Razni softverski problemi

Fmodex.dll problem sa pokretanjem igre

skočko sri 21.4.2010 17:43

ovih dana imao sam priliku pokrenuti novije igre tipa alien vs. predator,metro 2033,just cause 2.

i javio mi se fmodex.dll problem!nisam mogao ući u igru.dobro,nabavim ja taj fmodex.dll kopiram ga u c/windows/system32...

i pojavi mi se ovo sa slike:

pa dali neko zna sta bi trebao napravit,bio bih zahvalan!

rustweaver sri 21.4.2010 19:26

kriva verzija Fmod zvucne biblioteke, i prilicno sam siguran da joj je mjesto u folderu igre a ne u windows\system folderu

Probaj sa ove stranice skinuti fmod SDK za svoju verziju windowsa. Trebat ce ti i nekakakav program koji moze otvarati nullsoft instalacije (npr. 7zip, a i besplatan je), kada otvoris instalaciju u 7zipu, otvori api folder, u njemu ce ti biti 3 .dll datoteke, sve tri raspakiraj u folder gdje ti se nalazi .exe od igre.

skočko čet 22.4.2010 00:21

evo to sam napravio!

sad cu ti brobat ovako grubo objasnit!

kad idem pokretat exe sa kompa,dvoklik na ikonu i dođe onaj znak ćekanja i za nekih 2 sek. nestane,kao da se ništa nije desilo.

onda sam probao montirat sliku i isao sam pokrenut igru preko iste ikone ali na cd-u.  i tada mi pisu ti problemi!?Neodlučan

rustweaver čet 22.4.2010 00:32

Dakle ista stvar se i dalje dogada? Ovo moje rijesenje nije nista promijenilo?

A ovo te nisam shvatio, pokreces .exe datoteku igre direktno sa CD-a? Gotovo niti jedna igra ne moze tako raditi.

EDIT: igra ti se u prvom slucaju sama ugasi? Tj. ni ne pali se? Otvori task manager i vidi da ti nije proces od igre ostao pokrenut. Nadalje ako koristis cra** a vjerojatno koristis, probaj neki drugi.

skočko čet 22.4.2010 00:43

ne ne igra mi je instalirana,pokrenem exe od igre i kad dva puta kliknem za ulaz ne zeli je otvorit.nista se ne dogadja!

pa onda sam probao montirat sliku,desni klik na ovu ikonu koja je na slici-open pa i tu ima isto exe od igre i javlja mi se onaj problem,dok kada je pokrecem preko kompa ne pisse nista samo jednostavno ne zeli uc!

GigaGirl ned 22.8.2010 11:18
Sekulaaa kaže...

ajde odite na taj link koji ste stavili taj dll.com šta već i sad idite skini taj fmodex, ajde odite....

i pošalje vas na stranicu registry booster i ond se trebate registrirati i platiti nešto ccc

Već sam ti odgovorila u drugoj temi da malo bolje pogledaš stranicu pa onda donosiš zaključke. Imaš opciju free download ispod opisa dll-a. Nikakvi boosteri, registracija niti bilo što drugo nije potrebno.