Razni mrežni problemi

Spor internet / pucanje veze

lilwrba pet 25.11.2016 19:51

Pozdrav, nedavno su me u t-comu prebacili na VDSL i povecali brzinu na 20mpbs ali internet je uzasno spor, svako malo puca veza.

Preko lan-a jos nekako, ali wifi je katastrofalan, zvao sam ih vec nekoliko puta ali nista. Prije mi je uvijek bilo sve u redu i normalno radilo jos na 10mbps ,ali mi se i na toj brzini samo odjednom pocelo to dogadati i zato su me prebacili na VDSL ,ali i dalje isto. Moze neka pomoc, jel moguce da je do rutera? Ruter je ZTE 931VII

Hvala!

Mrgud Veliki pet 25.11.2016 21:38
lilwrba kaže...

Pozdrav, nedavno su me u t-comu prebacili na VDSL i povecali brzinu na 20mpbs ali internet je uzasno spor, svako malo puca veza.

Preko lan-a jos nekako, ali wifi je katastrofalan, zvao sam ih vec nekoliko puta ali nista. Prije mi je uvijek bilo sve u redu i normalno radilo jos na 10mbps ,ali mi se i na toj brzini samo odjednom pocelo to dogadati i zato su me prebacili na VDSL ,ali i dalje isto. Moze neka pomoc, jel moguce da je do rutera? Ruter je ZTE 931VII

Hvala!

Taj router je hiperosjetljiv. Pop.... sam sa njime dok sam ga imao. Ako ides preko wifi-a, bas ga moras pravo pogoditi sa wi-fiem i onda je sve u redu. Smeta mu i najmanja prepreka. Pretpostavljam da ti ne puca veza, vec komunikacija sa routerom, odnosno javi da je limitirana. Spoji se na njega i vidi margine. To mozes vidjeti i kao obican user, da ti sada ne dajem admin sifru da nesto jos dodatno ne zeznes.