Daemon tools virtual disc problem

kao sto se vidi na slici... slucajno sam obrisala virtual disc:F kad sam deinstalirala Daemon tools... ima li ikakve sanse da ga vratim,i kako??
odi u options i set number of drivers i stavi ih koliko hoćeš

kao sto se vidi na slici... slucajno sam obrisala virtual disc:F kad sam deinstalirala Daemon tools... ima li ikakve sanse da ga vratim,i kako??
Kazes da si deinstalirala Daemon tools. Zato ni nemas vise virtualni pogon. Moras ga ponovno instalirati da bi imala virtualni pogon.
Skini Daemon tools lite i instaliraj.

i prporučujem ti Power ISO jer podržaje više formata

mozes mi to malo objasnit ko plavusi ? :) hehe
hvala IVO... vratila sam ga!

mozes mi to malo objasnit ko plavusi ? :) hehe
hvala IVO... vratila sam ga!
na ikonu kraj sata od daemon tool-sa desni klik i set number of drivers ja mislim ili je tako nešto slično...ili valja poć uoptions više ne koristim Daeomon tools pa sam zaboravio sad mi je dosta ISO

ok.... stavila sam ih na 4.... sad mi reci cemu toliko? :)

Pa ako zelis vise ISO stvari pokrenuti i da su oni spremni u svakom trenutku :)

ok.... stavila sam ih na 4.... sad mi reci cemu toliko? :)
paaa meni npr ostane ISO od filma na drugom od igrice itd a frendovi se zapitaju kako toliko imam CD / DVD ikona a imam samo dva uređaja ...LOL

hvala decki

E LJUDI SRY STO UPADAM AL INSTALIRAM DAEMON TOOLS I KAD OCU DA UDJI PISE UNABLE TO ADD ADAPTER DEVICE PROBLEM 39 MOZELI MI NEKO RECI U CEMU JE PROBLEM

Potraži ovdje.

vec spominjano u vise navrata.
same probleme dobijate sa tim demonom.
poweriso sve to odradi i ultra je stabilan.

dje je spominjano ja nista brate nevidim mozesli mi ti ovde odg? sry za smaranje:D

dje je spominjano ja nista brate nevidim mozesli mi ti ovde odg? sry za smaranje:D
ovo je komercijalno rjesenje
malo googlaj pa se snadji
deinstaliraj taj demon koji ti je natrpao svega i svacega...puno je topica oko njega,koristi serch foruma.

oculi skinuti ovaj poweriso

posaljem ti pm .