Google chrome

kako da uvezem google chrome sa svim spremljenim stranicama i favoritima s drugog kompa
Loginiraj se sa svojim Google računom na oba kompa i sinkronizirati će ti se sve.

pokusat cu
je moraju biti u isto vrijeme oa kompa biti povezana na internet?

pokusat cu
je moraju biti u isto vrijeme oa kompa biti povezana na internet?
ne, samo u postavkama sinkonizacije označi da ti sikronizira bookmarkove (ili što god već trebaš)

kako da uvezem google chrome sa svim spremljenim stranicama i favoritima s drugog kompa
Ako ne uspijes s sinhronizacijom uvijek mozes napravit Export/import

Zdravo raja !!
Imam problem kod Google Chrome-a. Inače mi je OS Windows 8.1. Naime, kada hoću bilo koje proširenje da instaliram, ne može. Ispisuje mi 'Network failed'. Stvarno ne znam kakva greška u mreži je u pitanju. Evo slika :

Zdravo raja !!
Imam problem kod Google Chrome-a. Inače mi je OS Windows 8.1. Naime, kada hoću bilo koje proširenje da instaliram, ne može. Ispisuje mi 'Network failed'. Stvarno ne znam kakva greška u mreži je u pitanju. Evo slika :
https://productforums.google.com/d/msg/chrome/2AvdDgSJY08/AyJZWAhs6a0J

Zdravo raja !!
https://productforums.google.com/d/msg/chrome/2AvdDgSJY08/AyJZWAhs6a0J
eee hvala. Proradilo je.
Morao sam ići među registre pa uključivati neke Update-e.

Pozdrav narode, ovako, treba mi pomoć pa ako tko zna.
Naime, slučajno sam uklonio jednu ekstenziju iz Chromea i više ju ne mogu naći u Storeu.
Riječ je o "Remove Sliders" (Uklonite klizače), a radila je jednostavnu stvar - uklanjala klizače koji su mi potpuno bespotrebni.
Znači, upravo to.
Postoji li način da vratim, pronađem ili vidim povijest obrisanih?
Unaprijed hvala.

Nažalost, ne postoji način da vratiš taj dodatak. Možeš probati ovaj: https://chrome.google.com/webstore/detail/no-scroll-bars-please/ahnbemfjhoibkhlijfbbjdjafbmhimdn

Nažalost, ne postoji način da vratiš taj dodatak. Možeš probati ovaj: https://chrome.google.com/webstore/detail/no-scroll-bars-please/ahnbemfjhoibkhlijfbbjdjafbmhimdn
Hvala, radi upravo to!

Nakon updatea Chrome se ponaša katastrofalno.
Radi se o sljedećem - svaki put kad otvaram Chrome, ikone na Taskbaru se mijenjaju.
Prvo postanu blank - bijele, a onda se vrate na normalno.
Prilično dosadno i već nekoliko puta potvrđeno.
Probao sam s isključivanjem "novih" profila - trenutno pomoglo.

Kod mene sve radi OK znaci da je problem najvjerojatnije do tebe a ne do Chrome.
Jesi radio kompletni uninstal skupa s brisanjem profila i svih korisnickih podataka?
Nakon toga cijelokupno ciscenje (Disk CleanUp ili CCleaner), restart PC pa ponovno stavljeanje Chrome.
PC cist od malware-a?

Jesi radio kompletni uninstal skupa s brisanjem profila i svih korisnickih podataka?
Nakon toga cijelokupno ciscenje (Disk CleanUp ili CCleaner), restart PC pa ponovno stavljeanje Chrome.
PC cist od malware-a?
Činjenica je da radi problem dosta ljudi.
Preko 100 prijava u tjedan dana.
Windowsi čisti, novi i svježe instalirani prije koji dan.

100 prijava u tjedan dana od koliko korisnika koji ga koriste na svijetu?
To nije ni 0,01%

To nije ni 0,01%
100 prijava ljudi koji znaju prijaviti.
100 prijava dovoljnih da se uspostavi da problem postoji.
Da sam našao jednu jedinu prijavu - držao bi je se, jer bih mogao reći da nisam jedini.
To što se tebi ne događa neki problem, ne znači da se drugima ne događa!

To nije ni 0,01%
100 prijava ljudi koji znaju prijaviti.
100 prijava dovoljnih da se uspostavi da problem postoji.
Da sam našao jednu jedinu prijavu - držao bi je se, jer bih mogao reći da nisam jedini.
To što se tebi ne događa neki problem, ne znači da se drugima ne događa!
Znaci ti si napravio sve sto je u tvojoj moci (i znanju) da rjesis taj problem? Ako jesi, napisi sta si sve uradio da probas ukloniti taj problem.
100% nije problem u tvom PC (driveri, postavke...) ili nekoj tvojoj ekstenziji ili nesto slicno?
Problem je u Google Chrome-u?
Najlakse je ici djonom (i lupat TD) na nekog koji je imao i malu zelju (sad je vise nemam) da ti proba pomoc u rjesavanju tvog problema.

