito (General), ispod Račun e-pošte (Mail Account), upišite Gmail.
14. Kliknite karticu Izlazni poslužitelj (Outgoing Server), a zatim označite potvrdni okvir Moj izlazni poslužitelj (SMTP) traži provjeru autentičnosti (My outgoing server (SMTP) requires authentication).
15. Odaberite Koristi iste postavke kao moj poslužitelj dolazne pošte (Use same settings as my incoming mail server).
16. Kliknite karticu Napredno (Advanced), a zatim ispod Brojevi priključaka poslužitelja (Server Port Numbers) i za Dolazni poslužitelj (Incoming server) (POP3) i za Izlazni poslužitelj (Outgoing server) (SMTP), označite potvrdne okvire Ovaj poslužitelj zahtijeva šifriranu vezu (This server requires an encrypted connection) (SSL).
17. Promijenite broj priključka Izlaznog poslužitelja (Outgoing server) (SMTP) na 465. Broj priključka Dolaznog poslužitelja (Incoming server) (POP3) trebao bi se automatski promijeniti na 995 kada označite potvrdni okvir Ovaj poslužitelj zahtijeva šifriranu vezu (This server requires an encrypted connection) (SSL).
18. Kliknite U redu (OK).
19. Da biste provjerili radi li račun, kliknite Testiraj postavke računa (Test Account Settings). Ako neki podatak nedostaje ili nije točan, na primjer lozinka, od vas će se zatražiti da ga upišete ili ispravite. Provjerite jeste li povezani na Internet.
20. Kliknite Dalje (Next), a zatim Završi (Finish).
Napomene:
Nemojte potvrditi okvir Prijavi se korištenjem sigurne provjere autentičnosti lozinke (Log on using Secure Password Authentication) (SPA).
Sve unose koji se odnose na poslužitelj i adresu treba utipkati malim slovima, osim ako Gmail nije naveo drugačije.

Radi hvala vam puno... bile su brojke u pitanju... zapravo malo sam krivim redom upisala...
stavila sam na imap...
HVALA!
Bok... nisam uspjela naci rijesenje na forumu.... pa ako vec postoji ne ljutite se...
Dakle imam gmail... i hocu da mi to sve dolazi u outlook i postavim pop i smtp... ali ne ide, cudno mi je to sto pod tools->options->connections-> nalazi se msn kao konekcija...koji nije instaliran...
ne znam da li to ima veze sa tim i ne znam se kako toga rijesit... jer na drugom compu tu pise t com
na internet se spajam preko wirelessa preko t coma....