djigibao pet 6.3.2015 18:11
lmutak kaže...

Najednom kod postavljanja slike u novoj poruci mi pokazuje "Silverlight needs your prrmission to run".Jel netko zna rijesenje,prije sam stisnuo x pa sam uspio stavit sliku,a sad neda nista...

Da li imas gore u adresnoj traci znak X?

Ako imas, stavi si opciju na "Alwalss Allow...".

Pogledaj si malo postavke u Chrome-u.

Igzy20 pet 6.3.2015 22:56

Možeš malo pojasniti na koji način se čudno ponaša i blocka?

Ja sam primjetio da mi ponekad sporije učitava stranice, zapinje pri prebacivanju s taba na tab ili pri skrollanju po nekim stranicama. Ne događa se stalno već povremeno, ali pošto sam imao problema sa nekim virusima, pripisao sam to tome da je možda nešto od smeća ostalo aktivno iako svi programi s kojima skeniram ne pronalaze ništa osim tracking cookiesa.

Nvidia GTX 680 sub 7.3.2015 01:22
Igzy20 kaže...

Možeš malo pojasniti na koji način se čudno ponaša i blocka?

Ja sam primjetio da mi ponekad sporije učitava stranice, zapinje pri prebacivanju s taba na tab ili pri skrollanju po nekim stranicama. Ne događa se stalno već povremeno, ali pošto sam imao problema sa nekim virusima, pripisao sam to tome da je možda nešto od smeća ostalo aktivno iako svi programi s kojima skeniram ne pronalaze ništa osim tracking cookiesa.

Ovako stoje stvari koje me živciraju kod chroma:

1.Laga kad pokrenem 4K video ne samo meni nego jos 1000 ljudi gledo sam po google offical forumima vec i to nije lag zbog brzine interenta nego do codeca valjda njihvog losega posto ja imam optiku 100mb down i 20mb up

2.Ono ko zvocne u system tryu za noftfikacije nemogu nikako isključiti i nerviram me to.

3.Facebook sam danas i Yotube testiro na interent exploreru i fluidnije radi na IE nego chromu kad otvorim fejs loading slika je jako dug neznam stvarno kako kad imam tako brz net kad sam otvorio fejs in IE otvorio je sve u stotinki,pogotovo me youtube na nervirno danas jel ga ga upalim treba 2 sekunde da se thumbnails učitaju i cijeli je zblokan te 2 sekunde nemogu mišem micat po stranici on YT niti nikaj,tako da sam ga danas unistallo i prešo na mozzilu za sad nemam žalbi za firefox osim jedne samo a to je extenzija za twitch.tv :(

pirat01 sub 7.3.2015 11:04

U normalnom modu Chrome-a mi ne radi pola stvari, pa npr. kad na Bugu krenem pisati novi post ne mogu oznaciti ovo polje za pisanje i jos puno slicnih problema, dok svi problemi nestaju u incognito modu, verzija je najnovija.

djigibao sub 7.3.2015 12:35
pirat01 kaže...

U normalnom modu Chrome-a mi ne radi pola stvari, pa npr. kad na Bugu krenem pisati novi post ne mogu oznaciti ovo polje za pisanje i jos puno slicnih problema, dok svi problemi nestaju u incognito modu, verzija je najnovija.

A kakav je to ne-normalan mod?

Jesi probao resetirat postavke?

djigibao ned 8.3.2015 00:53
RuskeGTT kaže...

neznam dal postavljam pitanje u pravi topic, ako ne molim vas neki link gdje mogu pitati sljedece:

bio sam na fejsu, imam dolje one prozore inboxa malene otvorene, slucajno sam kliknuo neke tipke (neznam ni sam koje, ako se dobro sjecam moguce neka kombinacija vise tipki, neznam ni sam kako), pojavio mi se neki prozor, nisam ga ni procitao, odmah automatski ugasio...i od tad nemam kursora na prozorima privatnih poruka...sve ostalo radi, mogu tipkati, samo tamo ne...kad otvorim cijeli inbox onda radi, ali na onim prozorima na dnu stranice nemam kursora i nemogu pisati nista...

jel imao tko takav problem? rjesenje?

hvala!

