Razni softverski problemi

*.mds i *.mdf disk images - kako otvoriti?

Assassin uto 20.1.2009 15:14

Evo u cemu je problem: skinuo sam s interneta jednu igru (torrent, "Sherlock Holmes - The Awakened-Remasterd") i to mi se sve uredno skinulo kao 93 rara koji se lancano odpakiraju. Kada to odpakiram dobijem 2 filea, *.mds i *.mdf koje sam vec jako puno puta otvarao (mountao) sa Daemon toolsima, ali vog puta javlja se greska. Kada pokusam to otvoriti sa ImgBurnom, javi gresku da ne moze otvarati multisession slike diskova. Onda sam se sjetio da mulltisession diskove moze otvarati Magic Iso, ali i on javlja gresku! Na kraju mi je ostalo samo jos da tu vas pitam, jer stvarno vise nemam ideja! Sve to skupa sam skinuo vise puta s interneta jer sam se nadao da je mozda u tome problem, cak sam pokusavao i sa razlicitih trackera (xtremezone, mininova...)! Ni na jednom od torrent siteova uz ovaj torrent nema komentara od strane korisnika, pise samo ono sto je napisao onaj koji je uploudao torrent, a to je opis igre, i kako ju instalirati. Ima jedan dio kod toga koji mi nije jasan, a to je ovo podebljano

1. Unpack the release with WinRAR or equivalent

2. Mount image with Daemon Tools Pro w/iDE

3. Install, play and enjoy

Instalirao sam Daemon Tools Pro Advanced edition, ali ne razumijem sto znaci to w/iDE.

Assassin uto 20.1.2009 15:31
Bugy kaže...

Probaj sa Alcohol 120%.

HVALA!! HVALA!! Kako sam mogao zaboraviti na taj genijalni program! Nemogu ti niti opisati koliko sam ti zahvalan za ovo! Ako zelis, za nagradu ti posaljem pozivnicu za xtremezone, kad dobijem!
Assassin uto 20.1.2009 15:32
Faerdhur kaže...

mdf i mds su dva dijela jednog imagea, to je Alcohol format. Probaj kako, kaže kolega, učitati u Alcohol virtualni drive, pa ako ni tamo ne radi onda je neispravan image.

eh, sorry, ti si malo zakasnio s odgovorom pa pozivnica ide bugiju.  Ako ju on ne bude zelio, tvoja je!