Wireless usb adapter

Ako si "izvlačio" USB adapter, a da prethodno nisi koristio opciju "Safely Remove Hadware " ili program USB Safely Remove
vjerovatno ti se oštetio adapter.
Pokušaj promjeniti USB port...?

Mijenjao sam sve portove, a kada mi je nestala veza adaptera nije bilo kod sigurnosnog odvajanja uređaja. U t-com su mi rekli da reinstaliran xp. Sve mi se ovo počelo događati nakon što sam instalirao sp3 za xp

Reinstaliraj drivere, zna se dogoditi da ih SP3 sjebe

Slažem se s navedenim. Xp SP 3 i D-Link Driveri se ne podudaraju odnosno nakon instalacije SP 3 datoteka wlanapi.dll prefleka datoteku pod istim imenom koju ima i D -Link pa tu nastaju veliki i ozbiljni problemi. No ovo se može riješiti uz puno muke ali je zato bolje ostati na SP 2 pa tih problema i neće biti. Uostalom još uvijek idu sigurnosna ažuriranja i za SP 2, zar ne ?

Slažem se s navedenim. Xp SP 3 i D-Link Driveri se ne podudaraju odnosno nakon instalacije SP 3 datoteka wlanapi.dll prefleka datoteku pod istim imenom koju ima i D -Link pa tu nastaju veliki i ozbiljni problemi. No ovo se može riješiti uz puno muke ali je zato bolje ostati na SP 2 pa tih problema i neće biti. Uostalom još uvijek idu sigurnosna ažuriranja i za SP 2, zar ne ?
Jel ti vidis kad je postana zadnja poruka?

Jel ti vidis kad je postana zadnja poruka?
Bolje ikad nego nikad
Koristim D-Link DSL684 router, a spajam se na njega sa netgear WG111v3 wireless usb adapterom. Sve mi je radilo ok dosad dok prekjučer se nisam išao spojiti na internet i pojavila mi se poruka da se ne može spojiti, a u prikazu mrežnih veza nema ikone wlan veze. Nakon što sam ponovno instalirao drivere za usb sve radi normalno međutim čim sam ugasio računalo ponovno se nisam mogao spojiti. Da li je problem u usb, driveru ili možda windowsu. Molim pomoć.Hvala!