Fmodex.dll problem sa pokretanjem igre

nvm

Je li i igra piratska?
Ako jest to je problem stoga kupi orginal.
Edit: Zar ti prošla tema upravo nije stavljena pod lock zbog istog pitanja?

Kao prvo taj dll ide u system a ne u system32 a kao drugo moze bit problem do piratske igre koja ima u cracku virus zato sve sto je org rulzz.

a kako je onda moj frend tu istu igru pokrenuo bez problema???

kriva verzija Fmod zvucne biblioteke, i prilicno sam siguran da joj je mjesto u folderu igre a ne u windows\system folderu
Probaj sa ove stranice skinuti fmod SDK za svoju verziju windowsa. Trebat ce ti i nekakakav program koji moze otvarati nullsoft instalacije (npr. 7zip, a i besplatan je), kada otvoris instalaciju u 7zipu, otvori api folder, u njemu ce ti biti 3 .dll datoteke, sve tri raspakiraj u folder gdje ti se nalazi .exe od igre.

ej sory al tu su
FMOD Ex Programmers APIFMOD DesignerFMOD Sandboxpa koj od ta 3 da skinem?

FMOD Ex Programmers API
Nisi primjetio da sam ti dao link koji te odmah odvede na programmers api?

evo to sam napravio!
sad cu ti brobat ovako grubo objasnit!
kad idem pokretat exe sa kompa,dvoklik na ikonu i dođe onaj znak ćekanja i za nekih 2 sek. nestane,kao da se ništa nije desilo.
onda sam probao montirat sliku i isao sam pokrenut igru preko iste ikone ali na cd-u. i tada mi pisu ti problemi!?

Dakle ista stvar se i dalje dogada? Ovo moje rijesenje nije nista promijenilo?
A ovo te nisam shvatio, pokreces .exe datoteku igre direktno sa CD-a? Gotovo niti jedna igra ne moze tako raditi.
EDIT: igra ti se u prvom slucaju sama ugasi? Tj. ni ne pali se? Otvori task manager i vidi da ti nije proces od igre ostao pokrenut. Nadalje ako koristis cra** a vjerojatno koristis, probaj neki drugi.

ne ne igra mi je instalirana,pokrenem exe od igre i kad dva puta kliknem za ulaz ne zeli je otvorit.nista se ne dogadja!
pa onda sam probao montirat sliku,desni klik na ovu ikonu koja je na slici-open pa i tu ima isto exe od igre i javlja mi se onaj problem,dok kada je pokrecem preko kompa ne pisse nista samo jednostavno ne zeli uc!

i tako mi se desi kod svake novije igre!(alien vs. predator,metro,just cause)
instaliram je, probam uc u igru,i nista se ne dogadja!???

Ali se error vise ne pojavljuje? Znaci rijesio si dio sa Fmodom ali se pojavio novi problem. Nemam vise ideja, tj previse je toga sto mozda uzrokuje problem.

Imam ja problem s pokretanjem igre (starog Crasha Bandicoota), greska je dolje ... Vidim da je vezano uz DirectX...

Skini taj dll file koji ti triba i iskopiraj ga u C:/Windows/System32 folder !

ajde odite na taj link koji ste stavili taj dll.com šta već i sad idite skini taj fmodex, ajde odite....
i pošalje vas na stranicu registry booster i ond se trebate registrirati i platiti nešto ccc

ajde odite na taj link koji ste stavili taj dll.com šta već i sad idite skini taj fmodex, ajde odite....
i pošalje vas na stranicu registry booster i ond se trebate registrirati i platiti nešto ccc
Već sam ti odgovorila u drugoj temi da malo bolje pogledaš stranicu pa onda donosiš zaključke. Imaš opciju free download ispod opisa dll-a. Nikakvi boosteri, registracija niti bilo što drugo nije potrebno.

sorry i hvala :)
ali i kad stavim taj modex u system32 opet neče ccc

Onda taj .dll stavi u mapu gdje ti je smještena ta igra.

skinuo sam igricu SAW i trebo sam skinut jedan modex i skinuo sam ga i stavio sam ga najprije u mapu system pa i u system32 i i sad mi piše kao da SawGame.exe has stopped working jbt
ovih dana imao sam priliku pokrenuti novije igre tipa alien vs. predator,metro 2033,just cause 2.
i javio mi se fmodex.dll problem!nisam mogao ući u igru.dobro,nabavim ja taj fmodex.dll kopiram ga u c/windows/system32...
i pojavi mi se ovo sa slike:
pa dali neko zna sta bi trebao napravit,bio bih zahvalan!