Razni hardverski problemi

Monitor - no video input, entering sleep mode

Shlundravko pon 14.7.2014 17:26

Prije par mjeseci sam kupio sve nove djelove u linksu i imao problema sa njima ( nije se htio upalit komp ) al smo to nekako rjesili. Kad sam ga doneso doma idem ga spojit sve ljepo radi pocne se sve vrtit i palit, al na monitoru pise "No video input", "Entering sleep mode". Probo sam 3 graficke za koje sam siguran da radi, monitor je ispravan ( sada sam na njemu i na tom kablu). I napjanje i maticna su uredu.. Pito sam frenda i reko mi je da je on imo taj problem i da je imo samo jedan ram ( kao ja) te da je on nakon tjedana muke stavio 2 rama na maticnu i da mu je proradilo..

AMD Fx x8 8320

Asrock 870 extreme3 r2.0

Kingston RAM 4GB, DDR3, 1600 MHz

Fusion 550 EU

Ako je problem u single ramu , ja sam odma spreman kupit jos jedan?

Pomoc molim vas....

IVOX pon 14.7.2014 17:52
Shlundravko kaže...

Vjeruj mi jesam, i ne radi. Kaj mislis u cem bi mogo biti problem? Stvarno sam vec izgubio zivce, sve cu napravit sam da proradi

Ja bi testirao svaku komponentu na drugom racunalu. Ako to nemozes odnesi na servis.

YoEasy sub 30.7.2016 13:05

Pozdrav imam slican problem i jos ga nisam rijesio uglavnom cistio san komp i sve uredno prasinu s proc i nova pasta sve to napajanje i da spojim ponovo da odigram koju komp upali se ali na monitoru no video input a to znaci da graficka ne daje sliku pa sam odlučio upgradat komp kupio novu maticnu ram proc i cooler i da vidim oce li biti problema graficka i hard su stari nekih dva mjeseca i znam da nie do njih sigurno i slozim ja tak sve i opet upalim komp i opet ista prica no video input, spojim na integriranu graficku isti k, donesem od frenda monitor spojimo opet nece molim vas pomoc izludit cu vise!!!!!