Bad direct sound driver

Obriši drivere od zvučne u Device manageru i ponovno ih instalraj sa CD-a koji si dobio s kompom.Javi ako nešto nije jasno

Jesam,ali opet isto...u audio properties od kartice sve mi je na NO,kao da je nema!

Onda ti ili nedostaje Bus driver sound ili nisu dobri drvieri od zvučne ako si možda mjenjao windowse ili nešto slično....Skini orginalne drivere sa proizvođačeve stranice ili traži na google-u.....Meni je recimo bio problem samo ta sim Bus driverom i skinio sam ga s nete, instalirao, onda instalirao orginal drivere i sad sve radi...

Hmm,kako ću naći taj bus driver? Zvučna mi je od realteka...može li ikako proraditi zvuk ako je zvučna na matičnoj?

Ljudi,helpajte, svašta sam probao i opet ništa...da nije stvar u samoj matičnoj?

Ljudi,helpajte, svašta sam probao i opet ništa...da nije stvar u samoj matičnoj?
Ako znaš reinstalirati windows uradi to i onda ponovo instaliraj sve drivere što imaš pazi samo kad ih budeš reinstaliravao da uradiš sve dobro i meni je prije izbacivao to qtplugin.exe ja samo reinstalirao windows i sve mi je radilo dobro

A kako samo reinstalirat windowse a ništa sa C ne izgubit ?

Imaš jednu opciju prilikom instalacije novih windowsa gdje odabireš opciju da ti instalira nove windowse bez da dira datoteke. Nisam siguran kako se kaže na engleskom al mislim da je nešto "No Changes".....
Odjednom mi se zvuk na kompu ne čuje,ni kod audia ni kod videa. Prvo sam mislio da je stvar samo sa winampom,ali ne radi mi nikakav zvuk. Winamp mi izbaci poruku da instaliram neke drivere, to sam skinuo sa stranice i restartao i opet isto,probao sam i onaj trik sa services msc i opet isto,ne znam više kako to riješiti.- Kad se komp upali mi izbaci neku grešku qtplugin.exe,ne kužim šta je to...sve je bilo normalno do jučer! Please help ko zna,thx
Ako će pomoć error code je 88780078