KristinaStrlek pon 3.10.2022 15:36

Pozdrav!

Imam kopirku- skener Canon MF443dw. Postoji li mogućnost kako kontrolirati ispise korisnika, u brojčanom smislu. Naime, htjeli bi ograničiti kopiranje po korisniku i da se zna koliko je koji korisnik kopirao/printao. Povezano je usb kabelom na jedno računalo.

Hvala unaprijed svima na odgovorima.

bill86 sri 27.3.2024 19:51

Društvo pozdrav! Dakle zadnjih 20 tak godina od kada sam još bio u osnovnoj instaliram windowse i razno razne druge softvere, većinom samo obitelji i prijateljima i pokojem poznaniku, na faksu je to bio mali izvor prihoda ali da ne dužim. Zadnjih nekoliko puta instaliram windows 11 i evo danas mi se desilo nakon downloada chroma da ga nikako nemogu otvoriti, šta god da uradim nemože nikako dok ostali programi svi rade bez problema ali on nikako. Prije 5 dana sam radio isto kolegi sa posla i sve bilo uredu čak ista konfiguracija. Napravio sve update i opet ništa. Savjet
Hvala unaprijed!
lp

Zaporožac sri 6.11.2024 13:14

Pitanje !

Zašto mi na Bug forumu uvijek pokazuje da je osnovni jezik bosanski, a ako hoću mogu ga prevesti na hrvatski.

Kad stavim kvačicu na "uvijek prevedi bosanski", on mi prevede i engleski tekst na hrvatski ?!

Svašta čovjek doživi.

Vjerojatno bih našao rješenje na webu, no zato sam član ove zajednice, pa molim ovdje pomoć.

Zaporožac čet 7.11.2024 14:35
miki_the_pirat kaže...

to ti je zato što google zna da si boss

EDIT: sad vidim da su zadnje dvije poruke koje sam napisao na forumu troll odgovor tebi... pa evo da ne misliš da sam se nešto nakačio na tebe... trefilo se

Ne smeta mi kad je dobra zajebancija, a tvoje fore nisu glumpave. 

Nego, gdje je @ihush da mi to jednostavno objasni ?!