Znaci ti si napravio sve sto je u tvojoj moci (i znanju) da rjesis taj problem? Ako jesi, napisi sta si sve uradio da probas ukloniti taj problem.
100% nije problem u tvom PC (driveri, postavke...) ili nekoj tvojoj ekstenziji ili nesto slicno?
Problem je u Google Chrome-u?
Najlakse je ici djonom (i lupat TD) na nekog koji je imao i malu zelju (sad je vise nemam) da ti proba pomoc u rjesavanju tvog problema.
Kao što sam rekao, napravio sam ono što su predlagali - isključio novi Profile management.
Radilo je neko vrijeme.
Navodno se događa ljudima s nVidia GPU-om više nego AMD GPU-ovima.
Isključio sam sve moguće ekstenzije - isto se događa.
Ako se odjednom počelo događati ljudima nakon zadnjeg update-a, ne znam do čega može biti problem.
Napajanja?
Sorry za TD, ali ne slažem se s tvojom konstacijom da ako 100 ljudi prijavi grešku u roku od 7 dana - to ne znači da je greška.

koje prosirenje korisite za skidanje filmova sa youtube i sl. Imam "Video Downloader professional1.97.51" i proboa sam "FVD Downloader" i javljaju grešku da krše pravila yt za skidanje blabla u biti ne mogu... Da li ima neki drugo proširenje koje još dozvoljava?

Nema,ali možeš skinuti video sa Download Ninja ili EagleGet. Program,ne addon. Fvd radi super na Mozilli.

neznam dal postavljam pitanje u pravi topic, ako ne molim vas neki link gdje mogu pitati sljedece:
bio sam na fejsu, imam dolje one prozore inboxa malene otvorene, slucajno sam kliknuo neke tipke (neznam ni sam koje, ako se dobro sjecam moguce neka kombinacija vise tipki, neznam ni sam kako), pojavio mi se neki prozor, nisam ga ni procitao, odmah automatski ugasio...i od tad nemam kursora na prozorima privatnih poruka...sve ostalo radi, mogu tipkati, samo tamo ne...kad otvorim cijeli inbox onda radi, ali na onim prozorima na dnu stranice nemam kursora i nemogu pisati nista...
jel imao tko takav problem? rjesenje?
hvala!

Danas mi se u gornjem lijevom kutu prilikom pretraživanja jednog foruma otprilike 4-5 puta otvorio i zatvorio jedan prozorčić, otvarao se i zatvarao jako brzo pa nisam uspio vidjeti o čemu se radi...što bi to moglo biti?

Ako je u gornjem lijevom uglu onda je chrome u incognito modu.

Ma nije to...ovo je izgledalo kao da se nešto apdejta, ali otvaralo se i zatvaralo više puta, tako da uopće nisam mogao ništa pročitati jer je bilo jako brzo...skenirao sam da nije neki virus ili nešto slično, ali ništa nije pronađeno.

Da ne otvaram novu temu postam ovdje. Nisam prnašao odgovor u nekim drugim temama.
Imam jedan problem s ovim preglednikom.
Kad pokušam ići na gmail javi mi sljedeću poruku:
"Vaša veza nije privatna
Napadači možda pokušavaju ukrasti vaše podatke s web-lokacije mail.google.com (na primjer, zaporke, poruke ili kreditne kartice)."
Problem mi se javlja samo na jednom kompjutoru, dok s laptopa i mobitela preko istog modema ide sve ok i normalno se logiram.
O čemu se radi i kako to rješiti?
EDIT: Evo i slika

neznam dal postavljam pitanje u pravi topic, ako ne molim vas neki link gdje mogu pitati sljedece:
bio sam na fejsu, imam dolje one prozore inboxa malene otvorene, slucajno sam kliknuo neke tipke (neznam ni sam koje, ako se dobro sjecam moguce neka kombinacija vise tipki, neznam ni sam kako), pojavio mi se neki prozor, nisam ga ni procitao, odmah automatski ugasio...i od tad nemam kursora na prozorima privatnih poruka...sve ostalo radi, mogu tipkati, samo tamo ne...kad otvorim cijeli inbox onda radi, ali na onim prozorima na dnu stranice nemam kursora i nemogu pisati nista...
jel imao tko takav problem? rjesenje?
hvala!
meni nezna nitko odgovoriti?

Da ne otvaram novu temu postam ovdje. Nisam prnašao odgovor u nekim drugim temama.
Imam jedan problem s ovim preglednikom.
Kad pokušam ići na gmail javi mi sljedeću poruku:
"Vaša veza nije privatna
Napadači možda pokušavaju ukrasti vaše podatke s web-lokacije mail.google.com (na primjer, zaporke, poruke ili kreditne kartice)."
Problem mi se javlja samo na jednom kompjutoru, dok s laptopa i mobitela preko istog modema ide sve ok i normalno se logiram.
O čemu se radi i kako to rješiti?
EDIT: Evo i slika
Da li ti je na tom kompu promijenjen DNS?
U adresnoj traki ti se vidi da nisi na https, trebalo bi ti biti kao na slici:

mislim da nije,
pokušao sam i sa cmd naredbom /flushdns ali nije pomoglo

Najednom kod postavljanja slike u novoj poruci mi pokazuje "Silverlight needs your prrmission to run".Jel netko zna rijesenje,prije sam stisnuo x pa sam uspio stavit sliku,a sad neda nista...

Imaš li najnoviji Silverlight ?
Chrome account ?