Problemi s HTC Disare 500

Koliko vidim dio se kreće od 300 kn pa nadalje http://www.njuskalo.hr/mobiteli-oprema/htc-desire-500-lcd-ekran-display-touch-screen-orginal-oglas-12409127
Tutorial za zamjenu https://www.youtube.com/watch?v=Y6kfX1HQjzw .
Problem je u tome što nitko ne može potvrditi što se događa i dali ako uložiš >300 kuna , kvar će se otkloniti.
Možda je bolje da ga prodaš u dijelove i uzmeš si drugi mobitel.

Ma znam vidjela sam sve to i to mi je opcija, samo se bojim da mi nije do toga. Razmišljala sam da ga prodam i uzmem drugi ali stvar je u tome sta je mobitel nov i tek sam ga kupila prije koji mj i od toga ništa, ko da sam bacila pare u vjetar tak da za novi sad nemam, a nemam niti da ga dam u servis. Pa ako je neko imo slični iskustvo s svojim mobitelom nek se javi

Da ti je ekran,nebi ti vidila ni taj logo na ekranu.Vjerovatno ti je ispao ili si udarila s njim pozadi i procesor se zagrijava ili slicno.Prijatelj je nedavno imao taj problem.

Dali mozes uci u recovery mode i formatirati ga jesi to probala ?

Neznam u tom je problem moj je meni pak reko da je njemu isto to samo sto je njemu bilo skupo... Opce nez kaj bi to moglo biti

Nisam probala, totalno sam neupucena u takve stvari

Warning! Do this at your own risk! All your phone data (contacts,photos,videos,music,messages,aplications,games,files,) will be lost! Please make backup first if you can!
1.Turn off your phone
2.Push together volume down + power key
3.Select with volume keys "factory reset" and press power key to confirm
4.Wait until the phone restarts
That's it!

Ako poznaješ nekoga tko zna to uraditi, uradi prije sevisa. Serviseri najviše zarađuju na neupućenim mušterijama. Čim ih nešto malo pitaš odmah nađu veeeeliki kvar. Znači, prije servisa ući u recovery mode i uraditi factory reset.

Ja bi to napravila da mogu, ali moj vam mob sam tak svijetli i vibrira dok s eupali uopce nemogu to napraviti.

Ugasi ga ili izvadi bateriju pa vrati. i zatim STISNI VOLUME DOWN PA POWER TIPKU ZAJEDNO, zatim bi ti se trebao pojaviti izbornik , pa u njemu ides gore dolje sa volume up i down i odabires factory reset opet sa power tipkom

Probala sam ali sad se više ne zeli niti upaliti, napunila sam ga i opet samo vibrira vise cak ni ne svijetli. Probala sam ga na taj nacin upaliti,nece, probala sam normalno nece..

Možda i postoji još neka opcija da preko pc-a odradiiš nanovo flash uređaja ali mislim da je bezkorisno objašnjavati pošto nikad slično nisi radila. Najbolje ako imaš kakvog prijatelja koji se sa time bavi nek ti proba nešto napraviti ili se raspitaj po servisima ali mislim da je to sve skupo.

Hvala puno na savijetu, nadam se da ce se rjesit to.

Dobio sam od sina htc desire 500 i vec 10 dana googlam da ga rootam ali kako god krenem nece . kada udem u njega sa volumenom i ukljucenjem pise odmah locking a vidio sam da bi trebalo pisati unlocking mozda zato nemogu napraviti rot i da na njemu je softver 4.1.2 pa ako netko moze pomoci.

napravio sam unlocking bootloader i stavio cwm recovery ali nikako da ga rootam.
Da skratim priču odmah u startu mobitel mi samo svijetli pokaze se HTC i onda vibrira i zagrijava se, naravno neznam u čemu je problem nosila sam ga na popravak kaze da je izvangarancijsko i da ce mi ga popraviti za 750 kn, tek kupljen naravno nedam toliko para. Nadalje, pričam s prijateljem i on mi kaze kak se to i njemu desilo i da je moro mjenjat touch screen i ekran ali mu je bilo dosta skupo pa je kupio novi, ugl. moje pitanjee koja je vjerojatnost da je do touch screena i ekrana, ja bi to kupila pa promjenila, ali se bojim da cu se zenut i da nije do toga, a nemam nikog da mu dam mob da vidi sta mu je...