Dony ned 21.8.2011 20:50

Pozz svima

znaci ovak

idem na speedtest i pingtest i sve normalno

udem u igru (Cod2 il CoD4 ) i ping pocne dropat od onak 20-30 pa do 200-300

i nije da ono cimne neg cijelo vrijeme 

pocelo je u petak a prije toga nisam igro 3 tj

znaci wlan nije jer iskljucim i restartam ruter nema razlike

torrent nije

al help pls

skeniro sam s advance system care, eset, malwarebyter antimalware i jos nekim sranjima al nis

Valentin17 ned 21.8.2011 21:51

A tko zna, možda je problem u  modemu ili t-comu ali i u PCu, jesi probal igrat na nekom drugom serveru, reinstalirat igru, provjerit da neki program ne jede ping. Ako imaš neki drugi komp pa probaš njega spojit na router i probat igrat, ako i onda ne radi zovi SZK i buni se.

Valentin17 pon 22.8.2011 16:31
Dony kaže...

windows xp

znaci bez safe mode upload 15-20 kbit/s s time da je to prosjecno (zna past na 10-11)

a u safe mode je 20 min max 30 bilo

u normal modu

http://www.speedtest.net/result/1444657953.png

al s time da su i dl i ul skocili zadnju sekundu-dvije (dl za 1 mbit, a ul za 10 kbit)

http://www.speedtest.net/result/1444661196.png

Imaš PM, ovo da download i upload skaču u zadnju sekundu-dvije nema nikakve veze, tako je i meni pa mi je ping u cod2 30-35.

Ali bitno je da je komp čist i da nemaš nikakvih nepotrebnih programa koji jedu vezu, možda imaš i kakav virus tko zna.

Možeš i probat napravit reinstall igre pa vidit kakav će bit ping.

EDIT: Samo malo, ti se spajaš WLANom na router i igraš preko WLANa, NIKAD nemoj igrat multiplayer preko WLANa, wlan je nestabilan za te stvari, meni je isto tako ludovalo na sestrinom laptopu (windows 7 X64 PRO SP1) kad sam se spojil preko wlana i probal igrat, počelo me je izbacivat (loosing key packets), kad sam spojil kabelom ping je sa 100 pal na 20 i nikada me više nije izbacivalo, a ping se uopće ne mijenja, stalno stoji na 20 a ja igram na visokim rezolucijama i ide glatko.

Svi govore kako im ping luduje na Windows 7 ali meni je bolji nego na XPu. ZNAČI ZA ONLINE IGRANJE SVAKAKO KABEL A NE WLAN. Ovo možeš prvo probat.

Dony pon 22.8.2011 21:00

majstore fala kaj pomazes

ali ja sam to ustvrdio i napiso sam da u safe mode je normalno a tu me zeza

tak da mora bit nes a ja trazim nekog da mi da neki program il savjet kak da to rjesim

scano sam dns s avastom 5 virusa i delete i isto (restart prije probe)

aj pls nek pomogne neko .D

Valentin17 uto 23.8.2011 08:58

Bome budeš se načekal, ova tema je već dosta na forumu. vidim da ju je pogledalo preko 100 ljudi, sumnjam da ti bude neko pomogal.

Do sada si mogal već napravit reinstall windowsa 10 puta, nego kaj se zaj.... i čekaš dok se neko sjeti nešto.

Nema boljeg čišćenja od brisanja svega i instaliranja ponovo.

Šta ćeš djeca svašta skidaju i nakupe virusa. spywera i tko zna čega još ne i onda se čude kad ne radi. Moj komp ima Sempron 2800+ 1.6 GHz, geforce fx5200 128MB i 1GB RAM,  to je jako slabo, ali vrti CATIA V5 3D konstruiranje bolje nego onaj sa duplo više RAM memorije, sa jačim processorom i boljom grafičkom, to sve zahavaljujući dobrom podešenju windowsa, nikada u životu otkad imam kom od 2001 mi se windows nije srušil, u kompu je WD disk star 9 godina i dan danas radi bez problema.

Vidim dosta ljudi na ovom forumu ide otvarat kućišta i vadit ram, ploču da ih ispušu sa zrakom zbog toga kaj su im temperature malo porasle (najveća glupost koju sam čul u životu) i onda se čude kad sve vrate natrag a više ne radi i onda dolaze tražit pomoć na forum. Ne znam zašto se ide dirat nešto o čemu nemaš pojma, danas bi svi bili majstori ali to tako ne ide.

Pamet u glavu.