Vjerojatno se nitko nije susreo s takvim problemom kao sto ti imas ali...

Da li si nesto pokusavao?

Prvo sto ide je staviti (resetirati) Chrome na defaultne postavke, ako to nije pomoglo onda deinstaliranje pa ponovno instaliranje Chroma...

pirat01 ned 8.3.2015 11:29
Nvidia GTX 680 kaže...
pirat01 kaže...

Problem je bio u jednoj extenziji, obrisao sam i sve radi sad.

koja mozda je i meni sjeban zbog toga? probo sam ga reinstall i nikaj nije pomoglo

Ne vjerujem da je ova moja jer je specificna jako... Otidji tamo u Extensins i iskljuci sve pa onda vidi je li problem u njima ili necemu drugom.

RuskeGTT ned 8.3.2015 13:09
djigibao kaže...
RuskeGTT kaže...

neznam dal postavljam pitanje u pravi topic, ako ne molim vas neki link gdje mogu pitati sljedece:

bio sam na fejsu, imam dolje one prozore inboxa malene otvorene, slucajno sam kliknuo neke tipke (neznam ni sam koje, ako se dobro sjecam moguce neka kombinacija vise tipki, neznam ni sam kako), pojavio mi se neki prozor, nisam ga ni procitao, odmah automatski ugasio...i od tad nemam kursora na prozorima privatnih poruka...sve ostalo radi, mogu tipkati, samo tamo ne...kad otvorim cijeli inbox onda radi, ali na onim prozorima na dnu stranice nemam kursora i nemogu pisati nista...

jel imao tko takav problem? rjesenje?

hvala!

Vjerojatno se nitko nije susreo s takvim problemom kao sto ti imas ali...

Da li si nesto pokusavao?

Prvo sto ide je staviti (resetirati) Chrome na defaultne postavke, ako to nije pomoglo onda deinstaliranje pa ponovno instaliranje Chroma...

slucajno sam aktivirao ad block da mi blokira pisanje u tom prozoru...

nitko nista nigdje mi nije pisao, na googlu nista o tome, dosao frend, poprckali malo i slucajno nasli rjesenje...

premiere čet 12.3.2015 14:40

Od jučer imam gadnih problema sa Chromeom. Neke stranice ne želi učitati, prvenstveno gmail i youtube (poruka greške na slici u prilogu).

Reinstalirao chrome, onemogućio dodatke (svega par njih sam imao), skenirao računalo da nije u pitanju kakav crv ili slično, ali ništa, i dalje isto.

OS je Windows 7, verzija browsera 41.0... Zna li itko do čega bi moglo biti?

Nvidia GTX 680 čet 12.3.2015 16:20
premiere kaže...

Od jučer imam gadnih problema sa Chromeom. Neke stranice ne želi učitati, prvenstveno gmail i youtube (poruka greške na slici u prilogu).

Reinstalirao chrome, onemogućio dodatke (svega par njih sam imao), skenirao računalo da nije u pitanju kakav crv ili slično, ali ništa, i dalje isto.

OS je Windows 7, verzija browsera 41.0... Zna li itko do čega bi moglo biti?

to sam i ja imo na win 7 morat ces napraviti reinstall ili stavit win 8.1 ja od kad sam kupio novi proc ssd i stavio novi win nemam toga vise ..prije toga kaj god sam napravio nisam se mogo rijesiti toga

Ivanjino96 pon 16.3.2015 15:27
djigibao kaže...
Možda ti se taman updejto.

Ma već dan dva mi je tako, ne moram ni pogledati temperature već čujem kad mi se ventovi na H100i krenu vrtit malo vrže jer skoče temp. Ne znam u čemu je problem nije mi bilo tako prije. 

