Mikrofon PROBLEM

slično i meni...kad sam probao pričat, opet mi počeo javljat da preslab zvuk mikrofona ...

Imam problem sa mikrofonom,kupio sam mikrofon klincima radi karaoka,uštekao sam ga u računalo i ne radi sve opcije sam provjerio kvačice i bez kvačica itd, u dučanu su mi rekli da mormam pronači driver neki novi ili slično za matičnu jer opciju "dodatno" u zvukovi i audio uređaji -svojstva ne mogu otvoriti, navodno da mikrofon treba više napona. matična ploča je A7V8X-MX, zvučna je sondmax control panel,molim za pomoč,kolege me zezaju da moram kupiti novo računalo jer je ovo moje staro

Imam problem sa mikrofonom,kupio sam mikrofon klincima radi karaoka,uštekao sam ga u računalo i ne radi sve opcije sam provjerio kvačice i bez kvačica itd, u dučanu su mi rekli da mormam pronači driver neki novi ili slično za matičnu jer opciju "dodatno" u zvukovi i audio uređaji -svojstva ne mogu otvoriti, navodno da mikrofon treba više napona. matična ploča je A7V8X-MX, zvučna je sondmax control panel,molim za pomoč,kolege me zezaju da moram kupiti novo računalo jer je ovo moje staro

Pozdrav ekipa!!
Također imam problem s mikrofonom na slušalicama..(headset)..
Dok mi obični stolni mikrofon radi normalno, mikrofon na slušalicama je pre tih..
Vjerujem da imam isti problem kao Shark1412 i jEREMYA.
Koristim win 7 Ultimate x64. matična : Albatron K8NF4-AM2..zvučna Realtek AC'97
Odem na team speak 3, namjestim sve opcije..settings,options, voice activation detection stavim ispod -20 da bi me culi..ali onda zuji i drugi korisnici čuju sami sebe.
Mikrofon je jednostavno pre tih...Kad pustim glazbu čuju ju isto kao i ja a kad pricam jedva da me čuju...
Novi sam na forumu..
Ako je netko zna rješenje ili je imao sličan problem :D dobro bi došla pomoć..
Hvala!

imam problem sa mikrofonom mislim ulazom za mikrofon tj. prednjim ulazom za mikrofon ukljucim mikrofon u prednji ulaz tj. na centralnoj vamo naprijed i ne radi mikorofn ukljucim tamo iza radi kako cu to napraviti a driver sam instaliro sve je regularno neznam kako cu to napraviti ??

o bože nepismenosti...

imam problem sa mikrofonom mislim ulazom za mikrofon tj. prednjim ulazom za mikrofon ukljucim mikrofon u prednji ulaz tj. na centralnoj vamo naprijed i ne radi mikorofn ukljucim tamo iza radi kako cu to napraviti a driver sam instaliro sve je regularno neznam kako cu to napraviti ??
Editiraj malo tekst.... i procitaj user manual od ploce

Pozdrav
imam isto problem sa mikrofonom radio je 1 dan ali nakon sto se windows updejto neradi probavo sam sve moguce na TS mi kaze da nemam mikrofon ali na racunalu mi kaze da je prikljucen eh sad imam onaj stupac desno mogu se derat on se nemrda
windows 7
slusialice su neke jeftine za 20 kuna :P nema za njih drajver
Radilo za 1 dan....sad vise neradi.