STOP: c000021a (Fatal System Error) - BSOD

Imas li kakav registry fixer :) ? oprobaj skenirat registry sa CCleanerom,ako to ne moze onda manuelno
http://support.microsoft.com/kb/317189
Sretno!

Imas li kakav registry fixer :) ? oprobaj skenirat registry sa CCleanerom,ako to ne moze onda manuelno
Sretno!
Hvala!

Sretno!
Nije pomoglo
Probao sam CCleaner
i sa Advanced System Care i s Tune Up Utilites 2010 i problem i dalje ostaje... Može li taj problem biti hardwerske prirode???

tesko jesi li pogledo ovaj link koji sam ti poslo? evo na ovom imas nekoliko nacina rjesavanja tog problema
pokusaj googlet,ima puno stvari o tome!

čitao sam malo o ovome na internetu... neznam kakvim informatičkim znanjem raspolažeš, no imaš dvije mogućnosti koje su vrlo lagane
1.ubaci instalacijski cd od windowsa i probaj sa repair windows
2.ili restore to last known good configuration
ako ne uspije jebiga moračeš reisntalirati windowse
nisam skužio jel ti se još štogod događa ili samo kada se gasi kompjuter, no probaj sa ovime

Moj komp HP imao je fatalnu gresku u samoj maticnoj, BSOD u svim kombinacijama da vise nisam obracao na to paznju, a star je tek 1mjesec dana i juce je prestao da radi, samo vrti ventilatore i to je sve. Nadam se da se i tebi to nece desiti jer tu nema lijeka a niko nezna zasto se to desava, u USA je hiljde kompova pogodjeno tim a hajvise HP.

Moj komp HP imao je fatalnu gresku u samoj maticnoj, BSOD u svim kombinacijama da vise nisam obracao na to paznju, a star je tek 1mjesec dana i juce je prestao da radi, samo vrti ventilatore i to je sve. Nadam se da se i tebi to nece desiti jer tu nema lijeka a niko nezna zasto se to desava, u USA je hiljde kompova pogodjeno tim a hajvise HP.
Ajme meni Nadam se da nije greška u njemu jer sam teškom mukom došao do to kompa...

čitao sam malo o ovome na internetu... neznam kakvim informatičkim znanjem raspolažeš, no imaš dvije mogućnosti koje su vrlo lagane
1.ubaci instalacijski cd od windowsa i probaj sa repair windows
2.ili restore to last known good configuration
ako ne uspije jebiga moračeš reisntalirati windowse
nisam skužio jel ti se još štogod događa ili samo kada se gasi kompjuter, no probaj sa ovime
Raspolažem s puno znanja ali ovo mi je novo.
Dogadja mi sejoš kada pokušam instalirati najnovije drivere za Grafu...

Ne znam bili te tjesio ili............moja graficka se grijala ko rostilj 84c, mogao sam komotno cevape da pecem i promjenim grafu geforce 9800 gt
1gb, bila ista i prije samo 512mb. Ovu novu sto sam stavio radila sa normalnom tempraturom, ali se komp smrzne i fatal eror, te memorija pa provjeri hardver itd. i ujutro ga upalim samo rade ventilatori, deset secundi pa se restartira, i to ti je to.
Pogledaj ovaj link:
http://www.youtube.com/watch?v=f5HfRT6nzUs
Ja cu promjeniti maticnu ali mnogi tvrede za ovaj moj komp ili te serije da je procesor i7 920 u pitanju, ako je to mogu ga komotno u smece baciti.
Puno srece u rijevanju problema.

Imam ovaj problem: kada gasim komp,tjekom gašenja pojavi se BSOD i kaže:
Potencijalni uzrok problema mogao bi biti i inficirani winlogon.exe. Probaj skenirati sa nekim alatom, npr. Spyware Doctor dobro rješava takve stvari (stavi na Full scan).

Skinio sam Super AntiSpyware i skeniro komp i našao je 3 virusa:
AdWare.Tracking Cookie
AdWare.Vundo Variant
Trojan.Agent/Gen
i uklonio ih i više nema BSOD-a. Nadam se da će ovo biti od koristi drugima.
Moderatori,Može lock

Imao sam isti problem i ovim postupkom također sam došao do uspješnog rješenja.
Hvala

Hmmmm!
Ovo Mi Miriši na ozbiljne promjene u Registriy koje je registriy ili sam izazvao ili si ti a možda i neki opaki virus!
Pokušaj ak se sjećaš dana kad se to počelo dešavati pa vrati računalo sytem restoreom na ranije vremensku točku to pomaže u
većini slučajeva ak ne uspiješ ništa.deinstaluj restartaj windowse to ti je najjbolje. Kakvu Antivirusnu Zaštitu Koristiš
preporučam ti za ubuduće Antvira onaj kišobran i Malwarebytes Anti malware obavezno nakon svega obavi scan računala jer ti se
virusi a najviše crvi trojanski konji rado vole skrivat u registriyu.