Dukkai uto 17.3.2015 08:49

Pozdrav, ljudi..

Pojavio mi se jedan problem na Chromeu neki dan i od tada ga nisam uspio rijesiti. Probao sam sve upute kaj sam nasao na netu, ali bezuspjesno. Pa me interesira da li tko zna kako da to rijesim prije nego konacno popizdim i reinstaliram Windowse.. :D

Naime, stalno mi izbacuje kod pokretanja gresku: "Your profile could not be opened correctly.." i to ne jednu nego jedno 5-6 prozora. Pokusao sam sa brisanjem one jedne datoteke u Chrome folderu kao i izradu novog profila (rename Default foldera ili cut/paste negdje drugdje) te na kraju i reinstalirao Chrome, ali stanga.

Nadam se da ce netko imati neku ideju pa da necu morati ici u reinstalaciju cijelog OS-a (doduse, mogu preci i na Operu, ali se bojim da bi ovo mogao biti znak da su Windowsi otisli u smjeru da pocinju biti nestabilni)

djigibao uto 17.3.2015 11:33
Dukkai kaže...

Pozdrav, ljudi..

Pojavio mi se jedan problem na Chromeu neki dan i od tada ga nisam uspio rijesiti. Probao sam sve upute kaj sam nasao na netu, ali bezuspjesno. Pa me interesira da li tko zna kako da to rijesim prije nego konacno popizdim i reinstaliram Windowse.. :D

Naime, stalno mi izbacuje kod pokretanja gresku: "Your profile could not be opened correctly.." i to ne jednu nego jedno 5-6 prozora. Pokusao sam sa brisanjem one jedne datoteke u Chrome folderu kao i izradu novog profila (rename Default foldera ili cut/paste negdje drugdje) te na kraju i reinstalirao Chrome, ali stanga.

Nadam se da ce netko imati neku ideju pa da necu morati ici u reinstalaciju cijelog OS-a (doduse, mogu preci i na Operu, ali se bojim da bi ovo mogao biti znak da su Windowsi otisli u smjeru da pocinju biti nestabilni)

Ovo si sve probao:

Windows 7

1. Quit Google Chrome.
  2. Open Computer.
  3. Navigate to C:\Users\{username}\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\
  4. Delete the file named “Web Data”
  5. Start Google Chrome and the error should be gone. 

NOTE: If the problem repeats itself after every reboot, then there is most likely corruption is your user profile, so you will have to delete the profile and start a new one. In order to do that, follow the above steps, and replace step 5 and 6 with the following. Make sure that you backup your bookmarks before doing this, as they are a part of your profile and will disappear after doing this:

5. Locate the folder called "Default" in the directory window that opens and rename it as "Backup default."
6. Try opening Google Chrome again. A new "Default" folder is automatically created as you start using the browser.

AKo ti to ne proradi onda pogledaj ovdje - KLIK

Dukkai uto 17.3.2015 12:10
djigibao kaže...
Dukkai kaže...

Pozdrav, ljudi..

Ovo si sve probao:

Windows 7

1. Quit Google Chrome.
  2. Open Computer.
  3. Navigate to C:\Users\{username}\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\
  4. Delete the file named “Web Data”
  5. Start Google Chrome and the error should be gone. 

NOTE: If the problem repeats itself after every reboot, then there is most likely corruption is your user profile, so you will have to delete the profile and start a new one. In order to do that, follow the above steps, and replace step 5 and 6 with the following. Make sure that you backup your bookmarks before doing this, as they are a part of your profile and will disappear after doing this:

5. Locate the folder called "Default" in the directory window that opens and rename it as "Backup default."
6. Try opening Google Chrome again. A new "Default" folder is automatically created as you start using the browser.

AKo ti to ne proradi onda pogledaj ovdje - KLIK

je, probao sam i brisanje datoteke i preimenovanje Default foldera...

pogledati cu ovdje na linku kaj kazu, mozda naidjem na nekaj...