Port Forwarding Thomson TG782i

Jucer sam htio s frendom preko GameRangera odigrati koju partiju Strongholda ali nisam mogao hostati igru zbog portova, isto tako niti frend nije mogao hostati igru, a nedavno su nam promjenjeni routeri na gore navedeni. Kako otvoriti te portove da bi se omogucilo hostanje igre? Unaprijed hvala!
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/TG782/Stronghold_2.htm

Moze li mi itko pomocu Temviewera pomoc otvorit port? MOLIM VAS :D

pozdrav da ne otvaram novu temu imam doticni ruter sa t-comovim firmwarem i sada trebam port forwardati port 3074 da mi radi multyplayer u jednoj igri,kako to napraviti na ovom ruteru i jeli ovo interface u kojem trebam to napravit?
Zahvaljujem

Da, to je to. Ali ako nisi siguran kako to sve točno napravit, imaš stranicu portforward.com :)
Jucer sam htio s frendom preko GameRangera odigrati koju partiju Strongholda ali nisam mogao hostati igru zbog portova, isto tako niti frend nije mogao hostati igru, a nedavno su nam promjenjeni routeri na gore navedeni. Kako otvoriti te portove da bi se omogucilo hostanje igre? Unaprijed hvala!