Spajanje vise ps5 kontrolera na pc

Da to sam i ja nasao ali jedino taj 1 lik kaze da mu radi, koliko vidim taj bluetooth je 5.0 moj je 5.3, jedino sto on ima win 11 a ja win 10 pa sad i pitam zato ako netko ima bas iskustva prije nego se odlucim kupit (i opet to je 1 na tko zna koliko drugih koji kazu da im ne radi)

Da to sam i ja nasao ali jedino taj 1 lik kaze da mu radi, koliko vidim taj bluetooth je 5.0 moj je 5.3, jedino sto on ima win 11 a ja win 10 pa sad i pitam zato ako netko ima bas iskustva prije nego se odlucim kupit (i opet to je 1 na tko zna koliko drugih koji kazu da im ne radi)
Nitko nažalost nije dao nikakav feedback, možeš uzet online ps5 controller, ako ne radi vratiš, i uzmeš 1 ps4 controller i riješeno.

Pred godinu dana sam spojio dva PS5 gamepada bluetoothom na laptop (win10), iskonfigurirao ih pomoću DS4Win aplikacije. Oba su mi uredno radila na PCSX2 emulatoru, testirano uz splitscreen na NFSU2 i NFS-MW.

Hvala svima na odgovorima.
Evo konacni test i od mene pa cu podjelit svoje iskustvo i zakljucak.
Imam windows 10 i bluetooth 5.3 (USB stick)
Spojio sam oba kontrolera (otvorio bluetooth postavke i stisnuo na add bluetooth device-prva opcija gdje nudi mis, tipkovnica itd...), a kontroler u pairing mode stavio, unutar 5 sekundi ga je nasao i spojio bez problema (oba ps5 kontrolera).
Posto sam nakon toga imao problem da mi nije radio bezicno u FC 25 (zicno radi), a u drugoj igri je radio-dosao sam do zakljucka da nije problem do kontrolera nego negdje u postavkama igre ili steama ili ea appa.
Prvo sam u ea appu iskljucio overlay (nije mi bitan jer ionako igram samo offline), onda sam isto to napravio u steamu (steam-options-InGame- i tu bi trebala biti opcija za iskljucit)
Drugo, otisao u steam settings - controller- iskljucio "Playstation controller support" , tj stavio Not enabled.
Trece sam iskljucio steam input za kontrolere (ima 2 nacina- jedan je da kada stisnete u listi igara na igru i onda ljevo je play a desno je ikona kontrolera, pa kada se stisne na to treba se otvorit prozor u kojem je ta opcija-enable/disable steam input)
Cetvrto sam koristio steamov big picture mode (u steamu gore desno ikonica koja izgleda kao tv)
I eto radi.....ali mala napomena- nakon sto sam igrao neku drugu igru i vratio se u FC25, nije prepoznao da imam kontroler i dok sam bio u meniju FC25 samo sam iskljucio ps5 kontroler i opet ukljucio i odmah ga je prepoznao.(drzao PS5 logo na kontroleru dok se nije ugasio i onda kratki klik na logo da se upali- za one koji su prvi put nabavili taj kontroler)
Probao sam bezicno cak sa 2 ps5 kontrolera u FC25 i oba rade sada nakon ovih koraka bez ikakvih dodatnih programa.
Koji je tocno korak pomogao neznam jer sam ih sve napravio odjednom isto kao 1 covjek u nasumicnom youtube videu (video nije pomogao ofc ), ali zato komentar od tog covjeka je pomogao.
Pa eto posto sam se namucio dok sam nasao sve ovo i isprobao, reko da napisem ovdje za sve ljude u buducnosti da se ne muce (slobodno experimentirajte sa ovim koracima koji tocno pomaze jer meni se to neda vise dirat jer ionako mi za offline ne treba overlay---jedino znam da steam big picture sam po sebi ne pomaze)
Pozdrav,
nisam nigdje mogao naci temu na ovo pa otvaram novu.
Imam 1 ps5 kontroler i super radi preko steama i htio bi uzet jos 1 pa da sa prijateljem mogu odigrat neke igre zajedno.
Muci me sto sam vidio na internetu da su se mnogi mucili kada su pokusali spojit 2 ps5 kontrolera u smilsu da 1 uspije drugi ne tj da kod spajanja drugog izbaci prvi itd itd
Posto su te rasprave na raznim stranicama stare po 1 pa cak i 3 godine, zanima me ako ima tko iskustva jel to radi i ako da sto je potrebno da radi?
Cisto radi infa ja imam bluetooth usb adapter bluetooth verzije 5.3 i windows 10 pa molim ako tko ima iskustva za savjet da nebi bezveze kupio jos 1 .
Unaprijed hvala