Razni mrežni problemi

Zamunda

Prinko18 pon 11.1.2010 06:45

e ovako idem preko vbef i imam proxy onaj koji je na slici na sestoj strani sve je slozeno kak pise ( na utorrent proxy )  odem na zamundu  i to vrlo brzo i odem na film i stisnem da se skida i ovo mi pise

[DHT]    not allowed        0    0    0   
[Local Peer Discovery]    not allowed        0    0    0   
[Peer Exchange]    not allowed        0    0    0   
http://tracker.zamunda.net/announce.php?passkey=fd5ce1b8dc00a5b1940b2b7d78a8fc7a    Proxy connect error: offline (timed out)    updating...    0    0    0  

prvo tamo za tracker pise updating 26 minuta i cekam 26 minuta da mi kaze da nebu skido ili ovo gore kak ocete ( film koji sam skido je the turnament  ima oko 670 sidera i 3 lichera tak da nije do torenta) ,jer jos nesto treba slozit a da nisam jer treba drugi proxy sta treba ,unaprijed hvala

shimano pon 11.1.2010 11:41

kaže da se neaktivni računi stalno brišu,a ja već danima pokušavam upasti i nikako da se jedno mjesto oslobodi,hoće li se to ikad dogoditi uopće i da li vrijedi truda čekati,o kojim se brzinama skidanja tu radi

shimano pon 11.1.2010 15:25
eterna luchar kaže...
brzina je većinom full...naravno sve ovisi...

pa jel onda netko ikad ispadne od tamo,kad je tako dobro mislim,već mi je glupo svaki dan par puta zavirivat tamo ako nikad neću upast.

i jel ima nešto slično dobro a da se može upasti

IN_trance001 pon 11.1.2010 19:35
shimano kaže...

kaže da se neaktivni računi stalno brišu,a ja već danima pokušavam upasti i nikako da se jedno mjesto oslobodi,hoće li se to ikad dogoditi uopće i da li vrijedi truda čekati,o kojim se brzinama skidanja tu radi

Nije to da se jedan neaktivni račun izbriše i da se oslobodi jedno mijesto za registraciju nego se brišu stalno neaktivni i registracija se otvori na dan ili dva.

shimano pon 11.1.2010 21:05
IN_trance001 kaže...
shimano kaže...

Nije to da se jedan neaktivni račun izbriše i da se oslobodi jedno mijesto za registraciju nego se brišu stalno neaktivni i registracija se otvori na dan ili dva.

i šta se onda činit može glede toga,jedan ili više isto mi se piše,jer ne mogu se registrirat već moram opet gledat kad će biti taj jedan ili dva dana.

ring4ping uto 12.1.2010 22:02
F1-IVO kaže...

U slucaju (mojem) da vam vise ne rade proxy postavke u uTorrentu, unesite nove. Testirano je i radi:

Pošto mi je i bratovo ime Ivo...samo ću reći HVALA TI KO BRATUSmijeh

Već sam se mislio u čemu je problem...

crozoki uto 12.1.2010 22:06

hvala na ip-ievima od proxyja za utorrent radi ko avion,

ali ne kuzim kako najednom proxy vise neradi prema zamundi kao da netko onemogucava proxyjima pristup nakon sto se odredjeni broj ljudi pocne preko njih kaciti na zamundu.

svaki kojeg sam do sad koristio radio je samo odredjeno vrijeme.

galinjo_123 pet 15.1.2010 21:57

namjestio sam sve u bittorentu kako piše, ali mi brzina ne prelazi 80 kb/s... ne znam u cemu je problem, da nije to sto koristim bittorent, a ne ovaj drugi? prije mi je dobro islo, a sad nece, a nisam nista dirao po postavkama.. ako neko zna pls help

pula uto 19.1.2010 13:17

Prvo hvala Ivo na trudu da nam svima objasniš i pomogneš svaka čast. Nego molim te možeš li pomoći ? Sve sam napravio što si napisao i na jednom je proradilo skinulo film za nekih pola sata i to pri brzini 800, 900 kb/s  da bi nakon toga sve zamrlo.jedina razlika u odnosu na prije je da sada upiše broj sidera i pers. a ostalo je na nuli.da li ja negdje griješim ili??????

hvala !

F1-IVO uto 19.1.2010 13:59

Ponavljam za sve koji imaju problema jer mi se neda na pp objasnjavat svakom pojedinacno:

1. Ako zelite na Zamundin site konfigurirajte Firefox da vam se spaja preko slijedeceg proxyja: 2. u-torrent podesite takodjer kao na slici i necete imat problema sa downloadom: 

Mitsuoka čet 21.1.2010 03:42
F1-IVO kaže...

Ponavljam za sve koji imaju problema jer mi se neda na pp objasnjavat svakom pojedinacno:

1. Ako zelite na Zamundin site konfigurirajte Firefox da vam se spaja preko slijedeceg proxyja: 2. u-torrent podesite takodjer kao na slici i necete imat problema sa downloadom: 

ne koristi mi vise ovi proxy