filip989 sri 24.2.2010 23:26

Pozdrav svima!

Nadam se da sam pogodio pravi podforum za pitanje.

Imam pitanje u vezi instaliranja Catia-e na Windows Vistu, skinuo sam Catia V5 R18 ali ne mogu pokrenuti instalaciju, javlja mi "Installing a 32-bit media on Windows Vista is forbidden".

Tražio sam malo po interentu i sve šta sam našao je nekoliko foruma sa prastarim postovima o Catia-i i Visti i nema mi previše pomoći od toga. Osim toga, vidio sam i par napisa gdje ljudi kažu da su uspjeli instalirati na 32-bitnu Vistu, ali sve šturo i opet prastaro.

Ako netko može pomoći, bio bih zahvalan!

P.S. Studiram strojarstvo, i do sad sam se trudio uvijek nabaviti original software (AutoCAD, Solidworks), ali ovo mi je hitno trebalo, pa sam skinuo za prvu ruku... ako je možda u tome problem, ili postoji neka druga verzija koja bi radila na 32-bit Visti, ispričavam se za nepotrebno otvaranje teme (iako je ovo bila jedina Catia koju sam našao za skinuti s poštenim brojem seedera)

mario.L_hr čet 21.10.2010 09:15
Hardy kaže...

Pozdrav.

Da li mi iko može pomoći oko odabira konfiguracije računara za instalaciju CATIE V5.

Bio bih mu jako zadovoljan

Probaj pitanje postaviti ovdje. Ekipa je brza tak oda na odgovor nećeš dugo čekati. U startu traži profesionalnu grafičku a za ostalo će se već oni pobrinuti.