Ja sad koristim:
Zastita:
Scann:
Pored ove kombinacije nista se ne provlaci + WIN radi stabilno i "glatko" jos dugo vremena...

meni se to događa kad upalim kompjutor i pojavi mi se fatal system error tako da nemogu nista instalirati

meni se to događa kad upalim kompjutor i pojavi mi se fatal system error tako da nemogu nista instalirati
Pa koliko vidim nemozes nista na kompu ak ti se to pojavi cim ga upalis
Reinst win...

Ako možeš ući u Safe Mode, odaberi Last Known Good Configuration (nije valjda da ti se to pojavi iste sekunde nakon što upališ komp).

i ja imam isti problem no čim pokušam nešto skinuti sa neta konkretno superantispyware sistem se ruši tako da nemogu ništa instalirati i ruši se prilikom regularnog gašenja

i ja imam isti problem no čim pokušam nešto skinuti sa neta konkretno superantispyware sistem se ruši tako da nemogu ništa instalirati i ruši se prilikom regularnog gašenja
Ista stvar se događa i u Safe Modu?

išao sam u safe mode ali ne sada i mislim da se nije rušio

išao sam u safe mode ali ne sada i mislim da se nije rušio
Onda tamo pokreni MBAM i/ili SUPERAntiSpyware, pa javi da li su nešto pronašli.

evo odskenirao sam sa Superantispyware i pronašao je neka tri virusa u registriju počistio i zasad sve radi normalno bar se nadam, odličan program

http://hotfile.com/dl/109970669/d9104e0/031211-35537-01.dmp.html
pozz,jel mi netko moze ocitati ovaj minidump

Ja sam to uspio ovako rjesiti:
http://compautomatization.blogspot.com/2011/03/how-to-fix-stop-c000021a-fatal-system.html

Uspio rješiti problem c000021a na mome laptopu HP Pavilion P6, nije htio podić windowswe niti je bilo moguće instalirati nove, stalno je javljao BSOD. Greška je bila u modulu memorije. Nakon što sam izvadio taj modul sve radi bez problema.

Pozdrav, imam problem s istim BSOD-om. Znači kolega mi je donio laptop Acer Aspire 7741G da mu reinstaliram Windows (Windows 7). I pokrenuo sam instalaciju, sve je išlo kako treba, i na kraju kad treba doći do prvog podizanja sustava, pojavi mi se BSOD i resetira se, i onda opet kreće podizanje i opet se resetira i tako stalno, a nekad se i ugasi. Međutim, uz to, laptop se i jako grije, pa se nakon nekog vremena, pali pa radi 10s i ugasi se.
Molim Vas za pomoć, hitno mi je!
Hvala unaprijed i lijepi pozdrav.

Pozdrav, imam problem s istim BSOD-om. Znači kolega mi je donio laptop Acer Aspire 7741G da mu reinstaliram Windows (Windows 7). I pokrenuo sam instalaciju, sve je išlo kako treba, i na kraju kad treba doći do prvog podizanja sustava, pojavi mi se BSOD i resetira se, i onda opet kreće podizanje i opet se resetira i tako stalno, a nekad se i ugasi. Međutim, uz to, laptop se i jako grije, pa se nakon nekog vremena, pali pa radi 10s i ugasi se.
Molim Vas za pomoć, hitno mi je!
Hvala unaprijed i lijepi pozdrav.
Obavezno kod instalacije win7 formatirati particiju na koju se instalira ako ne pomogne onda nešto od komponenata u njemu ili ne stoji dobro ili je u kvaru(memorija,procesor možda nije kak treba namontiran tj.njegov hladnjak,pasta na njemu nije dobro raširena pa se pregrijava).

Uvijek pri instalaciji formatiram particiju. A tako sam si i mislio da je nešto do komponenata, budem probao skemijati nešto pa ću Vam javiti kako je prošlo. Hvala puno :))

Evo ovako sam napravio i proradilo je: Otvroio laptop, izvadio ram-e i sve ispuhao kompresorom, sve sastavio natrag, vratio bateriju upalio i sve radi i ne zagrijava se više :)
Imam ovaj problem: kada gasim komp,tjekom gašenja pojavi se BSOD i kaže:
STOP: c000021a (Fatal System Error)
winlogon process terminated unexpectedly with a status of 0xc0000000 (0x00000000, 0x0000000) The system has been shut down.
Šta je to??? Nadogradio sam na SP3 jer mi je rečeno da je do toga ali opet se dogadja isto...