Ne mogu Instalirati Skype na WIndows XP

Problem (a koji ne piše u req.) je .NET 4.0, koji baš i ne radi kak je zamišljeno na XP-u, pogotovo ak sistem sam od sebe napravi update na 4.5 verziju, koja nije komatibilna sa XP-om.
.NET 4.5 Supported Operating Systems:
Windows 7 Service Pack 1, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Server 2008 Service Pack 2, Windows Vista Service Pack 2
Windows Vista SP2 (x86 and x64)
Windows 7 SP1 (x86 and x64)
Windows Server 2008 R2 SP1 (x64)
Windows Server 2008 SP2 (x86 and x64)

..
-ali upravo tako je zamišljeno... (by MS), XP je mrtav... (ako je potrebno pratiti internetske i sl. promjene/podrška..). Pošto je sam soft nepoderiv, može raditi vječno, ali bez skypea (jer već godinu+ ne rade starije verzije, samo nova, opet by MS fičer).
... da, tako je zamišljeno. (a možda radi s 3.5.. nisam provjeravao, možda bi radio i 4.5 na XP..)

onda nemoj. ili, ako baš moraš, pogledaj amo: http://skype.hr.downloadastro.com/old_versions/

onda nemoj. ili, ako baš moraš, pogledaj amo: http://skype.hr.downloadastro.com/old_versions/
-ne pratiš..
Since yesterday, all versions of Skype below Skype 6.13 for Windows and Skype 6.14 for OS X are blocked and do not allow you to sign in.
by, MS ... dok npr neke stare linux distre kad ih butnem (ver 3-4..) radi. Dakle 'slučajni' blok signa.

Pozdrav svima! imam problem sa skajpom ne radi kada hoću da se prijavi piše mi da skajp ne moće da se pokrene pošto sistem nije dostupan

Ponovno problem.Idem se spojiti na skyp i kom se kao spaja i onda dođe poruka kao ne moze se spojiti.Pokuao sam ponovno inst,skyp ,ali ništa ne pomaze.To je opet vjerojatno neki problem sa XP programom,a uz put mi se i uključilo automatsko azuriranje windovsa,tako da imam cijelu zbrku sada.Uzas

XP je umro, ima već vremena. Lanac uzroka tvog problema je jednostavan - login ne prolazi jer imaš staru verziju a staru verziju imaš jer novija ne ide na XP, koliko god se ti trudio.
Instaliraj Windows 7.

imam isti problem s vistom, nemogu nikako instalirati skype. molim vas može netko pomoći?

Post iznad tvojeg.

Imam instaliran Windows XP SP3, IE 8 i opet ne ide..pise-sorry, we couldn't connect to Skype..anybody, please?

Imam instaliranu verziju skype 7.5.64.102 na WinXP sp3 i radi normalno....
da li ja mogu sam preći na taj OS sedmicu
Popuni ''Moj PC''. Naravno da možeš, sama instalacija je brža i jednostavnija od one XP-a.