GOM Player

gom ti je najbolji... a ovaj tvoj problem sam imao i ja kad sam šaltao između "output type" izbora ---overlay mixer, video render, vmr, vmr9....
overlay m i enhanched render su mi nekako najbolji po tom pitanju...
EDIT: a ja koristim "deluxe" skin, (piše da ga je napravio Aleksandar Jelicic)... crne je boje i baš je kul :-))

Ja sam dugo koristio GOM Player ali u zadnje vrijeme koristim KMPlayer jer me oduševio. Ne treba dodatne kodeke kao ni GOM. Podržava i Bluray mkv sa ugrađenim titlovima bez dodatnih kodeka. Jedino mi je u njemu video visoke kvalitete radio glatko na starom kompjuteru a probao sam sve popularnije playere.

Naravno da ćeš se odlučiti za nešto što ti radi bolje u odnosu na konkurenciju, meni isto GOM vrti mkv filmove bez problema (sa uključenim titlovima of course)

meni također titlovi nisu radili i nisam ih mogaao nikako namjestiti sve dok nisam skinuo gom player
ssad mi sve radi normalno i mogu gledat sve titlove

Zna li netko kako se rotira video u GOM playeru? Nigdje ne mogu naći tu opciju.

prebaci se na VCL Player ili KM Player... ja imam instaliran i jedan i drugi na kompu al koristim vise VCL...

Zanima me kako postavit GOM da mi se video prikazuje preko grafičke, a ne CPU-a?

Pusti video u nekom programu preko GPU-a i ostavi u pozadini. (isključi ton) Onda pokreni GOM Player i pusti željeni film. Budući da će ovaj program opteretiti GPU, video će se prikazivati preko CPU-a-

Imam sistem zvucnika 2.1 pa me interesuje sta trebam ukljuciti pa da se kod gledanja filmova (GOM player) cuje i bas, a ne samo sateliti.

Kako kad skinem kodek,ga staviti u GOM?

Skini i instaliraj Windows 7 codec pack
Ako hoćeš malo se poigraj sa konfiguriranjem codeca, ako nećeš ne moraš jer je sve namješteno da radi bez problema

Zašto mi GOM pri puštanju neke video datoteke promjeni temu Windowsa 7 u basic? Dakle, nestane Aero. Kada otvorim program, sve je OK, kada nešto pustim u njemu - mjenja temu.
Windows 7 x64, GOM je updatean na zadnju verziju.

Gledam jedan live stream preko GOM i htjeo bi snjimiti dok me nema doma, dali ima tu mogucnost GOM?

bump!

Od kako se Gom player updateao na verziju 2.1.53 (izašla 29.8.) kvaliteta videa je pala, tj. isti filmovi koje sam vrtio na starijoj inačici su izgledali puno bolje, tj. oštrije nego sada? ne kužim gdje je problem, reinstalirao sam program, opet isto, nisam ništa u postavkama mjenjao, samo nadogradio program kad se pojavila obavijest.

Od kako se Gom player updateao na verziju 2.1.53 (izašla 29.8.) kvaliteta videa je pala, tj. isti filmovi koje sam vrtio na starijoj inačici su izgledali puno bolje, tj. oštrije nego sada? ne kužim gdje je problem, reinstalirao sam program, opet isto, nisam ništa u postavkama mjenjao, samo nadogradio program kad se pojavila obavijest.
2.1.53:
A new default GOM Player 2.2 Skin has been applied.
Volume can now be boosted to 200%.
UI Transparency Slider added.
Bookmark Feature Improved.
Changes the File Associations window for Windows 8.
Playback status icon added to taskbar icon.
Message reflecting window size changes added.
Internal support added for multiple codecs.
A buffer overflow security issue has been corrected.
Audio sync issue with some Xvid videos corrected.
Improved ability to properly recognized display aspect ratio.
Improved ability to display "Current Frame" information.
Other misc. corrections and fixes - tu ako bi nešto zeznuli...
Nisam htio nadograditi jer sam zadovoljan. Probaj s filehippoa skinuti prethodnu verziju i vidi dal je slika bolja. Ako nije moguće da je upgrade resetirao postavke nekih codeca (bacam samo na pamet ideje).

Vratit cu se na predzadnju verziju, nije probelm, samo ne kuzim gdje sam kiksao :D
nisam nikakve codec pakete instalirao pa da bi to mozda utjecalo... pricekat cu sljedeci update pa mozda bude bolje

Pokušala downloadat gom player međutim događa se ovo (slika).
Pomoć?
Jesi li skidala sa ovog linka?
Ako ne možeš instalirati, probaj sa MPCHC ionako je dosta bolji.

Pokušala downloadat gom player međutim događa se ovo (slika).
Pomoć?
Jesi li skidala sa ovog linka?
Ako ne možeš instalirati, probaj sa MPCHC ionako je dosta bolji.
Jesam, jesam, i evo danas sam uspjela, ugl. danas mi je tražio da odradim sve u internet exploreru i onda je uspjelo tamo bez problema.

U postavka si omogući slanje poruka, ako hoćeš da ti odgovorim...
To nisam znao. Hvala što si me prosvjetlio! Ma sve u svemu moćan program. Bio mi je u početku čudan jer je sve u jednom prozoru ali kad sam prebrodio taj prelazak, postalo mi je puno ugodnije.