Realtek Manager

kliknes na realtek zvucnik.
dobro ovo je vista,ali na sedmici ti se i dalje krije dolje,samo pritisni onu bijelu zastavicu.

e ma cijele sam windowse prerovao i nemogu naci kada kliknem dole na zastavicu samo ono za update ima nigdje nevidim taj realtek manager

e ma cijele sam windowse prerovao i nemogu naci kada kliknem dole na zastavicu samo ono za update ima nigdje nevidim taj realtek manager

evo bas gledam i nema tog nemogu vjerovat..a na xpu sve ljepo bilo dali postoji neki drugi nacin da upalim taj front panel?

onda nije instaliran,a zvuk imas zbog generickog drivera.

onda nije instaliran,a zvuk imas zbog generickog drivera.
nisam ni metao drivere jel sa windowsima sam ih dobio.jel moze link di da skinem

sto si dobio sa windowsima?
predinstaliran laptop "kljuc u ruke".
daj info o stroju.

...jel moze link di da skinem
Bilo bi lijepo da napišeš model matične ploče pa ćeš onda dobit link:)

gigabyte GA-M56S-S3

gigabyte GA-M56S-S3
http://download.gigabyte.eu/FileList/Driver/motherboard_driver_audio_realtek_azalia.exe

evo idem probat pa javim

to je to hvala vam od srca sve rijeseno

imam i ja pitanje .. radi mi zvuk na zvucnicima, ali na front panelu kada stavim slusalice zvuk mi ne radi.. s tim da ocito nije istaliran. Pa ako mi neko moze reci kako da to uradim? a ne znam koja mi je maticna..

pozz, imam windows ultimate 7, maticnu plocu gigabyte GA-G33M-DS2R, NVIDIA GTS 250 GRAFICKU.
do nedavno sam uredno mogao prebacit sliku preko hdmi kabla sa compa na tv, radio je i zvuk preko, u međuvremenu mi je riknula zvucna na maticnoj ploci i kupio sam novu.
od kada sam stavio novu zvucnu karticu nestala mi je ikonica na kojoj sam pod playback devices perbacivao zvuk sa speakers na hdmi/spidf.
hdmi kabel je uredno spojen, slika na tv radi, iz graficke na maticnu je spojen spdif kabel, dakle sve je isto kao i prije samo nema te ikonice da prebacim zvuk.
molim za pomoc, hvala

pozz, imam windows ultimate 7, maticnu plocu gigabyte GA-G33M-DS2R, NVIDIA GTS 250 GRAFICKU.
do nedavno sam uredno mogao prebacit sliku preko hdmi kabla sa compa na tv, radio je i zvuk preko, u međuvremenu mi je riknula zvucna na maticnoj ploci i kupio sam novu.
od kada sam stavio novu zvucnu karticu nestala mi je ikonica na kojoj sam pod playback devices perbacivao zvuk sa speakers na hdmi/spidf.
hdmi kabel je uredno spojen, slika na tv radi, iz graficke na maticnu je spojen spdif kabel, dakle sve je isto kao i prije samo nema te ikonice da prebacim zvuk.
molim za pomoc, hvala
-mora ići s aktivne (dodane-diskretne) kartice, integrierana na MBO više ne radi. .. malo modela ima spdif, treba potražiti ili spariti s VGA koja za zvuk korisit svoj driver (novije od nv250, atiHD).
pozz imam pitanje kako da ukljucim front panel?imam windows 7 i nemogu naci onaj manager ko sto je imao xp..ajd ako netko zna nek pomogne jel hitno je