iron maiden pet 2.5.2008 23:19

Koristim D-Link DSL684 router, a spajam se na njega sa netgear WG111v3 wireless usb adapterom. Sve mi je radilo ok dosad dok prekjučer se nisam išao spojiti na internet i pojavila mi se poruka da se ne može spojiti, a u prikazu mrežnih veza nema ikone wlan veze. Nakon što sam ponovno instalirao drivere za usb sve radi normalno međutim čim sam ugasio računalo ponovno se nisam mogao spojiti. Da li je problem u usb, driveru ili možda windowsu. Molim pomoć.Hvala!

Multivibrator čet 29.5.2008 16:30

iron maiden kaže...
Mijenjao sam sve portove, a kada mi je nestala veza adaptera nije bilo kod sigurnosnog odvajanja uređaja. U t-com su mi rekli da reinstaliran xp. Sve mi se ovo počelo događati nakon što sam instalirao sp3 za xp
 reinstaliraj xp i ako ti nije STVARNO neophodan, ignoriraj sp3 za xp, tj nemoj ga instalirati, mislim da ti je marfijev zakon na djelu kao sto obicno biva s microsoft sp-ovima, rijese 5 problema a stvore novih 10...
btw.. staro pravilo.. ono sto vec radi - ne popravljaj

bero 43 pon 19.10.2009 16:21
Multivibrator kaže...
iron maiden kaže...
Mijenjao sam sve portove, a kada mi je nestala veza adaptera nije bilo kod sigurnosnog odvajanja uređaja. U t-com su mi rekli da reinstaliran xp. Sve mi se ovo počelo događati nakon što sam instalirao sp3 za xp
 reinstaliraj xp i ako ti nije STVARNO neophodan, ignoriraj sp3 za xp, tj nemoj ga instalirati, mislim da ti je marfijev zakon na djelu kao sto obicno biva s microsoft sp-ovima, rijese 5 problema a stvore novih 10...
btw.. staro pravilo.. ono sto vec radi - ne popravljaj

Slažem se s navedenim. Xp SP 3 i D-Link Driveri se ne podudaraju odnosno nakon instalacije SP 3 datoteka wlanapi.dll prefleka datoteku pod istim imenom koju ima i D -Link pa tu nastaju veliki i ozbiljni problemi. No ovo se može riješiti uz puno muke ali je zato bolje ostati na SP 2 pa tih problema i neće biti. Uostalom još uvijek idu sigurnosna ažuriranja i za SP 2, zar ne ?  

F1-IVO pon 19.10.2009 17:05
bero 43 kaže...

Slažem se s navedenim. Xp SP 3 i D-Link Driveri se ne podudaraju odnosno nakon instalacije SP 3 datoteka wlanapi.dll prefleka datoteku pod istim imenom koju ima i D -Link pa tu nastaju veliki i ozbiljni problemi. No ovo se može riješiti uz puno muke ali je zato bolje ostati na SP 2 pa tih problema i neće biti. Uostalom još uvijek idu sigurnosna ažuriranja i za SP 2, zar ne ?  

Jel ti vidis kad je postana zadnja poruka?

Paolo2612 pon 19.10.2009 17:35
F1-IVO kaže...
bero 43 kaže...

Jel ti vidis kad je postana zadnja poruka?

Bolje ikad nego nikadBelji se