gonzo pon 17.3.2008 13:02

Imam g-122 rev.C1 USB wireless "nesto" od D-Linka. To je kao nekakav uredjajcic kojim bi se komp bez wirelessa mogao spojit negdje na neku WLAN mrezu i slicno. E al ja sam spojen na ADSL doma i htio bih na komp spojit PSP i mobitel preko wirelessa tako da se mogu zezat dok kenjam npr. a da ne furam kabl okolo, fino si shaream internet konekciju i surfam ili bilo sto ko pravi geek ko sto i jesam. Nazalost ovaj stick bas i nije neko rjesenje ili bar ja nisam do sad uspio nesto konkretno napravit, naime i PSP i mobitel bi samo searchali aktivne mreze tj. nadju samo access pointe kojih ima u susjedstvu ali su zalockani passwordom naravno inace ne bih sad ovdje davio hehe. Sam stick se ne da (ili ja ne znam kako) pokrenut kao access point nego takodjer kao i PSP i mobitel samo searcha aktivne mreze u susjedstvu i nadje iste bez problema. Nit periferija vidi stick nit stick vidi periferiju. Ja pretpostavljam da bez access pointa nista od posla, ali sam svejedno htio postat prvo ovdje da vidim mozda ima neka caka. Glupo mi je kupovati extra hardware s kojim bi imao WLAN dometa 300m kad mi treba pola metra u 99% slucajeva a stick bi to bez problema pokrio kad bi radio u access point modu ili da bar mogu da postelam nekako peer-to-peer.

ajd genijalci izmislite nesto i ustedite mi 150kn.