Problem win32 error

probaj obnovit windows... botaj cd od windowa kad uključuješ komp.. ili pokreni komp u safe modu

probaj obnovit windows... botaj cd od windowa kad uključuješ komp.. ili pokreni komp u safe modu
moram uvijek na sake mod jbg
neznam sta je botaj formatiraj sta nezz
nekontam taj hrvatski ja sam bosanac xD
znas li rijesiti taj problem?

safe mod*

moram uvijek na sake mod jbg
neznam sta je botaj formatiraj sta nezz
nekontam taj hrvatski ja sam bosanac xD
znas li rijesiti taj problem?
Ti to nisi u stanju sam riješiti.

nema veze kaj si bosanac.. ovo je engleski.. googlaj malo.... probat ću nač na forumu jer znadem da sam naišao na neku temu di se rješavaju problemi s windowsima

ma znam ja to nebrini se
samo mi recite kako popraviti ovaj problem

nema veze kaj si bosanac.. ovo je engleski.. googlaj malo.... probat ću nač na forumu jer znadem da sam naišao na neku temu di se rješavaju problemi s windowsima
ok pogledao sam to ali ako je neko imao taj problem jbt
kako ga je rijesio

samo mi recite kako popraviti ovaj problem
Nemaš znanja o osnovnim pojmovima računarstva,pa kako onda da ti pomognemo? Potraži pomoć od nekoga koga poznaješ ,a da se razumije u računala.

http://www.youtube.com/watch?v=ErvIBDR0zZA probaj preko ovog videa..ako ti stavi onaj stari star iz 98 (bar mislim da je taj) vrati si onaj od XP-a..ako neskužiš javi mi se

Nemaš znanja o osnovnim pojmovima računarstva,pa kako onda da ti pomognemo? Potraži pomoć od nekoga koga poznaješ ,a da se razumije u računala.
polako..možda uspije nešto

ok pogledao sam to ali ako je neko imao taj problem jbt
kako ga je rijesio
Trolaš,stari moj. Koju si godinu rođenja naveo na forumu?

pogledaj i ovo ako ti ono nepomaže..ali ovdje slabije vidiš http://www.youtube.com/watch?v=4yQu5O26Ffo

pise mi: generic host process for win32 services has encontered a problem and needs to close we are sorry fot the inconvenience
imam neki problem neznam ni ja sta je ako je neko imao problem ovakav i kako ga rijestiti pozz
i pise mi da posaljem microsoft tvrtki taj problem i dont send ja dont send i sve zablokira
neznam stvarno sta je pomoc help
Ovakve greške između ostalog mogu biti uzrokovane i infekcijom raznih malwarea. Zato ako već nisi za početak proskeniraj komp nekim skenerom. Skini ovaj program, free verziju, ažuriraj ga i pokreni brzo skeniranje. Sačuvaj log ako što nađe. Za dodatno skeniranje skini još i ovaj program i proskeniraj i njime.

Pozdrav
Ovaj problem obično se javlja na računarima koji su imali ili imaju na sebi već virus "KIDO/CONFICKER". Jesi li probao otvoriti neku od antivirusnih stranica, ak ne možeš ovaj virus je još aktivan, a ima nekoliko Microsoftovih zakrpi za tvoj problem (mislim 4 ili 5) al neznam trenutno koje su al javim ti. Ako možeš skini Kaspersky trial i preskeniraj računar, a svakako možeš skinuti i malwarebytes antimalware pa i sa nj očistiti.

pise mi: generic host process for win32 services has encontered a problem and needs to close we are sorry fot the inconvenience
imam neki problem neznam ni ja sta je ako je neko imao problem ovakav i kako ga rijestiti pozz
i pise mi da posaljem microsoft tvrtki taj problem i dont send ja dont send i sve zablokira
Ovakve greške između ostalog mogu biti uzrokovane i infekcijom raznih malwarea. Zato ako već nisi za početak proskeniraj komp nekim skenerom. Skini ovaj program, free verziju, ažuriraj ga i pokreni brzo skeniranje. Sačuvaj log ako što nađe. Za dodatno skeniranje skini još i ovaj program i proskeniraj i njime.
skenirao sam ja sa avastom ono brzo skeniranje nije nista pronasao
ali u programu WINDOWS ima mi neki foldera unistal ali neznam sta je to
niti smijem li ih brisati ali eto skinuo sam pa cu vidjeti oce li pomoci
u svakom slucaju hvala

nije mi nista naslo sa Malwarebytes
dokaz
Malwarebytes' Anti-Malware 1.50.1.1100
www.malwarebytes.org
Verzija baze podataka: 6476
Windows 5.1.2600 Service Pack 2
Internet Explorer 6.0.2900.2180
30.4.2011 9:43:29
mbam-log-2011-04-30 (09-43-29).txt
Tip provjere: Brza provjera
Provjereni objekti: 125802
Vrijeme trajanja: 11 minuta, 1 sekundi
Zaraženi procesi u memoriji: 0
Zaraženi moduli u memoriji: 0
Zaraženi kljuèevi u registru: 0
Zaražene vrijednosti u registru: 0
Zaraženi podaci u registru: 0
Zaraženi direktoriji: 0
Zaražene datoteke: 0
Zaraženi procesi u memoriji:
(Zloæudne stavke nisu otkrivene)
Zaraženi moduli u memoriji:
Zaraženi kljuèevi u registru:
Zaražene vrijednosti u registru:

niti smijem li ih brisati
Dobo, sustav je valjda čist od malwarea. Taj folder ili više njih izgledaju ovako ili se radi o nečem drugom? Također otvori Event Viewer ( Start-ControlPanel - Administrative Tools-EventViewer ) i ispiši ID ( brojeve ) Evente grešaka recimo za današnji i jučerašnji dan.

niti smijem li ih brisati
Dobo, sustav je valjda čist od malwarea. Taj folder ili više njih izgledaju ovako ili se radi o nečem drugom? Također otvori Event Viewer ( Start-ControlPanel - Administrative Tools-EventViewer ) i ispiši ID ( brojeve ) Evente grešaka recimo za današnji i jučerašnji dan.
bas tako to je ta slika to mi je u windowsu a to sto si mi rekao id brojeve nasao sam i imaju neki erori i mislim neki x-sovi
error i sta da radim
hvala ti puno izgleda da znas kako to rijesiti hvala puno
samo mi reci sta dalje da radim?

samo mi reci sta dalje da radim?
Kao prvo odgovori mi na privatnu poruku koju sam ti jučer poslao.
evo ovako ljudi svako 10 minuta dodje mi error na ekranu