Driver za usb dvb-t

Nije isti model, ali možda funkcionira isti driver - probaj. Ako je unutra isti čip, radit će. Ako nije, neće.
Kad bi znao koji je DVB-T čip unutra, onda bi vjerojatno mogao iskoristiti driver za većinu kartica koje imaju isti čip.
BTW jesi siguran da ti se nisu instalirali neki generički driveri? S čim si pokušao gledati DVB-T? Probaj progDVB.

probao sam ovo. ne radi. nista se nije instaliralo, media centar ne prepoznaje dvb-t, a u device manageru pise unknown device

Ne znam što drugo da ti kažem, osim - šarafciger u ruke i pogledaj koji DVB-T čip ima.
Ili probaj guglati po imenu - koliko vidim, to bi bila ova kartica, znači Infinity PCTV Nano DVB-T USB. Doduše, ja sam probao guglati, ali nisam ništa našao - ako te na išta vodi, vodi te na stranice za PCTV (Pinnacle?) kartice, a mislim da to nije isto što i ova tvoja. Eto, to ti je problem s takoreći bezimenim hardverom.
Ili probaj pitat u nekom dućanu koji prodaje takve kartice, da ti daju driver.

probao sam ovo. ne radi. nista se nije instaliralo, media centar ne prepoznaje dvb-t, a u device manageru pise unknown device
U device manageru pogledaj ID-ove,pa daj da proguglamo (mislim da toga nema u PCI database pošto je USB ali naći će se).

af9035b-n2 mi pise na cipu ako se ne varam - sitna su slova

Probaj ovaj driver: http://www.driverscape.com/download/af9035-bda-device
EDIT: nemoj kliknuti na onaj prvi gumb Download jer mislim da ćeš time downloadati taj program Driver Scape. Imaš gumbe ispod za drivere za pojedine OS-ove (znači za ovo za što ti piše Driver Version).
Ako nemaš program za gledanje, onda probaj ProgDVB i za uređaj ćeš imati u popisu valjda AF9035 BDA Filter.

Ovaj driver bi ti trebao pasat sa čipom : http://www.asus.com/Multimedia/My_CinemaU3100MINI_PLUSTRC/HelpDesk_Download/

nista od toga...

nista od toga...
Jesi išao ono preko Device Managera, pa update driver pa vodio Windowse do .inf datoteka?

jesam...
EDIT: najvise mi odi na zivce oni koji kupuju šrot i nakon par dana krepa. a kako uvijek ima takvih bisera, uvijek ce i proizvoditi takva nja-sra. i onda ja posudim bas od jednog takvog i ne pogledam si veceras utakmicu. kad ce vise shvatiti da skrtarosi placaju dvaput...

-postoji još par racionalnih objašnjenja..
1. crknut adapter.
2. video grabber (nije TV prijemnik pa ga ni soft za tv ne doživljava... jer nema tuner).
-pročitaj sva sitna slova još par puta..
-vidi hardware ID u device manageru + google. Driveri za stariji HW nonamea i noviji OS kao w8-8.1 .. 32-ili-64.. možda postoji samo XP driver 32 bitni, ako ima WDM može na novije win, ali ne na 64 itd.
-bootaj neki linux kao npr myth, artistx.. imaju 99% supportan takav HW, bar otkriješ dali radi ili nije tv..
edit: slika je loša.. dali je to na adapteru button? Ako je, to je tad video grabber, tipka za snapshoot.. nije dvb-t. Infinity, Lidlov SilverCrest.. chip je Dexatek Technology Ltd. Video grabber

idem jos to probati.

EDIT: najvise mi odi na zivce oni koji kupuju šrot i nakon par dana krepa. a kako uvijek ima takvih bisera, uvijek ce i proizvoditi takva nja-sra. i onda ja posudim bas od jednog takvog i ne pogledam si veceras utakmicu. kad ce vise shvatiti da skrtarosi placaju dvaput...
Da, to tako često biva. Ja sam se na sličan način skoro opekao na nekom lijevom Max Power DVB-T tuneru, kojeg sam kupio za "čak" 139 kuna. Pokušavam ga instalirati na laptop s 8-icom jer sam ga na njemu mislio koristiti - nema drivera za 8-icu (na kutiji je logo Windowsa 7 i Linuxa)! Što sad? Instalirao sam nešto na silu (ne sjećam se više što točno sam napravio - mislim da sam za bezveze instalirao drivere za neku AVerMeidijinu karticu ili tako nešto) - činilo se na trenutak da radi, ali eto plavi ekran i restart Windowsa.
Ništa, onda sam ga instalirao na laptop sa 7-icom (driveri su bili na CD-u), pogledao u Device Manager da vidim o kojem točno čipu se radi (pisalo IT9135), pronašao drivere za 8-icu na isti način kako sam i tebi napisao, na silu instalirao na 8-icu i - radi super (koristim ga s ProgDVB-om, jer softver od kartice, BlazeTV, ne radi - kretenčine - ne prizna registracijski kod).
Inače, zavirio sam sad u kutiju i vidim da imam isti daljinski ko i ti. I čip je očito sličan (tvoj je 9035, ako si dobro pročitao kod, a moj 9135). Znači, sve to su generička kineska smeća, ali ako imaš driver, stvar radi.
BTW tu imaš hrpu drugih drivera: http://listing.driveragent.com/c/usb/15a4/1001?PHPSESSID=9mq65goklok9gt19o7dtken8l4
Pozz
imam ovo nje-sra od uređaja i ne mogu nikako naci drivere. moze li itko pomoci u kratkom roku?!