Logitech M185 (greška sa recieverom)

Probao instalirati najnovije drivere s Logitechove stranice?

Instaliraš drivere s CD-a?

Ne, nisam nikakve drivere ni dobio uz njega..

Ne prepoznaje ga ovdje, a na drugom računalu samo ubacim reciever u usb i odma radi sve bez problema..

Možda su ti WIndowsi u banani?
Probaj proći chkdsk i sfc pa javi.

Prošao i nema nikakvih problema..

Jel može netko pomoći s ovim?

Pa, nemam ideja. Možda system restore na neku točku od kada je radilo?
Možda ručno brisanje drivera za device managera pa spajanje uređaja?

Pa, nemam ideja. Možda system restore na neku točku od kada je radilo?
Možda ručno brisanje drivera za device managera pa spajanje uređaja?
Mislim da system restore ne mogu napraviti pošto nisam napravio backup za taj dan, a ručno brisanje sam probao i ne pomaže.

probaj skinut setpoint od logitecha pa vidi dal ti ga prepoznaje

probaj skinut setpoint od logitecha pa vidi dal ti ga prepoznaje
Instalirao i probao više puta i ništa.. Dok na drugom PC-u sam normalno ukopčao usb i sve je odmah radilo normalno. Dakle imao sam već isti miš i samo odjednom ga laptop više nije prepoznavao i otišao sam kupit isti takav model miša i opet ga ne prepoznaje na laptopu dok na drugom pc-u radi sve normalno

hm stvarno je čudno. Očito driver ne prepoznaje. Jesu na ta dva kompa tj kompjuteru i laptopu isti windowsi?

padela su njemu windowsi

padela su njemu windowsi
ne razumijem ovo "padela"

hm stvarno je čudno. Očito driver ne prepoznaje. Jesu na ta dva kompa tj kompjuteru i laptopu isti windowsi?
Da da, isti windowsi. Windows 8.1, s tim da su na laptopu (na kojem miš ne radi) originalni windowsi skinuti sa Microsoft DreamSparka

Negdje su se u windowsu poklali driveri.. probaj sa drp su .. ako ne proradi i dalje miš onda reinstaliraj windowse i radit će sve uredno

tako je, reinstaliranjem windowsa će sigurno proraditi.
ali probaj to nekako riješiti da nemoraš sve reintaliravat.
Uglavnom, imao sam već gore navedeni miš i samo odjednom je prestao raditi, i otišao sam u trgovinu kupio isti (samo druge boje) ukopčao reciever i ni novi miš ne radi. Kako mi se čini problem je sa recieverom, probao sam sve moguće kombinacije preko device managera i slično, ali i dalje mi baca error. Na laptopu imam trenutno win 8.1, pa ako to nešto znači. Miš je upravo ispravan na računalu i radi, ali ne radi mi na laptopu. Na računalu isto imam win 8.1.
http://i.imgur.com/kZ57reI.png
http://i.imgur.com/cdhrun3.png