kiksy sri 16.12.2009 17:43

Odjednom mi se zvuk na kompu ne čuje,ni kod audia ni kod videa. Prvo sam mislio da je stvar samo sa winampom,ali ne radi mi nikakav zvuk. Winamp mi izbaci poruku da instaliram neke drivere, to sam skinuo sa stranice i restartao i opet isto,probao sam i onaj trik sa services msc i opet isto,ne znam više kako to riješiti.- Kad se komp upali mi izbaci neku grešku qtplugin.exe,ne kužim šta je to...sve je bilo normalno do jučer! Please help ko zna,thx

Ako će pomoć error code je 88780078

dr.House2222 čet 17.12.2009 11:20

Onda ti ili nedostaje Bus driver sound ili nisu dobri drvieri od zvučne ako si možda mjenjao windowse ili nešto slično....Skini orginalne drivere sa proizvođačeve stranice ili traži na google-u.....Meni je recimo bio problem samo ta sim Bus driverom i skinio sam ga s nete, instalirao, onda instalirao orginal drivere i sad sve radi...

rider15 sri 23.12.2009 16:51
kiksy kaže...

Ljudi,helpajte, svašta sam probao i opet ništa...da nije stvar u samoj matičnoj?

Ako znaš reinstalirati windows uradi to i onda ponovo instaliraj sve drivere što imaš pazi samo kad ih budeš reinstaliravao da uradiš sve dobro i meni je prije izbacivao to qtplugin.exe ja samo reinstalirao windows i sve mi je radilo dobro Smijeh